Bana yardım edebilirmisiniz lutfen yol gostermeniz yeterli?

ben lise 12 ci sinifım grafik ve tasarim bolumu okuyom bu sene okul bittikten sonra bu bölüm üzerinden ilerlemek istemiyorum üniversite okumayada durumum yok tutururum baska sehirde bi bolum ama o sehirde tek basima calissamda kendime bakamam ustune okul okumak falan aileminde durumu iyi degil para yolayacak durumda degiller okul bittikten sonra ne yapicam edicem hic bilmiyorum orada burada calissam alcagim para 5.500 ben bu parayi biriktirip her hangi bisey almaya calisirken almaya calistigim seyinde degeri articak birikim yapsam ne olcagi belli degil bi yukari bi asagi hersey evlenmek istesem maddi durumum yok sırf para bosa gitmesin diye arkadaslarimla bile kafede 1 kahve icmeye gitmiyorum o duruma geldim hayallerim vardı 18 olunca ehliyet alcam gezcem tozcam vs ne bilim boyle hayal etmemistim hic biseyi ben sevdigim kız vardi onlada 5 aydir cıkıyoduk oda beni aldattı zengin birine kimseyede guvenemiyorum daha dogrusu duyguda hissedemez duruma geldim bu yasta onumu goremiyorum bu hayati yasamakta istemiyorum onume guzel kapida acilmiyo napabilirim?
Güncellemeler
+1 yıl
intahar ediyim dedim oda günah hem burada zulumdeyim dopteyim ölsem ordada sikcekler kaldım öyle
Güncellemeler
+1 yıl
tassak gecilcek bi konu degil ciddi morel olur ne bilim yol gostercek insanlar yazarsa sevinirim piskolojil acidan hic iyi degilim
Bana yardım edebilirmisiniz lutfen yol gostermeniz yeterli?