Eğitim & Kariyer İşten gelir gelmez uyuyorum benim gibi olan var mı? Moldovyapapatya Takip Et FenomenMaster Yaş: 25 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 10 Yapay Zekaya Sor İş hayatı para kazanmak kolay değil tabiki.#Moldovyapapatya İşten gelir gelmez uyuyorum benim gibi olan var mı? Cevapla Para Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Eğitim & Kariyer konusunda 38,3b cevap paylaştı. Bende yorgunum bu sıralar 1 0 Yorumla
mami6138 Takip Et Yoda Yaş: 34 , eic 88% +1 yıl Evlendin mi sikinti sadece kocan ilgi beklicej belki başka şeyler isticek 0 2 Yorumla Moldovyapapatya +1 yıl Evlenince sorumluluk artıyor. Yorumla mami6138 +1 yıl Evet evlenene kadar rahatına bak Yorumla
kırmızılego Takip Et Guru Yaş: 38 , eic 99% +1 yıl Bazen bende öyle oluyorum ama şu an 28 saat olmuş uyumadan duruyorum 0 0 Yorumla
Doyumsuz53 Takip Et Xper 5 Yaş: 39 +1 yıl Ben yemek yedikten sonra bir ağırlık çöküyor gozkapaklarima varya anlatilmaz 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Bende yorgunum bu sıralar
Evlendin mi sikinti sadece kocan ilgi beklicej belki başka şeyler isticek
Evlenince sorumluluk artıyor.
Evet evlenene kadar rahatına bak
Bazen bende öyle oluyorum ama şu an 28 saat olmuş uyumadan duruyorum
Ben yemek yedikten sonra bir ağırlık çöküyor gozkapaklarima varya anlatilmaz
yok kanka