AI Persona’ya Sor
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
179Cevap
Auralarla kafayi bozmus bunlar bos seyler kendine gelde beynini bul once kadinin oturdugu yerdeki auradan sanane
Rasulullahın hadisine göre kadın bir yerde oturup kalktığı zaman (sıcaklığı kaldıysa) oraya kaç tane erkek oturursa okadar erkekle zina yapar.
Sadaka rasulullah (rasulullah doğruyu söyledi)
Komikti :D
Kimse kusura bakmasın ne zinasindan bahsediyosun sen?
Bana o hadisteki mantigi anlat sanki hz. Muhammed onu auralara gore hesapladi töbe töbe mantıksız seylere kapiliyoruz ya yazik tamam kardesim sen oturma ama ben ayakta gidemem
Bunu bilmeyen var mı? Heryerde düzenin içine ettiler. Enerji merkezi kabul edilen kabede bile karışık tavaf ettiriyorlar adamı. Düzelmemiz lazım ama ne zaman. Hangi gençikle :)
erkekler ayrı kızlar ayrı okutulursa cinslerin birbirlerine olan ilgi ve merakları artar bir yandan da dediğin gibi başarı artar... falan değişik bir durum ortaya çıkar... paylaştığın bilgilerde çok güzelmiş
Bence bizim laik ülkemiz henüz buna hazir değil. azicik daha gelisirsek belki olabilir. yani inşallah. destekliyorum.
:)(
ya hayır bu hadislerin kaynağı nedir nerden okudun buldun anlamam madem kadınların erkek üzerinde bu kadar olumsuz etkisi var neden yaratılmışlar? neden birlikte olma hissi duyarız neden evleniriz sadece üremek içinmi?
Adı üstünde hâdis binevi bonzai kafası Allah'ın ayeti mi? Hadisler mi bunu sorgulayamadıkları sürece hep cehalete maruz kalcaklar ve şu olcak bu insanlar bizi neden bombalıyor?
çok iyi olur. çokta guzel iyi olur taammı... bu ayrı gayrı meselesini çok karıstırdılar taammı... bu olay kurban olduğum allahtan gelebilir. fakat lakınki öyle degildir.. benim açıklamam bu kadar...
Üniversiteye kadar kızlarla tek etkileşimi komşu kızları ve facebook sayesinde olan erkeklerin ne kadar sağlıklı olmasını beklersiniz?
Dışarda yeni getirilen sarılma yasağı kadar saçma bişey
Bir eğitimci olarak konuyu fazla spesifik buldum. Ülkemizde eğitim alanında yol alınması gereken o kadar fazla konu var ki, keşke iş sadece bu meseleye kalsada sonra tartışsak.
Sayın eğitimci belki de bu akıl kaymalarından dolayı daha önemli konulara odaklanamıyoruz sanki..
Akıl kayması değil aksine çok güzel akıl oyunları var bu yüzden bu sistemin çözülmesi gibi bir olasılık mevcut değil.
Farklı gözle bakıyorsanız tamamen sizin sorununuz. Gericiliğin alemi yok.
1. kız okulu
2. erkek okulu
3. karma okul
olsun isteyen özgürce tercih etsin gitmek istediği yeri en iyisi
böyle bişey olamaz. dediklerin kabul edilebilir değil çünkü mantıklı değil.
Bnce daha iyu olir oyle olursa ki dunyada ornekler var. Mesela Malta
Ahlaki değerler adına okullar ayrılmalı. Müslüman olmasa bile insan bunu istemeli. Kim ister kızının ya da kardeşinin başka erkeklerle cinsi yönden muhatap olmasını. Empati kurarak olur bu iş.
Evet işte bu yüzden kizlar ayrı erkekler ayri okutulan müslüman ulkeleri cok gelişmiş durumda. Yillardir karma okuyan Avrupa sürünüyor.
ilkokulda daha bilinç altına işler ve ileriki yaşlarda kız erkek ayrımcılığı oluşur buda kötü sonçlar doğurur aralarında rekabet çatışma v. b.
burada endustri meslek lisesinde spastik bir cocuk tecavuze ugradi.. ergen cocuklar birbirlerini ziker.. toplumda sosyal olarak gelisememis abazan insanlari daha skla goruruz
Aynen bence kadınlar kafeste kalsınlar geçen yolda yürüyorum bir kadın yanımdan geçti elektrik çarptı. Böyle şey mi olur?
Hehe dolaba koy da soğumasın :p
cok iyi olur olsa bence biz cektik gelecek nesil cekmesin erkeklerden değişik değişik haraketler bağırmalar birbirinele yaptıkları iğrenclikler baksır görmek filan öğ orta okul ve lisa anılarımdan hala aklımda
Doğrusuda bu ama işlerine gelmediğinden kabullenmek istemiyor kimse. Yok lezbiyen olurmuş, yok top olurmuş bırakın bu işleri. Şimdi herkes özgür kızlı erkekli okumak vs. Ama top lezbiyen dolu, gün geçtikçe de kötüye gidiyor.
nasıl bir şakirtsin la enerji, aura ayağına inception takılıyorsun
Şakirt mi? Yok artık.. bilimsel de mi bağmıyaağğğhh
Bu kadar kasmaya gerek yok, endustri meslek liselerinden universiteye giden ogrencileri gozlemleyin gorursunuz. Ya asosyaller ya da abaza.. Ayni sey kiz meslek icinde gecerli.. Bnce gecersiz bir arastirma ya da fake..
Orta okul üni dahi olsa ayrı olsun isterim
Benden geçti artık
Ama çocuğumu kesinlikle o şekilde okutmak isterim
Abi nası bişeysin sen yaa? sen ben aynı aynıı? şok ben vefat ben Twamwa :D
@Sonmermi budamı aynı budamıı Bende şok bende vefat :D
Çok iyi olurdu,
olmazdı , falan dı filandı diyenler boş boş konuşuyor iye yorumladım kendi içimden , onlar hakkında daha çok şey düşündüm.
kafa kafa değilse kasketci ne yapsın. herkes kendine hakim olmayı bilir becerebilirse sıkıntı olacağını düşünmüyorum. ancak tabi ki o yaştaki çocuğa gelde anlat bunu. banada o yaşta söyleseler bende anlamazdım.
bir hoca demisti ki sadece kızların ve sadece erkeklerin okutulduğu okullarda öğrencilerdeki saygı daha azmış ve hep küfür filan ediyorlarmıs ama karma olunca dikkat ediyoarmıs kendilerine söylediklerine vs.
Ateş le Barutu Yan yana Koyan Eğitim Sistemi Beyin Yıkamak için Taraslanmış
Şeytani bir Sistemdir.. Benim de beynim yıkandı ama Genjlik Kurtarılabilir...
Ondan Sonra Sewişken bir Gençlik türüyor...
Benim beynim yikanmadi. ustelik sinfimizdaki erkek kardeslerim benim yazilarimi kopyalayarak iyi not alirdi:) okuyan icin ne sehir. ne koy. ne karma. ne ayri egitim. ne zenginlik. ne yoksulluk fark etmez.
Zaten abazan bir milletiz birde başımıza bunu çıkarma :)
seninle ayrı bir dünyada yaşmak isterdim ayrı bir ülkede değil. üstüne alınma sadece sen değil senin gibilerle
Kizlar tesfik edici kiyafetlerle gelmezse neden olmasinki
Hmm sonra cinselliği yeni keşfeden ufaklıklar sıralarda kızlara yaslamak yerine erkek okullarında birbirlerini s... ler dimi AS:DA:Das
Urkek cekingen nesiller yetişebilir. Is hayatinda sonucta karsi cinsle calismak zorundayiz. ne farkeder
Öncelikle tebrikler güzel bir noktaya değinmişsin. Ateşle barut yanyana durmaz. Erkek/kız liselerdeki sapıklığın haddi hesabı yok. Kimin eli kimin neresinde meydanda.
bence çok doğru tesbit.. bu kızla ve erkek ler fazla yakınlaştı... hayatı ciddiye alamıyolar
Bence çok saçma. sonuçta toplumda beraber yaşıyoruz ve okulda hayata hazırlanılan yer..
İslama göre yasamayi yobazlik sayan insanlar neden böyle dusunurler oysaki ıslam dini kız ile erkeğin arkadaşlık kurmasını yasaklar çünkü böyle bir durumda iki taraftan birinin duyguları kesin değişir.
aynen birader islama göre yaşayanı yobaz görüyolar hıaaımmıaııannnıaıaı kapanan geri oluyo *
medeniyet dediğin açmaksa bedeni
hayvanlar senden daha medeni
haksız mıym l*n :D
6 yıllık bir kız arkadaşım var asla oyle düşünmedim. bacıma hangi gözle bakıyorsam ona o gözle bakıyorum camiden çıkanların kızla rın götl erine nasıl 4 gözle baktığını herkes biliyor müslümanlıgı adam gibi yasayın ondan sonra milleti düzeltme işiyle ugrasın
Tamam okulda ayrıldı diyelim normal hayatta da mı ayrılacak hep birbirinden mi kaçacak okulda ne kadar ayırırsan ayır günlük hayatta iletişim içinde olacak yoksa herkes şehrini ayırsın erkekler şehri kızlar şehri diye
İyi olur neden olmasin mesela sen sinifin oruspusu olursun geri kalan seni s*ker bos islerle ugraşmayın * sahte dindarları.
canları nasıl ısterse oyle olsun duzen zaten kalmadı. su saatten sonra hıc bırseyı cevıremezler.
birader çok iyi yazmışın etkiledin beni inandım 2023ten sonra DEVLET BAŞKANI olunca ilk işim bu olcak emin ol, tabi o zamana kadar ayrılmazsa
Kiz meslek Liseleri ve endüstri Meslek liselerinde gözlem yaparsan nasıl olduğunu anlamış olursun
Varsa gözlemleriniz okurum..
Zaten kiz lisesi var. Ama karma olmayinca da disaridan soyutlanmis oluyorsun. 1000 tane kizin tribini cekmek zorunda miyim? :D
saçma insan ilişkileri ngelişemez hanzo gibi kalırlar. mağaradan çıkmış ayıdan farksız olur çocuklar. çocuklara yazık
Kimine gore iyi olur kimine gorede sacmalik benim icin farketmez
burada da kızlar ve erkekler birbirlerinin sorularına yanıt vermesin o zaman.
Eğitimden bahsediyoruz.. burası eğitim yuvası mı?
Bu zihniyet yıllarca kadın ve erkeği birbirinden kopuk yaşatarak, sözde namus bekçiliği yaptı. Dert eğitimin kalitesi felan değil. Tek düşünce kadının, hiçbir erkekle muhabbeti olmadan size eş olması.
Ben orta okul ve liseyi imam hatipte okudum kız erkek ayrı bir şekilde gayet güzel bir eğitim aldım ileride çocuklarımda aynı sistemle eğitim alsın istiyorum
Bence kötü olur daha çok arzulanır yasak şeyler ve burası türkiye tecavüz oranları artar
Bence kız-erkek ayrı okutulunca karşı cinse karşı aşırı bir merak gelişiyor.
bence bu işi okula taşımadan önce aile içi disiplin ve ahlak dersi verilse hiç kimse kendisini kısıtlamak zorunda kalmaz.
bence yeni nesili kısıtlayarak değilde neyin doğru neyin yanlış olduğunu aile içinde öğretirsek daha başarılı olur
Escinsellik orani tecavuz orani ve ogretmene asilma olayi daha fazla artar😄
İnsanları karşı cinsten uzak tutmak insanları dahada abaza yapar
Bence daha iyi olurdu anne babalarin akli coccklarinda kalmaz bizim turk erkeklerinin cogu kiz icin okul cikislarinda kavga ediyorlar en iyisi ayri ayri olmalasi okullarin hemde yakinlik mesafesi bile olmasa daha iyi
Başarı konusunda kesinlikle ayrı olunca artıyor. Ama öyle ayrı bir okuldan çıkıp karma okula geçince asosyal kalıyorsunuz Bkz. Ben. ya tamamen karma ya da tamamen ayrı olmalı ki ayrı olursa 10 sene içinde inanıyorum eğitim başarısı artar..
Erkeklerin konuşması oturması kalkması tamamen değişir erkek Erkeğe muhabbet ederken neler konuşuluyo zaten kız - erkek SAYGI diye birşey kalmamışken
Ek : kızlar bizi doğdumuz andan itibaren yontmaya başlıyo ikili ilişkilerde okulda öğrenilenleri ben niye bir erkekten öğreneyim ki
Peki ayrı okuyunca olusacak olan karşı cinse ilgi sayesinde ortaliktaki hanzolarin abazalarin azalacagini mi saniyorsun? Boylesi iyi bence.
Üniversitede büyük bir enerji patlaması yaşanacağı kesin bence :)
Hahaa bu güzeldi :D
Olumsz yönlerinide dikkate almak lazım. Sadece eğitim olarak bakmamak lazım. Bu şekilde yaşıyan ülkelerdeki suç oranlarıda dikkate alınmalı
1 saat kadar okumanız için çok şey yazabilirim ama uğraşamam şu an ki zihniyet fikirleri değil dini önemsiyor cevap ortada
Hocam pek anlaşılmamışsın anlaşılan ama ben de aynı fikirdeyim. Kadınla aynı ortamda bulunan erkeğin dikkatini toplaması derse konsantre olması daha zor. Hakeza bir bayan için de aynısı geçerli
Bizim okul ihl. Yani isteyen gene buluyo birini. Kisilikle ilgili bro.