Bu işten ekstra ücret talep etmeli miyim?

Freelance çalıştığım bir ajansın markasına katalog hazırlıyorum ekstra ücretli olarak. Ajans markaya hediye olarak yapacakmış ama ajans ek iş oldugu için bana 1.000₺ ödeyeceğini söyledi. Bize bir PDF dosyası ilettiler sadece tasarımı profesyonel bir şekilde yapın dendi. Görselleri ve içerikleri gönderdiler ve ben 5 gün tam mesainin sonunda katalogu tamamladım. Haftasonu teyzemin düğünü var diyerek cuma günü ilgilenemeyeceğimi belirttim ve erkenden gönderdim. Marka dolu dolu 8 sayfa revize iletmiş özür dileyerek. Tasarım değil içerikleri değiştirmek için, karar değiştirmişler. (bu tasarımı da komple etkiliyor.) pazartesi sabahtan bitmiş halini istiyorlar. Haftasonu çalışmıyoruz bugün pazar bu akşam düğünümüz var ve bunca telaşın içinde bu işi yetiştirmeye çalışacağım. Haftasonu böyle yüklü bir revize göndermeleri ve acil istemeleri hiç etik gelmiyor bana. Ayrıca ajansın bunu kabul etmesi beni zor durumda bırakması da ayrı bi mevzu. Aynı marka daha önce de kartvizit çalışmasında bol bol karar değiştirip 15 kez revize istemişliği var. Sizce bu işten ekstra ücret talep etmeli miyim. Ücreti çok uygun tuttum ve resmen 3 ayrı katalog yapmış kadar oldum

Bu işten ekstra ücret talep etmeli miyim?