19 yaşımda olmama rağmen meslek seçemiyorum. Ne yapmalıyım?

Merhaba ben hayatım boyunca hep ama hep arada kaldım. Aslında ilk isteğim hukuktu. Avukat olmak çocukluk hayalimdi. Fakat sonra hayat beni çok farklı yerlere götürdü asla dediğim şeyleri düşünmeye başladım. Sağlık meslek lisesinde okudum hastanede staj gördüm. Hemşireliğe hayran kaldım. İkiside harika meslekler. Ama hemşireler gerçekten çok yoruluyor ve insanlar tarafından saygı gösterilmiyor kesinlikle. İş güzel insanların hayatına dokunmak çok güzel çok sevdim yani hastane ortamını. Avukatlık'ta da kafama takılan mevzu şu arkadaşlar. Sanki işlerim yolunda gitmezmiş gibi şeyler geçiyor aklımdan. Sonuçta avukatın ayağına iş geliyor Ama çevre lazım. Birazda avukat iş koşturuyor. Bende bu durumdan hoşlanmıyorum gibi ne bileyim. Ama avukatların daha saygı gördüğü bariz. Avukat daha çok kazandırır gibi. işsizde kalabilme ihtimali varmış gibi. Hastane ortamı harika ama sanki o kadar çalışmaya maaşı azmış gibi.. Sağlık ataması hala iyi. Hukukta da öyle diyorlar ama son yıllarda çok mezunu varmış. Ben ne yapmalıyım?
19 yaşımda olmama rağmen meslek seçemiyorum. Ne yapmalıyım?