22 yaşındayım hayalim olan bölümü üniversiteye tekrar hazırlanıp okumalı mıyım, diş hekimliği hayalimdi?

Ailem sımava hazırlandığım süreçte beni çok aşağılamıştı sen mi kazanıcaksın sen mi zkeisin diye, çok üzerime gelmiştiler ve beni destekleyen hiç kimse yoktu evde. 6 kardeşiz bu arada. Geceleri ağlaya ağlaya çalışırdım en sonunda pes ettim her şeyden vazgeçtim, geceleri fenerle çalışırdım çok güzel hayallerim vardı. Şeytanlar tarafından ateşe verildi. Ailem yüzünden. Şimdi 2 yıllık sekreterlik okuyorum asla sevmediğim için okula gitmek bile istemiyorum ailemden uzak durayım diye gidiyorum üniversiteye. Ve 2. Sınıfa geçtim. Depresyonda mahvolmuş şokta gibiyim hala kendime gelemiyorum ailemle çok mücadele verdim onlar beni çok hayal kırıklığına uğrattı. Şimdi yine gitcem okucağım şehire. Bu sefer okula gitmeyip diş hekimliği için hazırlanmak istiyorum. Çok güzel hayallerim vardı. İçim kanıyor sanki çok üzgünüm hep, yapabilir miyim onı da bilmiyorum fikri olan var mı
22 yaşındayım hayalim olan bölümü üniversiteye tekrar hazırlanıp okumalı mıyım, diş hekimliği hayalimdi?