Güncellemeler
+1 yıl
Niye hiç mi karısı ölmüş ya da karısından ayrılıp bakıcı çalıştıran adam görmediniz cidden kafanıza hayranım sokakta bir sürü adamla mı kalıyım aç çıplak
Güncellemeler
+1 yıl
Güvenli değil yazmayın boşa sokakta 5 krssuz kalmam daha mı güvenli
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Anlattığın koşullarda çok mantıklı. Kalacağım yerde oluyor
Çoğu aile bu maaşlara yabancı bakıcı yardımcı çalıştırıyor çocuk yabancı dil öğrensin diye bencede iyi asgari ücret 5500₺ asgari ücretli işte çalışacağım saat kadar çalışmış olacağım günde Max
Parasını da geçtin kalacak yer için bile ideal. Asgari ücret bile olsa kalacak yer için bile olsa kabul edilir. Ama adam nasıl birisi iffetsiz birimi o önemli
Sıkıntılı
Anlamadım
Bir adamla aynı evde kalmak sıkıntılı bir durum.
Niye hiç mi karısı ölmüş ya da karısından ayrılıp bakıcı çalıştıran adam görmedin. cidden kafanıza hayranım sokakta bir sürü adamla mı kalıyım aç çıplak
Bunu yapıp sorun yaşamayan insanlar olması sıkıntılı bir durum olduğu gerçeğini değiştiriyor mu? Yatılı bakıcılık riskli bir şey ben milletin evine 1 saatliğine özel ders vermeye bile gitmiyorum, bu benim kafamla alakalı değil devir çok kötü ben de kendimi güvende tutmak zorundayım. Bize bir şey olduktan sonra arkamızdan adalet aramaları bir işe yaramıyor maalesef. Suistimale açık bir meslek, bu yüzden başka işler bakmanızı tavsiye ederim. Tek başınıza ev tutamıyorsunuz bir evde 3-4 kişi kalan üniversite öğrencileri ile kalabilirsiniz.
Nasıl olacak o iş cepte 5 krs para kalmadı! Kalacak yerimde yok ! Ailemde de yok çok saçma düşünüyorsunuz her işte risk tehlike erkek var gündüzlü işte çalışsam olacaksa oradada olur akşam kapıyı kilitleyip uyumak çok zor sanki 😏
Siz çok saçma düşünüyorsunuz 100 kişi bir yerde çalışmakla birinin evinde yalnız çalışmak aynı riski mi barındırıyor size göre?
İyi işte
güzel iş bence
Gayet iyi.