Öğrenci evinde kalmak
Yurtta kalmak
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç

Maddi ve eğitim açılarından yurt, rahatlık ve konfor açısından ise ev tercih edilebilir.
Bununla ilgili hazırladığımız bir video çalışmamız bile var Youtube Kanalımızda, oradan izleyebilirsiniz.
Şehre göre değişir. Mesela bizim okulun özel yurdu 4 kişilik odalar bin küsürdü sadece sabah yemeği var. Ve okula gitmek için ya servise ya da bir iki durak gidilmeliydi ama okulun hemen yanında bahçeli evler 1200 TLydi 2 1
Dimi ama ben her gün beş saat yol çekiyorum 😥
Hayır aile evi
O kadar maddi yükün altında kalkamazlar
İstanbul ve evet açılsın
Toplam 5
Öyle ya 😂😂
Değişiyor. 9.30 ta da dersim oluyordu 3.30 ta da ama en kötüsü pazartesileri 6 saat boşluğun vardı iki ders arası
Aynen birde okulun etrafında öyle sinema yeme içme de yok
Aynen öyle. Aslında merkez gibi bir yer ama hiçbir şeyi yok. Eğitim Fakültesi
Evet
İkisi de kabus. Bazı adi yarışma evleri oluyor, sacmasapan yarışmacılar kalıyor, o mantıkla harika öğrenci villaları yapmaya ve öğrenci arkadaşlara hibe etmeye davet ediyorum ülkemizin vizyoner zenginlerini😃
En güzel okul evine yakın olandır ama tabiki sehir dışında çıktıysada okul o zaman ev tutmak dahaantıklı. Açıkcası ben temizlik hassas noktam olduğundan tanımadığım kişilerle kalmak istemezdim.
Cevap
15Cevap
Eve cikicak kisi varsa ve ucretini karsiliyabiliyorsan her turlu ev derim :) en iyisi
ilk etap yurt.
kredili yurtları tavsıye etmem . ozel yurt sonra ortam arkadas olunca eve cıkmak.
Yurt sadece ilk sene sonra eve çıkın batak okey evde güzel dönüyor yurt kısıtlı, yurtta kalacaksanızda karışık yurt seçin.
İki kişilik veya tek kişilik oda olursa yurttan güzeli yoktur. Kızlar için en güvenlisi de zaten budur.
Öğrenci olsam once yurt derdim. Belli son 1 veya 2 sene eve çıkardım.
yemek yapmayı biliyorsan maddi durumun yetiyorsa bir iki arkadaş birleşip eve çıkmak en iyisi bence
Evde tek başına kalmak.
Yalnız foto nerden alındıysa baya hoşmuş :D
Öğrenci evi başkadır. Kumardan anlamayan adam o evden çıkınca Las Vegasa vali olacak seviyeye gelir 😂
Ahahah
😂😂
Bu şehirden şehire değişir. Çünkü bazı şehirlerin yurtları çok kötüyken kimi şehirlerin ise otel gibi oluyor gidip bizzat görmen lazım ama boşa uğraşma üniversiteler açılmayacak diyolar
İlk sene yurt sonra öğrenci evi
evde kalmak bence. daha rahat
Öğrenci evi daha iyi daha rahat hissedilir
Rahat ve konfor farkı
Öğrenci Evinde Kalmak Tabikide
İlk yıl yurt ikiden sonra ev
Üniversite mi kaldı ya
Öğrenci evi
erkekler ev kızlar yurt
neden?
Yurt
Evde