Acaba haksızmıyım?

Oğlum 2. sınıfa gidiyor. Sinıfta engelli bir çocuk var oğlum hep gelir yakınır anne vuruyor. Eşyalarımı kurcalıyor vs. Benim oğlum çok alıngan narin bir çocuk sınıf grubundan da şikayet ses çıkmıyo diye sustum oğlum abartıyor sandım. Gecen yolda denk geldik çocuk oğlumun kulağını kıvırıyor bağırdı anne bak hep böyle diye canm çok acıyor. Sonra yolda gördüm cocukla konuşayım dedim. Cocuk 2 yaşındaki bebek gibi bilinçsiz. Yolun ortasında bir sağ kaldırım bir sol koşup durdu ödüm koptu. Az kalsn araba carpacakti. sonra annesine söyledim. Okulda şiddet görüyor konuşabiliyor mu sana anlatabiliyor mu diye annesi sınıfı basmış. Oglum eve geldi ağladı anne annesi bize bağırdı diye. Ben çocuğa üzüldüm engelli derdini anlatabiliyor mu diye. Bak özel eğitim almalı yazık aldır kaydını bu okul ona yeterli değil dedim. Kadin özel okula para vermem diyor. Geldim öğretmeni aradım. Sinifta problem var mı diye öğretmen sınıf tek değil tüm okul illallah etmiş. Rehberlige müdüre gidip duruyorum. Ama kadın rapor almıyor çocuğumu deliye çıkaracaksınız diyor. Para vermem özel okula diyor. Yani bu çocuk baya engelli adam akıllı konuşamıyor. Siddet uyguluyor. Ve kendide şiddet görüyor. Kaynastirma öğrencisi dediler.1 yılda başka öğretmene vermişler o basından atmış bizim öğretmene vermişler sonra bizim öğretmen çok saf 2 yildr adamı verem etmiş bu çocuğun velisi de. Sinir hapı kullanıyorum dedi. ogretmenimiz ben artık olmuyor dedim. Cimer e şikayet ettim. Bu çocuğun hakkı okula gelmek dedi bir velimiz aklımdan çıkmıyor. ogretmenimiz e çocuğa baya uzuluyorum
Acaba haksızmıyım?