Selam🌸🌞
Yurtlar mı yoksa öğrenci evleri mi daha mantıklı?
Üniversiteye yeni başlayacak arkadaşlara bir tavsiye de sen gönder🥳🥳
#OkulaDönüş

Selam🌸🌞
Yurtlar mı yoksa öğrenci evleri mi daha mantıklı?
Üniversiteye yeni başlayacak arkadaşlara bir tavsiye de sen gönder🥳🥳
#OkulaDönüş
Öğrenci evinin güzel yanları da var kötü yanları da var. Rahatlık açısından tabi ki ev ayrıca ev arkadaşların iyiyse aşırı eğlenceli olabiliyor ama özellikle günümüzde kira, faturalar, mutfak masraflarını düşününce de insanın bütçesini çok fazla zorlar. Sorumluluğu da çok fazla evin. Yurtta ne yemek derdi olur ne fatura. orada tek problemin oda arkadaşlarının nasıl insanlar olacağı. Bu yüzden olaya maddi açıdan bakıp yurda çıkmalarını öneririm.
Okunan bölüme bağlı, eve çıkmak için seçtiğiniz arkadaşlarınıza bağlı. Evde tek yaşama imkanınız yoksa yurt derim ben. İlla derslerinizin ağır olmasına da gerek yok aslında bir şeyleri göz önünde bulundururken. Örneğin dersler zorlamasa da hobileriniz olabilir, evdeki diğer elemanları sadece orada burada eğlendiğiniz kişilerden seçerseniz kendinize vakit ayırmak için sessiz sakin bir köşe bile bulamazsınız evin içinde. Yurtta imkan daha fazla. Okul kütüphaneleri sabaha kadar açık olur, yurt okulun içindeyse istediğiniz saatte gidip gelebilirsiniz. Çalışma odaları veya diğer yurtlara da geçiş yapabilirsiniz yani dört kişi kalınır mı altı kişi kalınır mı ben üç kişiyle eve geçeyim deyip evi bir anda on insanla bulma ihtimaliniz var. Ayrıca devlet yurtları öğrenci için daha güvenli.
+En önemlisini atlamışım** eve arkadaşlarınızla çıkarsınız büyük ihtimal ve mesafe korumak zorlaşır çünkü eve çıktığınızda en başından zaten arkadaş olarak çıkıyorsunuz. (birbirinden ayrı tuvalete bile gidemeyen tipler konu dışı) fakat yurtta aynı odaya düştüğünüz kimseyi tanımayarak düşeceksiniz. Mesafeyi korumak çok daha kolay. Koruyamasanız bile oda değişikliği yapabilirsiniz.
Yurtlar daha mantıklı, maddiyat olacakta, iş, çamaşır yemek olarak ta öğrencilerin işini daha kolaylaştırır, öğrenci evlerinin sorumluluğu biraz daha fazla
Ev iyi oluyor da benim daha önce başıma geldi kız arkadaşım yine bir kız arkadaşı ile tuttuğu eve kalmaya gidiyordum biz odaya geçip başlayınca yapmaya falan o kız da sevgilisiyle başlıyordu ve duyabiliyorduk bir birimizi o tuhaf oluyor biraz
Cevap
8Cevap
öğrenci evi
Yeni başlayacak arkadaşlar 6 ay da olsa yurtta kalmalı yoksa çok zor sosyalleşirsiniz. Yurt deneyimini edinin sonra isterseniz eve çıkın
Öğrenci evi daha iyidir her zaman çünkü herhangi biri ile uğraşmak zorunda kalmıyorsun
Bu zamanda yurt. Öğrenci evlerine maddiyat dayanmaz.
İlk sene ortamı tanımak ve arkadaş edinmek için yurt, diğer seneler dilerseniz öğrenci evi.
Bence ögrenci evi
İlk sene yurt diğer seneler öğrenci evi
tabiki yurt devletse ama degilse ev
Öğrenci evi
Ev bence
Öğrenci evleri bence
Yurt
Apart
yurt daha iyi
Yurtlar
Öğrenci evi
Benve öğrenci evi