İstediğim bir bölüm değildi bir sene daha hazırlanmak istemediğimden tercih yapmış olmak için yapacaktım. Bir de kendimi bildim bileli de sağlık alanında bir şeyler yapmak istiyordum o yüzden iyi ki bu bölümü seçmişim diyorum💘
çünkü orayı bitirince ilaç şirketlerinde çalışabilirsin gıda merkezlerinde diş macunu üretiminde demi çelik sanayinde kimyanın alanı çokkk fazla ve çok iyi paralar kazanabilirsin ayrıca yıldız teknik çok iyi bi üniversite yani çok güzel arkadaşlıklar edinebilirsin klüplere yazılıp kendini geliştirirsin hem fikirsel olarak hem mental ve kişisel gelişim ayrıca istanbuldasın gez gez bitmez. yıldız teknik beşiktaşta yani çok canlı ve iyi bi semt iskelesi var denize yakın
Şimdi bir sürü hemşire atamaları gerçekleşti önce onu söylim baştan onun dışında yıldız teknik gibi bir okuldan mezun olacaksın bu faktör var önce onu söylim iş imkanı vardır sınırlı değildir kimya sadece hap için olmuyor birsuru kimyasal şeyler var
Ben kararsız kalırken yurt dışı imkanları fazla geldiği içinhemşireliği düşündüm kimyagerlikte çok fazla geliştirme istiyo hemşirelikte dil belgesi yeterli gelmezmi
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
İlk sene kimya bölümü yazacaktım mezuna kalıp hemşirelik yazdım.
Neden peki fikrini ne değiştirdi
İstediğim bir bölüm değildi bir sene daha hazırlanmak istemediğimden tercih yapmış olmak için yapacaktım.
Bir de kendimi bildim bileli de sağlık alanında bir şeyler yapmak istiyordum o yüzden iyi ki bu bölümü seçmişim diyorum💘
Habgi üniversitedesin acaba
Okulun neydi
ikisi de iyi valla ben bile kararsız kaldım :)
Diğerinin okulu iyi ama kimyagerlikte kararsız kaldım bilemedim
evet kimyagarlik biraz soru işareti ama okul iyi tabiki.
İyi bir üniversite çok önemli o yüzden yıldız teknik
Aslında öyle düşündüm ama bu bölümde kararsızım iş imkanı olarak Mühendisliği değil çünkü
Kocaeli Üniversitesi Hemşirelik
yıldız teknik kimya tabiki
Neden peki
çünkü orayı bitirince ilaç şirketlerinde çalışabilirsin gıda merkezlerinde diş macunu üretiminde demi çelik sanayinde kimyanın alanı çokkk fazla ve çok iyi paralar kazanabilirsin ayrıca yıldız teknik çok iyi bi üniversite yani çok güzel arkadaşlıklar edinebilirsin klüplere yazılıp kendini geliştirirsin hem fikirsel olarak hem mental ve kişisel gelişim ayrıca istanbuldasın gez gez bitmez. yıldız teknik beşiktaşta yani çok canlı ve iyi bi semt iskelesi var denize yakın
Evet de esenler kampüsünde o
sonuçta İstanbul'da
Hangisinde rahat olurusn
Kimyagerlik sanırım ama iş imkanı az diyolar
Hemşireliğim de alanı fazla onun da alanları var
Şimdi bir sürü hemşire atamaları gerçekleşti önce onu söylim baştan onun dışında yıldız teknik gibi bir okuldan mezun olacaksın bu faktör var önce onu söylim iş imkanı vardır sınırlı değildir kimya sadece hap için olmuyor birsuru kimyasal şeyler var
Ama mühendis değil işte kimyager maaşı daha az olmazmı
Özelden konuşalım mı mimar ile mühendis arasındaki fark gibi bişey diyosun sen şimdi buna
Ya tamam da kimyager işini biyomühendis gıda mühendisi kimya müh, malzeme müh hepsi yapabilir
Fen edebiyat fakültesi bölümü kimya
Herkes yapabilir ama herkeste hemşire şuanda o nasıl olacak?
Ayrıca herkes senin okulundan mezun değil
Herkes nasıl hemşire ya hemşirelikten mezun oluyosun sadece tek rakibinvar
Ben kararsız kalırken yurt dışı imkanları fazla geldiği içinhemşireliği düşündüm kimyagerlikte çok fazla geliştirme istiyo hemşirelikte dil belgesi yeterli gelmezmi
Hemşirelikten şunu söylim o zaman bundan 3 sene önce güzel bir özel hastaneye gitmiştim iş için asgari ücret aldıklarını gördüm
Onlar sağlık meslek mezunudur
Olabilir senin düşüncen hemşirelik hayırlı uğurlu olsun o halde başarılar dilerim
Benim klinikte bi tanıdığım var hemşirelik lisans mezuy şu an 10k alıyor yeni mezun
Kimyager arkadaşım da var o da çalışıyo tabiki boya şeyinde ama beylikdüzüne gidiyor her gün fabrikaya ve mesaisi fazla parası az
Tamam işte hayırlı uğurlu olsun diyorum ya sana başarılar dilerim