Para & Ekonomi Normal işten gelen para yetmiyor ek olarak ne yapmalıyım? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 03 Yapay Zekaya Sor Güncellemeler+1 yıl Öğrenciyim çalıyorum ama yetmiyor 380 alıyorum günlük Güncellemeler+1 yıl Buradan engel falan nasil atılıyor Normal işten gelen para yetmiyor ek olarak ne yapmalıyım? Cevapla İş Soruları Para Soruları Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Para & Ekonomi konusunda 22,8b cevap paylaştı. Bence kafede çalışabilirsiniz 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Çalışıyorum knk yetmiyor
KreatörR Takip Et Yoda Yaş: 28 , eic 65% +1 yıl Para & Ekonomi konusunda 920 cevap paylaştı. Hafta sonları tanıtım tezgahlarında işler oluyo onlara gidebilirsin 0 15 Yorumla Soran +1 yıl Nerde Yorumla KreatörR +1 yıl Mesela şu şeker standın da çalışan kızlar oluyo ya onun gibi. Benim de bi arkadaşım yapıyordu ordan biliyorum Yorumla Soran +1 yıl Ne kadar veriyorlar Yorumla KreatörR +1 yıl İnan hiç sormadım ama aynı şehirse yardımcı olurum sorabilirim Yorumla Soran +1 yıl Çalışıyorum ben Yorumla KreatörR +1 yıl Hafta sonu da mı? Yorumla Soran +1 yıl Evet Yorumla KreatörR +1 yıl O zaman 2. el eşya falan sat nasıl olur Yorumla Soran +1 yıl 2. El ne satcam Yorumla KreatörR +1 yıl Ne biliyim bilgisayar olur kıyafet olur en azından acil ihtiyacın görülür Yorumla Soran +1 yıl Ya yok yok Yorumla KreatörR +1 yıl Borç veririm ufak bi miktar acilse Yorumla Soran +1 yıl Yok Yorumla KreatörR +1 yıl Sen bilirsin, hangi şehir Yorumla Soran +1 yıl Ne önemi var Yorumla
Eray-Demirci Takip Et Guru Yaş: 35 , eic 98% +1 yıl Para & Ekonomi konusunda 308 cevap paylaştı. Günlük işlere ya da part time işlere gidebilirsin. 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Onu yapıyorum xaten Yorumla
gilyaa0653 Takip Et Yoda Yaş: 26 , eic 88% +1 yıl Kötü bir şey yapma da 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Yok yapmam knk Yorumla
armada Takip Et Master Yaş: 41 +1 yıl demek ki asgari ücret sana yetmeyecek. 0 4 Yorumla Soran +1 yıl Evet Yorumla armada +1 yıl akşam mesaiden sonra part time devam Yorumla Soran +1 yıl Yok ben okuyorum çalışıyorum da şuanlik biraz sıkıntıdayım o kadar Yorumla Soran +1 yıl Kendi mesleğimi yapacağım asgarî almam Yorumla
Yangınvar005 Takip Et Master Yaş: 40 , eic 91% +1 yıl Para & Ekonomi konusunda 435 cevap paylaştı. Ne yapmak istiyorsun 0 0 Yorumla
çpkn_kuruFASULYE007 Takip Et Master Yaş: 37 , eic 100% +1 yıl Para & Ekonomi konusunda 448 cevap paylaştı. kime yetiyor? 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl İstersen yardımcı olabilirim 0 3 Yorumla Soran +1 yıl Nasıl Cevap sahibi +1 yıl Yasz bana Cevap sahibi +1 yıl orada misin
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Kirli sat 0 14 Yorumla Soran +1 yıl S. Gittt Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Iyi para var neden cirkinlesiyosun ki Yorumla Soran +1 yıl Sen bunu diyince çirkinleşmiyorsun ama ben bunu diyince öyle oluyor öyle mi Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Direk kotu bisey yazdinn benim dedigim oylemi izur dilerimm dusunursun diye dedim yanlis anladin Yorumla Soran +1 yıl Senin dediğin kötü öyle söze öyle cevap Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Haklisinn peki Yorumla Soran +1 yıl Küfür ettiğim için kusura bakma abi ama sen de burası sanal diye normal şartlarda diyemeyeceğin bir şeyi söyleme Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Peki bakalimm Yorumla Soran +1 yıl Tamamdır Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Peki 🙂 Yorumla Soran +1 yıl Engel nasıl atılıyor Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Kisinin profilinden Yorumla Soran +1 yıl Attım abi Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Peki abisi Yorumla
Gizli Üye (45 üstü) +1 yıl Nekadrki maasn 0 15 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Sana acl nekadr lazm Yorumla Soran +1 yıl Laizm abi kredi verseler vekcem de vermiyorlar Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Iste nekadr gucm yetrse yardmci olamaya calscam Yorumla Soran +1 yıl Hayırdır neden ne karşılığına Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Hiccbisey ne alaka Yorumla Soran +1 yıl Ne bilim Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Sen bilirsn gucum yetrse Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Yardmcı olablrm Yorumla Soran +1 yıl Nasıl olcan abi Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Ne nasi olacak Yorumla Soran +1 yıl Yardımcı olabilirim dedin ya nasıl olcam Yorumla Soran +1 yıl Nnn* Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Gzldn cktm Yorumla Soran +1 yıl Yok abi ya kalsın vazgeçtim Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Sen bilirsn Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
12Cevap
Bence kafede çalışabilirsiniz
Çalışıyorum knk yetmiyor
Hafta sonları tanıtım tezgahlarında işler oluyo onlara gidebilirsin
Nerde
Mesela şu şeker standın da çalışan kızlar oluyo ya onun gibi. Benim de bi arkadaşım yapıyordu ordan biliyorum
Ne kadar veriyorlar
İnan hiç sormadım ama aynı şehirse yardımcı olurum sorabilirim
Çalışıyorum ben
Hafta sonu da mı?
Evet
O zaman 2. el eşya falan sat nasıl olur
2. El ne satcam
Ne biliyim bilgisayar olur kıyafet olur en azından acil ihtiyacın görülür
Ya yok yok
Borç veririm ufak bi miktar acilse
Yok
Sen bilirsin, hangi şehir
Ne önemi var
Türkiye'ye hoş geldin. Umarım % 52 lik dilimden değilsindir.
Günlük işlere ya da part time işlere gidebilirsin.
Onu yapıyorum xaten
Kötü bir şey yapma da
Yok yapmam knk
demek ki asgari ücret sana yetmeyecek.
Evet
akşam mesaiden sonra part time devam
Yok ben okuyorum çalışıyorum da şuanlik biraz sıkıntıdayım o kadar
Kendi mesleğimi yapacağım asgarî almam
Herkesin sorunu sksksksk
Ne yapmak istiyorsun
kime yetiyor?
İstersen yardımcı olabilirim
Nasıl
Yasz bana
orada misin
Kirli sat
S. Gittt
Iyi para var neden cirkinlesiyosun ki
Sen bunu diyince çirkinleşmiyorsun ama ben bunu diyince öyle oluyor öyle mi
Direk kotu bisey yazdinn benim dedigim oylemi izur dilerimm dusunursun diye dedim yanlis anladin
Senin dediğin kötü öyle söze öyle cevap
Haklisinn peki
Küfür ettiğim için kusura bakma abi ama sen de burası sanal diye normal şartlarda diyemeyeceğin bir şeyi söyleme
Peki bakalimm
Tamamdır
Peki 🙂
Engel nasıl atılıyor
Kisinin profilinden
Attım abi
Peki abisi
Nekadrki maasn
Sana acl nekadr lazm
Laizm abi kredi verseler vekcem de vermiyorlar
Iste nekadr gucm yetrse yardmci olamaya calscam
Hayırdır neden ne karşılığına