Eğitim & Kariyer Erzincan Binali Yıldırım üniversitesi iyi mi? Ruslan__ Takip Et Xper 5 Yaş: 24 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 10 Yapay Zekaya Sor Arkadaşlar ben bu universitede diş hekimliği okumak istiyorum. Her şeye rağmen okumaya değer mi? Diploması diğer ülkelerde tanınıyor mu? Erzincan Binali Yıldırım üniversitesi iyi mi? Cevapla Üniversite Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
Myystic Takip Et Master Yaş: 31 , eic 70% +1 yıl Memleketim diye demiyorum, okuma. Dbajzn Ben olsam daha bilindik bir üniversite düşünürdüm, imkanın buna elveriyorsa git oku tabiki. İyice araştırmakta fayda var gitmeden önce tabi neresi olursa olsun. 0 1 Yorumla Ruslan__ +1 yıl Araştırdim herkes tavsiye etmiyor. Ama bilindik universiteler de pahalı Yorumla
umutymw Takip Et Master Yaş: 29 , eic 30% +1 yıl Eğitim & Kariyer konusunda 1,2b cevap paylaştı. Memleket çok sıkıcı yapıcak hiçbişey yok sıkıntıdan ölmezsen okursun 0 6 Yorumla Ruslan__ +1 yıl Sıkılma önemli değil okul iyi mi? Yorumla umutymw +1 yıl Gereksiz zorluyorlar diye duydum bir kaç kişiden öğretmenler onun dışında bir sıkıntısı yokmuş Yorumla Ruslan__ +1 yıl Valla giderim yillarima yazik olur da dusunuyorum Yorumla umutymw +1 yıl Yazık olacak zaten Yorumla egunes7 +1 yıl Hocam gittiniz mi nasıl önerir misin Yorumla umutymw +1 yıl Erzincanı kimseye önermem öğrencilere göre bir şehir değil Yorumla
ichwillsieg Takip Et Master Yaş: 32 , eic 47% +1 yıl İki katlı villada okul mu olur 0 2 Yorumla Ruslan__ +1 yıl Bak böyle dedin şimdi fark ettim😅 Yorumla ichwillsieg +1 yıl ismi bile hayırsız hayırlısını dilerim Yorumla
DamIa_ Takip Et Xper 4 Yaş: 21 +1 yıl İyi olabilir mi sence :D 0 3 Yorumla Ruslan__ +1 yıl O kadar mı diyosun😅 Yorumla DamIa_ +1 yıl İsme bak Yorumla Ruslan__ +1 yıl Ismi itici ola bilir ama kendisine de iyi yorum yazan olmamış Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Sağlam bölüm lazım 0 1 Yorumla Ruslan__ +1 yıl Diş hekimliği düşünüyorum Yorumla
En İyi Cevaplar