Merhabaa 🌸
Yine mezuna kaldım yazdığım hiçbir yer gelmedi. Ek tercihte yapmak istemiyorum zaten puanım da yüksek değil. Sizce kaç ay öncesinden çalışılmalı YKS'ye? Bir sene çalışan insanlar görmüştüm.

Merhabaa 🌸
Yine mezuna kaldım yazdığım hiçbir yer gelmedi. Ek tercihte yapmak istemiyorum zaten puanım da yüksek değil. Sizce kaç ay öncesinden çalışılmalı YKS'ye? Bir sene çalışan insanlar görmüştüm.

Bende mezuna kaldım bilgisiyar müh. Yazılım müh. İçin geçen seneye göre daha çok tercih ediliyor sağlık ve tıp için geçen seneye göre daha az tercih etmiş bende çok tercih edilen bölümleri yazdığımiçin yerleşemedim. Bana göre sorular geçen seneye göre basit olduğu için sıralamalar çok yüksek geldi. 2023 de biraz daha zor olacağını düşünüyorum. Senin kaçıncı yılın?
Benim bu üç olacak.
Hangi bölümü istiyorsun
Okulların başlama tarihinde başlamak ideal bence. Instagram postlarina çok dikkat etmemek gerek yok çok geç kaldın yok hala başlamadın mi yok rakiplerin konuları bitirdi vesaire...
Mezuna kaldığına göre bir bilgi birikimine sahipsin. Kimi konuları rahatlıkla bir tekrar atarak aklına alabilirsin. Hangi bölümü istiyorsun yanlış değilsem seninle bir ara konuşmuştum pisikoloji demistin taa ki 3-4 yıl önce
Kesinlikle haklısın bazı sayfalar görüyorum sınav adaylarını strese sokacak şeyler paylaşıyorlar sürekli gaz vereceğiz diye. Bu üçüncü sınavım olacak stresim vs yok olmaz da zaten sadece hazırlıklı olmak istiyorum sınava o kadar.
İnşallah her şey istediğin gibi olur kazanırsın.
Hangisi bölümü/okulu istiyorsun
Ona henüz net karar veremiyorum
Bana da bu kararsızlık çok yıl kaybettirdi.
Gerçi karar vermek de çok zor bı şartlarda
Anlaş ko net olmak lazım. Eğer net olursan sınava daha sağlam calisirsin
Şimdi çalışmaya başla ama kendini çok sıkma çünkü son virajda fark atılıyor. Yani son 3 ayda ne kazanacağın belirleniyor. O vakte kadar olabildiğince bitir, son 3 ay iyice aban.
güzel soru sormusun dünyanın en tatlı brownisi
tarih coğrafya türkçe çalışarak yapılabilir fakat matematik temelin yoksa çok zor tatlım matematik temelin yoksa 10 yılda çalışssan olmaz KPSS soruları çalındı mesela dimi o sınavda Türkçede herkes ter ter döküldü en güzeli düzenli çalışmak Tarih Coğrafya Matematik kadar zor değil 3 4 ay yeterli
Haklısın canım teşekkür ederim 🌸
rica ederim dünyanın tek tatlı vişnesi ♥
tatlım tarih coğrafya türkçe durumun nasıl
Fena değil canım coğrafya hariç iyi sayılır sözelciyim zaten.
sözelciysen tatlım gelecek sınavda en az 5 matematik yapmaya çalış bide coğrafyada haritalara iyi çalış
@VişneliBrowni_ teşekkür ederim dünyanın en tatli visnesi 🍒
Cevap
11Cevap
Olan olmuş, üzülme. Bana göre lise 3 ve 4 de 2 sene çalışılmalı. Şu an da sınavı kazanamayan için planlı şekilde başlama zamanı. Umarım bu sefer gönlünce olur 👍
Bence 1 yıl önceden başlanabilir
Benim yeğenim bir defa mezuna kaldı. Yerleştirmeler açıklandığı hafta çalışmaya başlamıştı. Hatta öyle ki iphone telefonuna sınırlama getirdi, telefonu sadece tuşlu telefon gibi kullandı. Her türlü internet bağlantısı, instagram, vs herşeyi kaldırdı telefonunda. Whats app dahil buna.
Tam konsantrasyonla çalıştı, mekatronik mühendisliğini kazandı.
Üniversite sınavı 1 yıl düzenli çalışma alır güzelim
Simdiden calisican iste baska bir seçenek oluyor mu ki?
Bunu planlamak çok mantıklı değil ne kadar erken başlarsan o kadar iyi
Bize hocalarımız sınav 1 buçuk senede kazanılır derdi
Ne kadar erken başlarsan o kadar iyi olur
Aga be Senin işin zor vallahi sabah akşam çalıştır
Şimdiden başla
hedefe gore degisir
1 sene önce çalışmaya başlamak lazım
Son 6 ay full tempo
Bilmem 🤣 😉
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?