Hafif zihinsel engelli bir öğrencim var, bana normal okullarda eğitim görmek istediğini söyledi. Ne yapmalıyım?

Arkadaşlar Hafif zihinsel engelli öğrencimin annesinin verdiği bilgilere göre İngilizce konuşmaya merakı varmış, Kendi banyosunu kendi gayette güzel yapabiliyormuş, Tuvaleti küçük veya büyük tuvaleti geldiği zaman kendi başına yapabiliyormuş yardımsız (Ki zaten 9 saatte bir Tuvalete gittiğini söyledi annesi yani çok gelmiyormuş tuvaleti) , Kendisi Mardinli imiş. Kürtmüş ona annesi türkçe öğretirken çok çalışmış elinden geldiğince çabuk öğrenmesi için. Fakat ona rağmen 8 Yaşında öğrenmiş türkçeyi tam olarak. 8 yaşına kadar ailesiyle hep kürtçe konuşmuş. Birde arapça, rusça, italyanca, ispanyolyacaya de ilgisi varmış, kitapta okuyormuş ve en çok öğretmenlerin yazdığı kitaplar ilgisini çekiyormuş. 5 yaşında konuşmaya başlamış. Felan filan yani baya birşeyler yapıyormuş. Konuya dönecek olursak kendisi dersi çok iyi takip eder bu arada ve bugün bana geldi ve dediki "Öğretmenim yanlış anlamayın sizden sıkıldığım için değil, Arkadaşlarımdan sıkıldığım için değil ama sadece 3 kişi ders görüyoruz. Bazenleri 2 bazenleri 1 yani demek istediğim ben normal sınıflarda çok ögrencinin okuduğu sınıflarda okumak istiyorum. Söz dersten sıkılmicam ve öğretmenimi dikkatli dinlicem. Lütfen normal sınıflarda okuyayım başka bir şey istemiyorum" dedi. Sizce ne yapmalıyım? Onu normal sınıflara versem olur mu?
Hafif zihinsel engelli bir öğrencim var, bana normal okullarda eğitim görmek istediğini söyledi. Ne yapmalıyım?