Bence arkadaş devam ediyorsa ona çok faydası olur benim de bitti çünkü, ozalit fiyatları filan acayip el yakıyor artık dijital sunuma geçilmesi gerek acilen
Universitede kitap defter alinmiyor mu? :/ yani lisans yuksek lisans bitirdim bunu ilkkez sizden duyuyorum :/ Bir ders icin asil kitap hatta birden fazla kitap universitede alinmak zorunda.
Bizim bölümümüzde kitap almaya gerek olmadığı söylenildi sadece ders notları yeterliymiş deftere gelirsek evde birkaç tane var derste not tutmak için onları kullanmam yeterli
cocugunu 12. sinifa kadar zorunlu egitimi vermelisin ondan sonrasi icin de biraz kendi tercihine dayali ona rehberlik yapabilirsin. Cocuklarimiza verebilecegimiz en iyi sey ahlakli ve yetiskin bir birey olabilmesi icin egitim vermek. Bu tur bireyler zaten kendi hayatlarini sekillendiriyorlar.
siz 21 yasinda (eger yasiniz dogruysa) ike nasil boyle bir karara vardiniz? Daha hayati ve kendinizi tam anlamiyla kesfetmediniz bile. Biraz tecrubelerinizin sekillenmesine ve dusuncelerinizin oturmasina izin verin. Iyi gunler
Dostum kadın doğru söylüyor. 5 yıl sonra ortalık diplomalı ıssız kaynayacak. Üniversiteyi bıraktım. Abimin asker arkadaşının yenında askerliği bekleyene kadar Çalışayım dedim. şu an müdür gibi bir şeyim. 13 bin ve üzeri kazanıyorum. 5 yıldır bir ilaç firmasında çalışan arkadaşım (o üniversiteyi bitirdi) 7 bin maaş alıyor c. tesi, pazar benim yanımda çalışıyor geçinemedigi için. şu an af çıktı 8 tane dersim var. Valide git diplomanı al duvara asacam diyor. Başkada bir işime yaramaz zaten. Eğer ben mezun olsaydım iş begenmiyecek. Yalandan kpss kovalıyor olacaktım. Veya o ilaç firması gibi bir yerde 7bine tamah edecektim. şu an piyasada elektrikçi ustası, kaynakçı ustası, makine ustası, kuaför zar zor bulunuyor. Böyle bir mesleği olan adam en düşük 10 bin maaş alıyor. Kendi dükkanını açarsa ve işine sadıksa ölüsü 20 bin kazanır.
En İyi Cevaplar