AI Persona’ya Sor
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
179Cevap
Kadin erkek bir yerde okumasin aural enerji vs vs kadinin kalktığı yere oturma. Enerji ver al. Bu kadar söze gerek yoktu be üstad. Yasak olan şey daha cok arzulanir. Oldu olacak yolda yanyana yurumeyelim. Enerji ver al olur yanlis dimi. Yapmayin allah askina. bir insanin icinde olcak bu. Bu yaşa kadar okulumdan kimseyle flort etmedim. Edebilirdim de ters geldi. Ama edenleride yargilamam. Bu kadar konusup sonunu kiz erkek ayri yerlerde okusuna getirmek komik olmus ya.
Bağnazlık saygısızlık geri kafalılık sonuna kadar fikrimin arkasındayım savaşırım bile atatürk ün emeklerini askerlerimizin kanını hiçe saymaltır biz cunhuriyet ülkesiyiz böyle bişeyin konuşulması dahi çok saçma hepimiz insanız kız erkek ayrımıda ne demek oluyo ilerde daha çok ilişki sorunları yaşansın diye mi mutsuz evlilikler yapılsın diye mi her iki cinsede yapılan büyük saygısızlık küfürdür atatürkçüyüz bu konunun dile dökülmesi bile hayrete düşürüyor
kadınla erkek ayrılırsa eğer ne mi olur iran gibi olur kadınlar erkekleri tanıyamaz erkeklerde kadınları ama dogal guduler daha cosar ve ıran kızları gıbı havaalanına geldıklerınde ılk ılgılenen erkege verırler:) bızım krolara gun dogar kolay ve guzel kızları avlarlar:) hıc bısey ama hıc bısey dogal egılımlerın onune gecemez gecerse ınsanlar asilesır hırcınlasır koylerde sevgılılerı ayırınca ne olur kız kacırma tecavuz cınayetler olur
İlginç bir yaklaşım olmuş :D
böle şeyler olunca bu dogrular hep yasanır osmanlının son donemlerınde frengı yasası cıktı nedenı herkes fuhuş yapıyordu:) ama gizli dogal engellerı hıc bı yasa engelleyemez engellerse gızlı mafyasal yasanır
Gayet güzel olur kizlarin içinde erkek cok zor durumda kalıyor. Saglik meslek mezunuyum sinifta 2 erkektik ne yalan soyleyim sinifta dayasmalar kantinde surtusmeler cok oluyor örneğin ilk sene derste caprazdaki kizin heryeri gozukuyodu hoca bana soru cozdurmek istemiş 3. Seslenisinde duydum :)
:))
Haremlik-Selamlık diyosun ayni. Ben ısınamadım buna hiç.
Profil ismi yaratıcıymış.. sinirlenme reis :p
Teşekkürler. :)
bu dediklerinin doğru yanlarıda olabilir tabi. ama birde şöyle düşün, hayatın her alanında kadın ve erkek zaten birlikte ve yan yana. evde, sokakta, işte, metroda aklına gelebilecek her yerde. bunu sadece okula indirgemek çokta mantıklı gelmedi açıkçası.
Eğitim zayiatı olmasın diye diyorum.. dediğin gibi her alanda beraberiz zaten
birader cemaat dersanelerinde çok güzel bir olay bu ve hocalarla her türlü konularda rahat şakalarla akıcı ders işlenebiliyor. ve bir de ingiliz araştırmacılar da bunu 2 yıla kadar ayrı sınıf olayında başarı oranın yüksek olmasını kesin olarak kanıtladılar...
Cok iyi bence boyle olmali. Ama bu az sokakta arabada ayirilsin ve kizlarin sayisi fazla bence butun kizlari baska bir gezegene yollayalim atmosferi de kirletelim o gezegenden de bakmasinlar teleskopla falan zina olmasin. Helal olarak spermle yumurtayi kapsule koyup ayda dolleyelim kiz olursa marsa erkek olunca dunyaya yollariz
Önce şu soruyu sor kendine, sence neden bunları uygulamaya geçirenler hep bombalanmaya maruz kaldı neden şeriat dediğiniz kanunların geçerli olduğu ülkelerde baskı ve kendi kendine yok olma çabası var? Bugün neden o gördüğümüz ülkelerde kan akıyor hep? Çünkü cehalet siz Allah'ın yarattığı herşeye karşı bir kılıf uydurduğunuz sürece buna mahkum olacaksınız...
Hiç bir kişi ALLAH'ın izni olmadan inanamaz ve O, akıllarını kullanmayanları rezilliğe mahkum eder.
(Yunus 100. ayet)
İnsanlarin psikojisi bozulur. Hayata adepte olmakta gucluk ceker herkes. Sosyal yaşam kısırlaşır. Bu durumda da insanların evlenecek birini ararken deneyimsizlikten dolayı yanlış bir kişiyle evlenmesine neden olur. Bazı kişiler hemcinsine yoneir bazi kisiler de karsi cinse daha cok yonelir. Yani senin dedigin bu durum ulkeyi bile batirir. Orasini da sen dusun yazmaktan yoruldum.
Bunun hangi düşünceyle yapıldığı önemli.
Dini açıdan ele alıyorlarsa karşıyım. Fakat..
Öğrencilerin dikkati dağılmasın derslerine odaklansınlar mantığıyla yapılırsa olabilir..
Sadece kızların veya erkeklerin gittiği üniversiteler var yabancı ülkelerde amaç derse adapte olmak..
"Tabi sadece seçenek olmalı isteyen gider istemeyen gitmez."
Ortaokul çok erken kişi kendi için doğru kararları verebilecek olgunlukta olmalı.
kız-erkek ayrı okutulursa o okullardan mezun olanlar ya beynini din dışında pozitif bilimlere kapamış bireyler ya da sapıklar olarak yetişir. ortası olmaz.
Eğer öyle olsaydi kiz meslek ya da erkek meslek liseleri anadolu liselerinden daha basarili olurdu
l*n Yönetici cevabını kendin vermişsin zaten ama şöylede bir şey var cevabını bildiğin soruları bize yöneltme, Eğer ki konu alından fantazi geçiyorsa kızda sana karşı ya da ona karşı boş değildir herkes hayatında heyecan olsun ister istemesede olur istede olur. Hiç fark etmez kız erkek aynı okulda okumasın diye bir şey olmaz öyle bir kural veya kaide olmaz bırak bu boş kafa ve zihniyeti bir de Avrupa Birliğine girmek istiyorsun Naahhh alırlar seni :)
Erkekler gay kadınlar lezbiyen olur osmanlı döneminde eşcinsellil daha coktu kadınların hayAtı evle sınırlı olduğu icin. Eşcinsellik asla bir problem değil de karşı cinsin olmadığı yerde muhabbetler cok seviyesiz olur karşı cins saygıdır, sınıfta olmasa toplu tasıma da denk geliyosun bir arada yaşamamız uygun olmasa aynı dünyada yaşar mıydık?
Öyle olması gerekiyor zaten... Bugün liselerde hatta ortaokullarda hatta ilkokullarda ciddi bir anket yapılsa ya da araştırma, 100'de 90'a yakını "zina" yaşamıştır. Bana sorarsanız bu çok tehlikeli bir durumdur. Dolayısıyla bugün okullar ve caddeler ve diğer yerler karma halden tamamen arındırmalıdır.
Benin inancım ve değerlerim bunu resmediyor.
Selamlar.
Selam bizden :)
Sağolasın..
soruyu daha kısa soramazmıydın yaaa neyse baslıga göre cevaplıyım :D:D orta okulda neyse aynı sınıf fılan olabılır ama lisede erkekler daha abazalaştıgı için ayrı yerlerde okutulması bence daha iyi olurdu. en azından kızın erkeğin de aklı derste olurdu :DD:D:d
Artı =D
@__alice__ sevdiceğim :D:D:D tişikkür :DD
^×^ =D
Eksiye yüklenmişler.. eic versem buton çöker herhalde :D
Sağlık lisesi öğrencisiyim okuldaki erkek sayisini toplasan bir sınıf anca eder. Bazı sınıflarda erkek yok bile ama egitime, çalışkanlığa hiç bir yararı olduğunu düşünmüyorum. Ama belki bazı derslerde erkek hocalar girdiğine olabilir (!) bu tembellik.
Tabi bir de şu olay var eşşeğin aklına karpuz kabuğu sokuyosunuz. Yok erkekler kızlar ayrı okusun. Hamileler sokağa çıkmasın. Vajina denmesin..
yeni bir geri kafali cahil vakası , yaşama sen boşa oksijen harcama yani
===hatta sadece okulla da kalmasin tümden ülkeyi kadınlar ve erkekler diye ayırın evlilik çağına geldiklerinde artık görmeden tanımadan kim denk gelirse dimi einstein?
Ayıp sana katarina erkeksiz kalasın hemi :p
bence çok saçma bir arada okutulması gerekiyor. sonra abaza gibi her gördüğü kıza zıplıcak biribirlerini daha yakından tanıma imkanları var sonuçta erkeklerin karakterlerini analiz edebiliriler. aynı şekilde erkeklerde kızlaarın daha bir sürü sebep sayabilirim. o yüzden bir arada olmaları gerekiyor.
ÜNİVERSİTEDE AFALLARLAR AMA LİSE AÇISINDAN KESİNLİKLE KARMA OLMAYAN EĞİTİM VEREN OKULLAR TERCİH EDİLEBİLİR
Eksiye yüklenmişler :D
nerde eksi görmedim ben yeniyim galiba
Şu kadınları cinsel bir obje olarak görmeyi kesin artık !
Neden ayri okutulsun ki? Okuduklarim mantikli gelmedi 😊
Olaya Bilimsel baktım çünkü :p
Egitimin disisi erkegi olmaz duzeltilmesi gereken egitim sistemidir bu zihniyet coook onceleri kiz cocugunu okula gondermiyodu birakin bu cinsiyet ayrimini insan olun biraz
Bende sevmiyorum ortaokul ve liselerdek karma eğitimi. İnsanın dikkatini dağıtıyor ve boş saçma, hatta geleceği olmayan bir şey için hayatlarını kötülüyorlar. Ama şunuda söyleyeyim; kişi kendi isteğiyle yapar herşeyi karma olmasa bile gine dikkati dağılır her yerde kız erkek var. Bunun önüne ancak kendisi geçer.
Karma eğitimde sorun olduğunu düşünenler , sonu varsa da nasıl çözüleceği konusunda kafa yormak istemedikleri için işin kolayına kaçıyorlar. Sadece bizde değil bu kafa çok eskiden beri avrupalılarda da varmış, fransız, alman ve ıtalyan kız liselerinin bazı okullari İstanbul da mevcut. Ama onlarda sorun yaşıyorlar. Yani bir tarafı düzeltelim derken başka sorunlar çıkıyor.
Hayat kız-erkek ayrı değil. Okul hayata hazırlamıyor mu insanları. Ayrı tutulmaya çalışıldıkça merak artıyor. Bir şekilde bu merakını gidermeye çalışıyor insan. Karma eğitim görmeyenler face vs gibi ortamlardan sürekli karşı cinsiyle konuşmaya çalışıyor. Bu şekilde zaten eğitim de olumsuz etkileniyor. Bence tamamen karma eğitim olmalı.
Aynen ya çok doğru bir cevap olmuş bu
Kız lisesi kadar iğrenç bişey yok kızlar çok terbiyesiz ukala tipler gittiğime pişman olmuştum sonra hemen okulumu değiştirdim kız erkek karışık olunca en azından herkes biraz saygılı oluyo
Yasaklar cezbedicidir çok iyi biliyorum bir ETML ile Kız meslek lisesini yan yana koyun bakalım ne oluyor 2 tarafta kuduruyor. Ayrıca kız liselerini hiç hoş bulmuyorum dedikodu hasetten geçilmiyor.
çalışacak olan her şekilde çalışır çalışmayacak olan serseriler de okula gitmez kız okullarının önünde dolaşr sonunda da birini tutar becerir okul önü genel ev gibi olur derslerine calsan okula giden cocuk da bir kızı sevse bile açılamaz çok buyuk izi kalır onun 25-30 yasına kadar belki
Birşeyi ne kadar kısıtlarsan üstüne o kadar çok gidilir. Sen okulları ayırsan da çıkışlar erkek dolar daha berbat olur böyle bir soru akla dahil gelmemeli. Teklif bile edilenez zaten bu ülke bir cumhuriyet arap ülkesi değil.
neden erkek/kız ayrı okutuluyor haramlık selamlık mı olsun? saçmalık istemezdim çocuğumun öyle eğitim görmesini
mesela örneğin durumum iyi olsa dahi ileride çocuğumu özel okulda da okutmam devlet okulunun tozlarını yutsun isterim
Imamhatiplerde ayrı ve ciddi anlamda eğitim seviyesi daha yüksek. Sadece Müslüman keaim değil elin kafirlerin memleketi Japonyada bile her şey ayrı adanlar zekada nirvanayı yaşıyolar biz hala "bugün be giysem yarîn ne pişirsem"
eğitim seviyesi daha mı yüksek onun için ilahiyattan başka bir boka gidemiyorlar :)
Cumhurbaşkanı da imam hatipli olduğu için ilahiyattan başka bir yere gidemedi değil mi :) Selam ben sizin o tir tir titrediğiniz imam hatip korkusuyum @enternasyonel
nitelikli insan yetiştirmek , adam yetiştirmek başka bir meseledir. Anadolu liseleri fen liseleri kariyer yanında insana hayat dersi veren öğretim kurumlarıdır. insanın insan olmasını adam gibi adam olmasını sağlayan insanların karakterlerinin sağlam oluştuğu öğretim kurumlarıdır. her sene birinci çıkaran Anadolu liseleri ve fen liseleri ve orada kızlı erkekli karma eğitim oluyor. imam hatip olmuyor birinci çıkaranlar :) senin o başbakanın da cumhurbaşkanı olmuş ama adam olamamış bitirdiği bölüm iktisadi bilimler bölümü bugun onu bitireni kapıya it diye bağlamıyorlar kafası güzel :)
Sana Seyyid Kutub'tan Alija İzzetbegivic'ten örnek vermek isterdim ama senin gibi dinsizden örnek vereyim "Ben bazı derslerden kaldım arkadaşım hepsinde başarılıydı şimdi o Microsoft'a başarılı bir mühendis ben ise Microsoft'un sahibiyim" Bill Gates
Yani burada sana kısaca diyorum ki iktisadi bilimler okumuş kime ne bugün Erdoğan'ın sözü geçer boşuna havlama :) @enternasyonel
imamhatipli olduğun verdiğin örneklerden anlaşılıyor :) insanları dinsiz itamıyla suçlamak senin haddine mi? Allah ın işine karışmak ne büyük saygısızlık dinini tam anlamıyla öğren. imam hatip bir o işe yarıyor bazılarınıza onu öğretme noktasında bile noksan :) saklanacak yer arıyacaksınız az kaldı kimin sözü geçiyormuş tarih öğretecek bunu :)
Tarihin size yaptıklarını unutmamalısın zira uslu oturmazsanız hiç üşenmeyiz bir tarih daha yazarız
Ne sacma sey olmamali olamaz bu ne ya cok istiyorsan sen cocugunu imamhatipe veya yamanlar gibi liselerin kiz ve erkek liseleri ayri onlara ver
Aaa ne gereksiz ya
meslek lisesi'nden mezun olmuş biri olarak diyorum ki, eğlence yönünden haklılar sınıfta 1 kızın olması bile hoca ile arada ki samimiyeti azaltabiliyor. iyi birşey değil ama bazı noktalarda argo olması samimiyeti arttırıyor :) ayrıca o gay ve lezbiyenler artar diyen arkadaş hiç erkek ya da kız meslek liseli birinin ne durumda olduğunu görmüşmü acaba abazalık seviyesi artabilir ama o bir gerçek.
Bence direk kadınlar ve erkekler başka gezegenlerde yaşasın kökten çözelim problemi.. Kadınlar dünyada kalsın, erkekleri toplayıp marsa falan götürsünler.
Siz gidin bizi niye kovuyorsunuz -.-
ben okumuycam artık çocuklarımı da türkiyeden doğurmam öyle yapsınlar bana ne :)
Ilerde dogal olarak kizlar kizlardan erkekler erkeklerden hoslanmaya baslicak üreme olaylari azalicak dindar bir nesil istenirken uygulama amacindan sapip homoseksüellikte artislar olucak diye tahmin ediyorum.
@pamaks
eic seçilen __alice__ sana gönderme yapmış
O onun kendi yorumu bu da benim tahminim diyelim :) benim icin farketmez cünkü biseksüel bir yapıya sahibim :)
bende seningibi düşünüyorum aslında ama biseksüel diilim tabi erkek oluncada itici geliyo başka bir erkek :D
Saygı duyarim :) ama sunu belirtmeliyim ki eger benim tahminim gerceklesirse cok gülerim :D
Bende guleriv valla dusunsene disarida opusen kolkola yuruyen erkekleri aslinda kizlar yapinca normal geliyo her halde alisverise cikan 2arkadastir diyosun ama erkekleri gggorunce direk gay/top falan dersiz siniftada kizlar arada birbirlerinin kucana oturuyo bunuda erkekleryapsa garip gorunur :D
Ha yok ben bu uygulamayi koyanlara gülerdim demek istemistim :) yoksa LGTBye sonsuz saygim var :)
Biraz sacma gorunurdu tabi benimde LGTBye saygim var herkesin kendi secimi ve iradesi :)
EİC sana diss atmış
Herkes kendi fikirlerini belirtiyor benim için de böyle :) onunki de öyle :) fikir ayrılıkları olagan şeyler :) ben biseksüel oldugumdan sonuç nolursa olsun rahatım :D
Diğerlerinin dediklerinide takmamalisin :D
Su ana dek mutsuz hissettiricek bisi yasamadim :) umarım böyle devam eder :)
ileridede bisi yasicani sanmam :)
Umarım :)
Enerjiyi menerjiyi bilmem ama;buradan kızlara sesleniyorum. Sınıfta, okulda edepli bir şekilde oturun bacak bacak üstüne atıp üstelik birde bunu mini etekle yapıp erkekleri tahrik etmeyin. Bu durum bizim hoşumuza gitse de bir süre sonra sizlerin yüzünden isteğimiz artıyor bu duruma vesile oluyorsunuz erkekle kızların aynı okulda okumasını bu yüzden istemiyorum tabii tüm kızlar için geçerli değil bu durum. İyi aksamlar
Helal olsun.. işte yurdum insanı :)
Neden eksilediler peki?:)
vardır bir dertleri boşver.:D
yazdığını okumadım bile düşünce yapıma çok ters yarın bir gün memur olunur özel sektörde çalışılır ama karışıktır ortam o geçen neydi kadınmıydı o filan millete abaza ol demektir bu millete kültürleşme demektir bu...
Son derece haklısın biladerim. Yanıldığın tek nokta şu. Erkek bireylerin bilmem kaç yüzdeli başarıyı yakalama sebebi aura değil içimizden biri ''31'' dir. Mastürbasyonun algıyı artırmada ve konsantrasyonu yükseltmede önemli bir rolü vardır. WallStreet'te çalışan cüzzamlar sık sık bu yönteme başvururlar bir nevi yenilemedir..
Ne kadar gereksiz bir soru birde mantiga dayandirmaya calismissin yillardir kiz erkek birarada okuyor bir sorun yok okumak isteyen okuyor senin beyin farkli yerde çalıştığı icin boyle dusunmen de normal
Ne saçmalıyosun sen ya. Aura maura uçmuşun olm sen. Yok g*te tıkaç falan tıkıyolarmış. Yok kızlar efsane boşalıyomuş :-) kızlar erkekler birbirine kayıyomuş falan filan...
bir git ya
Yorum muydu bu şimdi
Hee beyenemedin mi? Siz şimdi ilerde üniversiteler ve iş yerleri de ayrılsın dersiniz. Asıl o taraftaki başarılarımız daha önemli. Hatta ayrı ayrı evlenip, ayrı ayrı çocuk yapalım :-)
Bence 6. sinifa kadar karma, daha sonrasinda kendi cinsiyetinde olanlarla olan sinif. Cunku karma olunca dersten cok karsi cins dusunuluyor. Bu da okula gelme amacini degistiriyor bence.
Uzaklaştırılan şeyler daha çok istenir. Karma eğitim olmayan okullarda öğrenci değil abaza yetiştiriyorlar
Olmamasi gerek. O kadar da yobazlasmadik daha.
Erkek liselerinin haline bakin. Hepsi ayakli zombi gibi geziyor.
Biz, herkes sevissin ulkecek seviselim diyoruz. Siz ayiralim diyorsunuz. Cik olmaz boyle. Sevisilecek. O kadar
Olur :p
Bastırılan duyguların dışa vurumunda karşılaşılacak olan sorunların hasarı daha büyük olur kanaatindeyim.
Valla uzun uzun anlattığın aura şeysinden bişey anlamadım ama bence olması gereken de bu ! bir çok şeyin önüne geçilmiş olur ve evet japonyanın bu tarz faaliyetleri çok. Ama türkiye de olmaz çünkü laiklik adı altında linç ederler valla..
Okul puanı, ders notu başarısının her şey olduğunu düşünen sistem kafası işte.
Adam gibi olan, karakter sahibi olan 7 yasinda da bazi seyler icin kendini biliyor 17sinde de. Adam olmayacak olana da, Dunyayi kizlar erkekler olarak ayiramazlar. Gerci konu bu degil, gizli islerinde kullanilan bahane ya neyse
Yaa saka bir tarafa da bana mi denk geliyir bilmiyorum ama her tarafta imam hatip gorur oldum kucucuk daha kendini taniyamayan kizlarin basinsa esarp var.
ee? yani bu kötü birşey mi
Yooo hayir ama benim tuhafima gidiyor yanlis anlasilmasin kuran egitime felan karsi degilim veya bir cocugun Allah ile peygamberini bilmesine o yasta kapanmalari tuhafima gidiyor
bence karma eğitim küçükken bir ara ismini vermeyeceğim dersaneye gittim sbs için erkek ve kız ayrıydı okulda erkekler kızlar var diye hareketlerine biraz daha dikkat ediyorlardı ama dersane Afedersiniz ahır dan farksız dı belki onlar bunun farkında değildi ama ben hep toplumu izlerim kişilik heralde bunu gördükten sonra karma daha iyi
Ben kız meslek lisesi mezunuyum 33 kızdık sınıfta kafayı yiyodum çenelerinden 😀 ama güzel tarafı rahat oluyoduk 😀
Karma eğitime karşı değilim, ayrı ayrı eğitimede. Eğitim öğretim olsunda karma ya da diğer türlü fark etmez ;)
Ya zaten böyle bir olanak var kız veya erkek lisesi bence karma eğitim daha iyi çünkü insanlar eş cinslerle ne kadar aynı ortamda kalırsa o kadar kavga çıkar dayılanma vs. böyle iyi dokunmasınlar.
Yasaklar insanlari kendine ceker. karma ortam iyidir ki. bir kiz evlenince bile evde abisi yoksa karsisindaki erkekle nasil konusmali oldugunu. seviyyesini ve saygisini korumayi. ozguven gelisdirmeyi ogrensin.
+1verdim:)
teşekkürler :)
Bunu düşünebilenlerin beyni ile bacak arası yer değiştirmiş demektir. İslamiyet adına bunu yapanlar siz asla müslüman olamazsınız, islam dini seks dini değildir.
Dershanede erkek kız ayrıydı. Gayet rahattık ve daha güzel arkadaşlıklar vardı. O sınıfa bir erkek girse sınıfın düzeni değişirdi. Başarı daha yüksekti. Dersi kaynatan yoktu. Ben sadece sınıflar ayrı okullar aynı olsun derim. Başarı yükselecektir
hem anafen dershanesınde 2 yıl egıtım gormus hemde ımam hatıp lısesıne gıden bırıyım katıyen olmaz bu tez tutmaz yanı ımkansız gıbı cok sacma :D
Ayri olmaz kiz erkek ayni okulda okumali. Biz nasil ayni okullarda okuduysak, derslerde ogretmen ayarlamasiyla erkekle bile yan yana oturduysak hic bisey olmadiysa simdi de olmaz.
15 yasında kızı gene 15 yasında bı oglanla bına koselerınde sacma hallerde gormekden kurtuluruz belkıde kım bılır :D
15 lise 1 oluyor farkındamısın?
Lise birde yiyişmek serbest de haberimiz mi yok
Doğru olmaz bence. Insan sosyal bir canlı ve kadın erkek iletisimine gerek olmasa bir arada yaratılmazdı.