Eğitim & Kariyer Yoğun iş stresinden kurtulmak için neler yapabiliriz? Marygold Takip Et Xper 6 Yaş: 32 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Yapay Zekaya Sor Yoğun iş stresinden kurtulmak için evde neler yaparsınız? Güncellemeler+1 yıl İşten ayrılmama ailem izin vermiyor Yoğun iş stresinden kurtulmak için neler yapabiliriz? Cevapla İş Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Eğitim & Kariyer konusunda 38,3b cevap paylaştı. Sade kahve içiyorum 0 0 Yorumla
cryptoGuy Takip Et Guru Yaş: 33 , eic 100% +1 yıl Eğitim & Kariyer konusunda 803 cevap paylaştı. Pembe panter abimiz olayi cozmus.. 0 0 Yorumla
Yorumcunuz34 Takip Et Yoda Yaş: 35 , eic 100% +1 yıl Evde stresten kurtulamazsın dışarı çıkman gerekiyor 0 0 Yorumla
magnumelegant Takip Et Master Yaş: 40 +1 yıl Isten çıkınca herseyi isyerinde birakabilirsen rahatlarsin 0 0 Yorumla
AleynaDerenoğlu Takip Et Master Yaş: 23 , eic 96% +1 yıl Çikolata yiyip kahve içmek, bolcaaaaa 0 4 Yorumla Marygold +1 yıl Benim iştahım kapanıyor maalesef Yorumla AleynaDerenoğlu +1 yıl Yorgunluktan mı? Yorumla xfatihx +1 yıl Çikolata dedin beni derinden yaraladn şimdii Yorumla Marygold +1 yıl Evet yorgunluktan Yorumla
İndeepth Takip Et Master Yaş: 48 , eic 67% +1 yıl Eğitim & Kariyer konusunda 332 cevap paylaştı. Nasıl bir iş ki bu kadar ve streslisin? 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Istanbul-ankara ucusu yaparim (flight simulatorde) ya da yeni bir muzik bestelerim 0 0 Yorumla
Judge2WorLd08 Takip Et Xper 6 Yaş: 43 , eic 100% +1 yıl İşten ayrılırım 0 4 Yorumla Marygold +1 yıl O işler o kadar kolay değil Yorumla Judge2WorLd08 +1 yıl İzin kullan biraz kafan dinlenir Yorumla Marygold +1 yıl İzin vermiyor yoğun diye Yorumla Judge2WorLd08 +1 yıl Yapacak bir şey yok Yorumla
aslıı_7 Takip Et Yoda Yaş: 22 , eic 99% +1 yıl işten çıkarım 0 3 Yorumla Papazınnpilavı +1 yıl Çalışamıyorsan demesi kolay sanki Yorumla aslıı_7 +1 yıl @Papazınnpilavı sdısgd ciddi cevaplamadım zaten Yorumla Papazınnpilavı +1 yıl Yoruyon beni ya emoji felan koyar insan😅 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
13Cevap
Sade kahve içiyorum
Pembe panter abimiz olayi cozmus..
Evde stresten kurtulamazsın dışarı çıkman gerekiyor
Isten çıkınca herseyi isyerinde birakabilirsen rahatlarsin
Çikolata yiyip kahve içmek, bolcaaaaa
Benim iştahım kapanıyor maalesef
Yorgunluktan mı?
Çikolata dedin beni derinden yaraladn şimdii
Evet yorgunluktan
Evde bsiey yapmam yüzmeye giderim
Nasıl bir iş ki bu kadar ve streslisin?
Istanbul-ankara ucusu yaparim (flight simulatorde) ya da yeni bir muzik bestelerim
İşten ayrılırım
O işler o kadar kolay değil
İzin kullan biraz kafan dinlenir
İzin vermiyor yoğun diye
Yapacak bir şey yok
Kitap okumak
işten çıkarım
Çalışamıyorsan demesi kolay sanki
@Papazınnpilavı sdısgd ciddi cevaplamadım zaten
Yoruyon beni ya emoji felan koyar insan😅
Çay içerim
Ilık bir duş. Misss.