Eğitim & Kariyer Eski eşinizin dükkanının karşısına dükkan açar mısınız? SuǝɹdʞnɔnK Takip Et Xper 5 Yaş: 34 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 10 Yapay Zekaya Sor Güncellemeler+1 yıl https://www.youtube.com/watch?v=SHKwzicmghY Güncellemeler+1 yıl Güncel Eski eşinizin dükkanının karşısına dükkan açar mısınız? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Eğitim & Kariyer konusunda 38,3b cevap paylaştı. Açmazdım 1 0 Yorumla
Perikızı__ Takip Et Yoda Yaş: 31 , eic 99% +1 yıl Başka yer mi kalmadı? Çok zorunlu kalmam lazım. Yoksa uğraşamam. 1 0 Yorumla
ƛԼƠƝЄƜƠԼƑ Takip Et Guru Yaş: 34 , eic 100% +1 yıl Neden geçen seneki haberi gündeme taşıyorsun 0 2 Yorumla SuǝɹdʞnɔnK +1 yıl Sen bu soruyu sor diye Yorumla ƛԼƠƝЄƜƠԼƑ +1 yıl Sordum cevap ver Yorumla
porifldekibendeğilim Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 100% +1 yıl Uğraşmam. 1 1 Yorumla SuǝɹdʞnɔnK +1 yıl Tamam Yorumla
efulimmm88 Takip Et Master Yaş: 37 , eic 99% +1 yıl Aynı şehir veya semtte yaşamam ki. 0 2 Yorumla SuǝɹdʞnɔnK +1 yıl Aynı ülkede de yaşama sen :D Yorumla efulimmm88 +1 yıl Olur valla 😃 Yorumla
akrep_bir_kadınn Takip Et Xper 7 Yaş: 22 , eic 84% +1 yıl Midyeci ahmetin karısına intikamı 😂😂😂😂 0 0 Yorumla
mimaralimert_ Takip Et Xper 4 Yaş: 36 +1 yıl Benimle bir ilgisi yok zorunlu kalırsam evet 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Açmazdım
Başka yer mi kalmadı? Çok zorunlu kalmam lazım. Yoksa uğraşamam.
Neden geçen seneki haberi gündeme taşıyorsun
Sen bu soruyu sor diye
Sordum cevap ver
Öyle bi çocukluğu yapmam
Uğraşmam.
Tamam
Aynı şehir veya semtte yaşamam ki.
Aynı ülkede de yaşama sen :D
Olur valla 😃
Başka bir yerde açardım.
Midyeci ahmetin karısına intikamı 😂😂😂😂
Benimle bir ilgisi yok zorunlu kalırsam evet