Okullar açıldı ve ilk zil çaldı öğrencilerimiz için ne tür dilekler diliyorsunuz

Okullar açıldı ve ilk zil çaldı öğrencilerimiz için ne tür dilekler diliyorsunuz

Okumana azminiz hep var olsun. hiçbir şey için stres yapmayın. Bugün yeğenim de 3'cü sınıfa başladı lakin sınıfında önceki zamandan onu döven kişiler var umarım olaysız bir dönem onu bekler.
AMİN. Şiddet uygulayan çocukların Aileleriyle konuşun yoksa o çocuklar rahat durmaz.
Aynı durum kardeşimde de vardı Toplantı vardı okulda bende kardeşimin velisi olarak gitmiştim ve sert bir dille hepsini uyarmıştım o günden sonra hiç biri kardeşimi dövememişti kardeşim hepsini dövmeye başlamıştı
O da yetmez gibi rüşvet almaya başlamıştı onu dövenlerden 😊
Müdür beni okula çağırmıştı böyle bir olay var diye kardeşimi de uyardım neyse ki o da düzeldi 😂😊
Döven masumcuk hassas melek (engelli) kaynaşma açısından devlet okulunda okuyor. Annesi ve babası ise sorumsuz. Müdürle konuştuk rehber öğretmen konuşmuştu en son öyle çözülmüştü..
İyi bari sizinki de çözüme kavuşmuş
Cevap
13Cevap
Çok çalışmaları ve gereksiz şeyleri hayatlarından çıkarmaları
Bugün mü aciliyormus tam anaokulları onlardan biraz erken başlıyor birinci sınıflarda ayni
Okumayın. Bu ülkede okuyana değer yok.
Dilnot: ilkokul bebislerine bu sözüm geçerli değil, onlar daha minik bu sözümü duymasinlarr🐣
Hepsine geleceğimiz emanet, belki bizi yönetecek kişiler onlar.
Allah vatanına, milletine ve ailesine hayırlı olacak nesiller nasip etsin.
Okulun kıymetini bilin doya doya okul hayatını yaşayın mezun olunca arıyorsunuz o günleri.
Canınızı sıkmayın. Bu günler de geçicek derdim fjfjfjf
okula servisle gidip gelmeye ananizi babanizi ikna edin cocuum ljljljlj
İyi araştırın her şeyi. Aileniz size her zaman destek olamayabilir. Önünüze çıkan her fırsatı önce inceleyin bu nedir nasıl olur falan, bana bu şekilde yardımcı olunmamıştı o yüzden bazı fırsatları kaçırdığımı düşünüyorum
Sınıfları havalandırmalarını
Okuyun guzum okyun memur oluverin he mi
Koridorda koşmayın
Okuyun benin gibi adam olun
Olm çok abartmayın ne dilicem
Hadi hayırlı uğurlu olsun
Bugün seviniyorlar yarın ağlayacaklar keratalar 🙂
Okuyun bir yerlere gelin
Allah kurtarsın
Çalışın
8. sıniftalar ise lgs için kolay gelsin.
Okuyun okuyun okuyub
Çok working student
Zamanın kıymetini bilin derim
Bırakın okulu ticareti öğrenin
Çalışın
okusun adam olsunlar
Okumamalarini
Okumasınlar
iyi dersler
okuyun guzum okuyun
kararlı olun
okulu bitirdim