- Eğitim & Kariyer konusunda 622 cevap paylaştı.
+1 yılOkumazsan ek kontenjandan yerleşir birileri onu dert etme. Ne yap et, ikna et aileni. İkna edemezsen de yapacak bir şey yok bir daha hazırlan, şehrinden gözde başka bölüme uğraş. Ya da evden kaç tıpı oku ama oralarda part time çalışma vs yoktur. Eğer masraftan dolayı diyorlarsa burs araştır, iş adamları falan veriyor. Sanayi iş adamları derneklerini ara, bazı doktorlar veriyor. Memleketinizin derneğini ara onlardan veren de çıkar.
19 Yorumla- +1 yıl
Babanın ikna olmasına sevindim.
Soran+1 yılAilemle konuştum babamla ev tutacağiz yurda izin vermediler bi dönem okuyacam sonra geçiş yapacam 😊
Soran+1 yılTeşekkür ederim
- +1 yıl
Geçiş kolay değil çok iyi çalış. Ben de sağlıkçıyım bu arada. Uşak üniversitesi olsaydı ufak da olsa yardımım olurdu belki. Uşak'tayım ben.
Soran+1 yılBen hemşirelik okuyordum Konya da ailem buna kızdı iptal edip tıpa hazırlandım kazandım hemşirelik fakültesi yanında tıp fakültesi vardı çıkar kesin bura dedim üni evimizin yanında çıkmadı işte kırık obp yüzünden gelmedi Kars geldi 😊
- +1 yıl
2018'de Konya'dan anestezi mezunu bir kız akdenşz tıpı kazanmış nasıl kazandığını çok uzunca yazmıştı ama silmiş twitleri ve hesabı da kapatmış galiba. Neyse hayırlı olsun senin için, inşallah yatay geçiş olur. Olmadı özel üniversiteye geçersin Mersin falan masraf çok olur ama şehrine yakın olur.
Soran+1 yılTeşekkür ederim 🙏 hayırlı
Soran+1 yılTeşekkür ederim özel üniversite %50 gelir ama yazmamıştım nebimm 😂😂
- +1 yıl
Özel üniversiteye geçiş kolay olur araştırın 2. dönem falan geçilebiliyordur, hatta şu an bile oluyordur belki kontenjan dolmazsa araştırın.
En İyi Cevaplar
ailenin sayacağı devlet büyüklerine git, milli eğitim müdürü, vali, cami hocası, müftü, belediye başkanı kim varsa. git kapılarını çal acil görüşmek istediğini söyle 5 dk kim konuyu duysa ilgilenir..
75 Yorumla
Soran+1 yılAilem izin verdi kyk başvurusu yapacam 😊
Soran+1 yılTeşekkür ederim 🙏 umarım çok iyi bir doktor olurum 😊
+1 yılAİleni kendileriyle iyi olan atıyorum amcan deden vb ile konuştur. Veya iş arkadaşlarıyla vb. Tabi ilk onlarla konuş abi abla çok istiyorum diye. Bir örnek vereyim sana. Babam tıp istiyordu ama mühendislik yazdırdılar şu an bin pişman hiç mi bir şey olmadı git
01 Yorumla
Soran+1 yılAkrabalarımın hiç biri çekmedi sadece akrabadan bn kazandım diye
+1 yılKars'ta erkek kardeşim askerlik yaptı, biz gittik gördük öyle kötü bir yer değil ön yargılı olmayın. Ayrıca tebrik ederim tıp kazanmışsın biraz araştırma yapsan çevrenden öyle olmadığını anlarsın oranın ayrıca havalimanı var 1 saatte ordasın
37 Yorumla
Soran+1 yılTeşekkür ederim 🙏
- +1 yıl
Rica ederim varsa eig alırım teşekkürler
Soran+1 yıl24 saat olsun eig senin
- +1 yıl
Teşekkür ederim şimdiden
Soran+1 yılRica ederim 😇
Soran+1 yılEig geldi mi
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
90Cevap
Eğitim & Kariyer konusunda 1,5b cevap paylaştı. Kars doğunun en gelişmiş ve modern şehri. Ailenle hızlı bir gezi düzenle, hafta sonu gidin gelin, fikirleri değişecektir.
117 Yorumla- +1 yıl
Sokakları çöp götürüyor kandırma kızı
- +1 yıl
@rozerrrr bir insn doktor olup ömrü boyunca nerde okudun dendiğinde Kars dememesi lazım kendi bilir:) o okulu siz gidin diye değil Kürtler oksun doktor olsun diye kurdular
Soran+1 yılKürt var mı gerçekten
- +1 yıl
Antalya'nın yurtlarında cemaatlesme var diyorlar. İntihar vakaları oluyormuş
- +1 yıl
@rozerrrr nasıl yok hep ifşa oldu
- +1 yıl
Hiç öyle haberler çıkmadı. Sen neden yalan konuşuyorsunki
- +1 yıl
@rozerrrr yürü git işine erkek KYK yurdu ne haldeymis haberin yok. Aç sen araştır
- +1 yıl
Bir dakika bir şey yazacağım Napoli’nin de sokakları çöp götürüyor bu arada:)
- +1 yıl
Tıp fakültesini nerde okuduğunun hiç bir önemi yok. Kimse sormaz merak etme. Git oku gel. Sadece ihtisası kazanabilir misin ordan mezun olunca onu düşün..
- +1 yıl
@Suuuuuuuuuuuuuu memeli abla yorum yapma
- +1 yıl
Arkadaşlar, tıp fakültesi için İstanbul'u kazanamadıysanız elbette başka şehirde okuyacaksınız. Bunun için tıbbı bırakıp da makine mühendisi olacak haliniz yok. Öncelik bölüm, sonra okul gelir. Okul bittikten sonra zaten tıpta ihtisas yapılacak, bunun daha üst yurt dışı okullarında bile makaleler, projeler yazmaları var, cv nizde Kars'ı görene kadar en az 10 eğitim daha görmüş olacaksınız.
- Eğitim & Kariyer konusunda 38,3b cevap paylaştı.
u +1 yılTebrikler, bence ikna etmeyi deneyin bu fırsat zor gelir
10 Yorumla bir şekilde yolunu bulcaksın ailene şunu diceksin tv yi herşeyi kapatıp benim geleceğimi düşünüyorsanız göndermek zorundasınız başka çareniz yok tek çocuksan eğer benden başka kiminiz var benim sizden başka kimim var deyip ikna etme çabasına giriceksin bir şekilde ve sakinleştirici bitki çayları mesela hindistan cevizi açai li liptonun çayından al hazırlardan ver onlara kendin de iç uyku yapar çay kahve içirme dikkat et çok önemli bir şey konuşcam de aile halkını topla geçmişteki notların güzel ise notlarını göster çıktı al internet cafeden ya da evden al kendin nasıl yapıyorsan ailenle konuş herşeyi a dan z ye bir şekilde mutlaka ikna olurlar ama bitki çayını asla unutma ve aileni öne sür senin aileni çok değer verdiğini düşünmelerini sağla size değer veriyorum ki bunları söylüyorum diye belirt kaçmasını da bilirdim ama zor davranış kullanmama gerek yok diye de belirt sözünün en sonunda :) mesaj atabilirsin istersen
14 Yorumla
Soran+1 yılTeşekkür ederim 🙏
Soran+1 yılTamam yazıyım özelden
Soran+1 yılİstek attım mesaj gönderemedim
+1 yılAilenizin zaaflarını mutlaka biliyorsunuzdur, onları ikna etmeye güvenlerini kazanmaya çalışın, ailede müsaait biri varsa o da sizinle gelsin, kiralık bir daire tutup birlikte oturursunuz, bütçeniz müsaitse, Doktorluk şansını tepmeyin, şimdiden başarılar dilerim
11 Yorumla
Meslegini severek yapacak bir hekimin önünü kapatmak.. Yaşını az cok tahmin ediyorum ama yerinde olsam öyle böyle kacar, giderim.
Meslegin kutsal, sen motivesin, butun dogrular bulusuyorken qoktan insanlarin qoktan fikirleri icin hayatini yanlis cizmek olmaz.15 Yorumla
Soran+1 yılÖyle ama ikna edemiyorum kız başina işin ne diyolar
Soran+1 yılBen bu sınavı dersaneye gitmeden kazandım aileme yük olmamak için yine aileme yük ol adan kendi paramla okumak istiyorum kazandığımda bile mutlu olmadılar
- +1 yıl
Hikayeler cocuklar icindir.
Herkes once kendini dusunur; onlar nasil kendilerini dusunup gelecegin icin boyle agresif tutumlar sergileyebilyorsa sende cantani toplayip hayatini kurtarmak icin gitmelisin.
Seneye okul puanin dusecek, motivasyonun ne olacak (?), bir daha tip kazanacaksin.
Hikayeleri gec.
Sana 34 yasinda yuksek mimar, 4 sehirde okul okumus arkadas, agabey ne dersen oyle birisi olarak soyluyorum. Pisman olacagin seyler yapma ve git oku..
Soran+1 yılİzin verdiler 6 yılım orada geçeçek 😊
Eğitim & Kariyer konusunda 346 cevap paylaştı. Nasıl dar görüşlü bir aile bu! Eskiden "Ceketimi satar yine de seni okuturum" derdi aileler. Şimdi türlü bahanelerle okula göndermek istemiyorlar... Ülkede liyakat kalmadı bu gerçek. Ama bir insanı davasından döndürmek tüm yaşam enerjisini yok etmektir
10 YorumlaSaçmalığın daniskası benim ailem çok tutucu ve muhafazakar baskıcı hatta fazlasıyla ama ben 4 yıl neredeyse 18/20 saat uzakta bi şehirde okudum üniversiteyi zorla ve git biraz vicdan falan çektir yani bu nedir git hayallerini bırakma
15 Yorumla- +1 yıl
Benim de ailem muhafazakardır fakat ben kpss tercihi yaparken bile erzurum kars tarafını yazmama onay verdiler. Yeter ki kazan kızım dediler. Yani tıp kazansam koşa koşa gönderirler. O yüzden yorumunuza katılıyorum. 🙏🏻
- +1 yıl
Yani bana da öyle ama olur o kadar izin versinlerde 😌🙏🏻
Soran+1 yıl@NescafeliPilav ne kadar iyi aileleriniz var bnim puanımı düşük buldular keşke bnimde ailem öyle olsaydı
+1 yılBaşka birinin hakkına girmiş olmuyorsun. Ek tercihte senin yerine başka birisi tercih yapar.
Aileni nasıl ikna edeceğini bilemiyorum ama umarım ikna olurlar. Tıp iyi bir bölüm. İşsiz kalmazsın.
15 Yorumla
Soran+1 yılBundan başkası gelmez eğer ek yaparsam bi daha bu okul gelmez
- +1 yıl
Bilemem gelip gelmeyeceğini ama umarım ailen ikna olur.
- +1 yıl
Ya da şöyle yap : Kaydını tekrar kazanamazsam diye düşünüyorsan yaptır ve okulu bir yıl dondur. Bir sene daha çalış. Eğer ki memlekette kazanırsan oradan kaydını sildirirsin ama bunu bir araştır.
Soran+1 yılİzin verdiler 😊
- +1 yıl
Hadi gözün aydın canım
+1 yılYani sonuçta bu hayat senin hayatın ama maddi durumunuzu bilemiyorum tabii ki onların da aklından neler geçiyor neden böyle yapıyorlar bilemiyorum bunu bir aile büyüğünüz ya da seni seven birisi sözünü geçen birisi annenle babanla ailenle konuşsun güzel bir şekilde eminim bir çözüm yoluna girecektir
10 Yorumla
+1 yılBenim kızım tıp kazanacakta ben uzak diye göndermeyeceğim.(!) Okul bu eğitim sonuçta. Çok önemli bir şey. Ne bölüm olursa olsun. Eğitim , kendi mesleğini eline almak gibisi var mı?
16 Yorumla
Soran+1 yılİnşaallh kazanır 😊
- +1 yıl
Ne olursa olsun vazgeçme, ısrar et. Bir şekilde ikna et. Seni destekleyen birisi vardır mutlaka o yardımcı olsun sana, konuşun bence iyice.🙏🏻
Soran+1 yılEvet öyle de Doğu bölgesi ya o yüzden ailem de hep destekçim
- +1 yıl
Ama uzak diye göndermiyorlar dediniz ya onun için dedim.😌🙏🏻
Soran+1 yılHala karşilar Doğu bölgesi ve çok uzak zor izin verdiler onlada ailemle gidecem işte Kürt diyolar aileme öyle demişler oraya gönderilmez demişler ondan korkmuşlar tabi ama tıp dediğimde çok sevinmişlerdi
- +1 yıl
Yaaa izin vermelerine cok sevindim🥰
Başarılar dilerim şimdiden size.
+1 yılaileni şikayet edebiliyorsun çünki senin okumana engel oluyor bizimkilerde yasadıgımız yerde olsun diyolardı ama yaşadıgımız yerde o bölüm olan üni yoktu ben ztn ailemle daha fazla durmak istemiyorum her türlü başka şehre gitckeitm ben beynilerini yedim hiç susmadan tartıstım en son pest ettiler ne halin varsa gör ne bok yiyosan ye beni ilgilendirmiyor die buydu ama sana demiomki tartış ya da polise şikayet et sadece söyledim o kadar çalısıp hayalını kazanmıssın birazcık savaş ver
11 Yorumla
Soran+1 yılYaa çok üzüldüm ne bölüm okuyorsun 🥺
Gizli Üye(25-29)+1 yılKars bizim ülkemizin bir şehri değil mi tıp tan yukarısı mi varmış Allah'tan daha ne istiyorlar anlamıyorum ben 24 saatlik uzaklıkta bir şehre gitmiştim ailem bana yeter ki oku dedi gerisi önemli değil dedi izin vermiyorlarsa birilerinden yardım almani öneririm öğretmenin falan yok mu ikna etsin
20 YorumlaTebrik ederim. Bence üzgün olduğunu hissettir onlara yakın akraba büyüklerinizde yardım istemelisin. İnsallah ikna olurlar dualarım seninle 🙏
11 Yorumla
+1 yılBen de senin yaşadığın durumu yaşadım ailem izin vermedi uzakta okumaya ben ikna edemedim inşallah sen ikna edebilirsin, ailemin bahanesi hazırdı yok uzakta sana göz kulak olamayız yok iti serserisi var vs ben de pek bişey diyemedim ailem göndermek istemeyince yaşadığım şehirde okuyorum :)
10 YorumlaDoktor olursam tüm ailenin sağlık işleri bende, bunun yaşlılığı da var; iyi düşünün de..
16 Yorumla
Soran+1 yılİnşaallh 😊😊
Soran+1 yılİzin verdiler 😊
+1 yılGerekirse araya birilerini sok ve aileni bir şekilde ikna et. Bu konuda ısrarcı ol.
21 Yorumla
+1 yılYazmazsan ve yeniden sınava girersen puanın da düsecek.2 yıl sonra girebilirsin puanının duşmemesi için. Ailene de hak veriyorum sana da. Çünkü kars uzak ve dogu ili. Kız cocugunu tek başina gondermek zor. Ama sen yine de ailenle konuş bnce.
10 Yorumla
+1 yılSize engel olmalarına müsade etmeyin, konuşun kararlı olduğunuzu gösterin.. Tebrikkleer 👏👏
11 Yorumla
Tabii ki de git saçmalama istersen bu senin hayatın, geleceğin. mukemmel bir bölüm kazanmişsın gurur duymaları gerekirken yaptiklari şeye bak şaka gibi. Ben 2 yıllık bölüm için 19 saatlik uzakliktaki bir yere gidiyorum
10 Yorumla
+1 yılAilen haklı. Ben olsam ben de istemem evladımın o kadar uzakta okumasını. Bilmediğin yer, bilmediğin çevre, bilmediğin kültür, ailene uzak. Yani ailen senin için endişe ediyor belli ki ve haklılar da...
10 YorumlaEğitim & Kariyer konusunda 726 cevap paylaştı. Hayat senin hayatın senin ömrün den gidiyor, ama Kars da bayaaa uzak ya ne yapacaksın orada
11 Yorumla
Soran+1 yılBilemiyorum
Benimde aynı sıkıntıyı yaşadım birçok şehirde kazandım ama izin vermediler 2 yıldır şehirimdeki üni için çalışıyorum ama bir yandan haklılar 😄😄
20 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılYorumları okudum ailen izin vermiş sanırım nasıl bir ders çalışma sürecin vardı acaba? Bende tıp istiyorum fakat temelim yok çalışmaya yeni başladım
11 Yorumla
Soran+1 yıl490 puan aldım daha iyisi olabilirdi tabiki
12 ay ders çaliştim temelim yoktu ilk senemde hemşirelik okuyordum bırakmiştim tıp okumak için iyi ki de bırakmişşm dersaneye falan gerek duymadım 14 15 saatlere çıktım evde deneme çok önmli her hafta çöz sınava doğru arttır zamanını iyi yönet başarılar diliyorum inşaallh kazanırsın
+1 yılBiraz zorlar yıl sonu yatay geçiş yaparsın çekilir mi bir daha sınav stresi ayrıca okul puanın da olmayacak seneye belki bu kadar puan alamayacaksın
10 Yorumla
+1 yılYerinde olsam hayalimden ailem yüzünden vazgeçmezdim. Zaten tıp okuyacaksın insanlar sana burs vermek için sıraya bile girer
Her türlü maddi açıdan sıkıntı çekmezsin aile desteğin hiç olmasa bile10 Yorumlanasil bir bencillik bu Güzel bir bölüm tutturmuşsun halbuki.. bir yıl idare edin diğer dönem yaşadığım şehre yatay geçiş yaptırabilirim kesinlikle de
10 Yorumla
+1 yılbi senemi yakamam okula başlıyım yatay geçiş denerim falan de istersen dene istemezsen deneme onları şimdilik ikna etmeye yeter bence psikolojim kaldırmıyor falan dersin
10 Yorumla
+1 yılÖğrenci yurdunda kal. Ama okumak dışında başka şeylere kafan kaymasın yani güvensinler sana... Güvenseler de güvenmeseler de kaymasın. Çünkü üni içerisinde milletin arasında neler neler oluyı
10 Yorumla
+1 yılİkna edici şeyler söyle sularına git. İşte son sene askeri ücret kadar falan parada vercekler destek olurum size falan de. Yinede yok derlerse kaç git. Ama yinede git. Bi seneni heba etme. Belki seneye daha zor olacak belki o zaman iyi yapamayacaksın. Sonra notlarımı yüksek tutarsam şehir degişebilirim geçiş yapabilirim falan de
10 YorumlaAynı şey başıma geldi evden kaçtım kredi aldım kyk da kaldım kafede çalıştım ama tıp öğrencisi için çalışmak zor olacak. Maddi destek olmadığı sürece zor. İkna etmeye çalış ailen de afedersin canım heralde tıp kazanmış uzak diyolar.
14 Yorumla
Soran+1 yılGerçekten çok uzak ama ben inek gibi çaliştim ama ailemi ikna edemiyorum kayıt vs gidecem izin yok diyolar nasıl gidecem bilmiyorum
Soran+1 yılAkrabalarım sen nasıl kazandın falan dedi çekemediler çok kıskandılar onların kızları hemşirelik bile gelemezkem ben tıp kazandım diye baya kıskandılar 🙄
- +1 yıl
Kayıt için gitmene gerek yok otomatik yapılıyor zaten
+1 yılbir daha mezuna kalmak nedir yaa kasanmışsan?
Haylr bu adil değil, bir kere azim etdin çalışdın neden yaa bu doğru değil
Bir şekilde ikna etmeye çalış sizde benin için çalıştız benim mutlu olmamı istiyorsanız bırakın mutlu olayım hayalimi kazandım neden ya nede diyebilirsin11 Yorumla- +1 yıl
Tebrikler hep mutlu ol. Başarılar dilerim💕
- Eğitim & Kariyer konusunda 780 cevap paylaştı.
+1 yıltebrik ederim, ikna olmalarına sevindim, başarılar dilerim ama aksi bir durum olursa tekrar soruyu güncelle duyarlı insan çoktur
12 Yorumla- +1 yıl
tebrik ederim, başarılar dilerim darısı mezuniyete
Soran+1 yılÇok teşekkür ederim ☺️
Eğitim & Kariyer konusunda 1,1b cevap paylaştı. Kars’ta askerlik yaptım. Güzel yer daha da gelişmiştir şimdi. Ruslardan kalma tarihi binalar da var.
13 Yorumla
Soran+1 yılHep kürt diyolar doğru mu peki
- +1 yıl
@Collapsed hayır Kafkas Türkü de var. İlçelerinde Kürt de var
+1 yılkars kötü bir yer değil ama kars ta ki ünv nasıldıur ona bakmak lazım, bir ara 5 yılda sadece 6 öğrenci kayıt yaptırdı diye haber çıkmıştı, eğer bu haber yalansa aileni dinleme ikna olmazlarsa bile git
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılYazık benimde 1 yılım bunlar yüzünden çöp oldu. Dinleme. Uzakmış bilmem ne. Ne olsun istiyorlardı? Ömür boyu seni yanlarında tutmak mı. Ben başaramadım sen başar. Çek git geleceğin herşeyden önemli. Bu bölümü de kaçırmazsın be.
10 YorumlaAilen kim oluyor ya? Böyle bir meslek edenecekken onlar kim oluyor da sana karışabiliyor? Geleceğin mi önemli okulunun uzaklığı mı?
10 Yorumla
+1 yılHayallerin için kalk git. Gerekirse kendi başına git. Kız yurduyla konuş sana yardımcı olurlar.
10 YorumlaEğitim & Kariyer konusunda 344 cevap paylaştı. Ailen için değil hayallerin yâşa başarı zorluklarla mücadele etme sanatıdır konuş çözüm yolu ara istemek yetmiyor.
10 YorumlaŞu tıp potansiyelini mesafeni 15 saatten 15 dkya indirecek yol üzerine de kullanman daha isabetli olmaz mı sence de?
10 Yorumla
+1 yılevlatlıktan mı red edecekler olay çıkar hayalim de ya da ortamı yumuşatarak bir sene çok çalışırım kaydımı buraya aldırırız de bahane çok
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılKusura bakma da ailenin kafasına sokam. Böyle kara cahiller var mi hâlâ?
112 Yorumla
Soran+1 yılÇok kişi konuştu tıp bölümü olduğu için gönderecekler ailemi ikna ettiler 😊
Cevap sahibi+1 yılHele şükür. Nerelisin aslen
Soran+1 yılAksaray
Cevap sahibi+1 yılHım bende tıp okuyorum biliyor musun
Soran+1 yılNerde
Cevap sahibi+1 yılTekirdağ
Cevap sahibi+1 yılİstersen bana yazabilirsin sorularını
Soran+1 yılGizlisin 😂
Cevap sahibi+1 yılÇıkıyorum çabuk mesaj at 😂
Cevap sahibi+1 yılÇıktım bak
- +1 yıl
Küfür etme demek ki kizini çok seviyor ailesi
Birakmak istemiyor hem bak izin vermişler
Neden sövüyon ayiptir
Soran+1 yıl@DELİKANLIPRENSSSS evet de ben ne çektim ikna edene kadar 😂
Okumak için ne kadar istekli olduğunu onlara hissetirmelisin bana da hayır demişlerdi ama sonra ikna oldular.
10 YorumlaSeneye beklersen puanın düşecek hazır yerleşmişsin ve istediğin bölüm artık ne yaparsın bilmem ama Kars a git oku aileni takma
10 Yorumla- Eğitim & Kariyer konusunda 422 cevap paylaştı.
+1 yılAilen delirmiş daha ne kazanacaksın acaba uzaksa uzak okuyup geleceksin yani sonra doktor olacaksın mis gibi anlat onlara bu dediklerimi
10 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılKaç aldın, nasıl çalıştın ya kısaca anlatır mısın acaba
113 Yorumla
Soran+1 yıl490 puan aldım 25 bin sıralama yaptım 14 15 saat çaliştim günlük 12 ay çaliştim dersane özel ders aldım youtubeden kendi imkanlarımla çaliştim imam hatip lisesi çıkışlıyım daha iyisi olabilirdi ama zekam buna yetti
Soran+1 yılDersane özel ders almadım yanliş olmuş
- +1 yıl
Vay be helal olsun valla
Cevap sahibi+1 yılMaşallah maşallah çok iyi ya
Cevap sahibi+1 yılBenim on ayım var bende de dershane, özel ders falan yok kütüphanedr çalışsam olur mu
Soran+1 yıl@Anoniiiimmm00 darısı başina çok güzel bi duygu 😊
Soran+1 yılOlur tabiki belki daha iyisi olur
Cevap sahibi+1 yılSen evde mi çalıştın
Cevap sahibi+1 yılKütüphanede mi
Soran+1 yılKütüphaneye hiç gitmedim ev
Cevap sahibi+1 yılKız ses yok mu evde
Soran+1 yılYok bn odama çekiliyordum kulaklığımı takıp ders müzikleri vardı onları açıp ders çalişiyordum isteyen her türlü çalişiyor
Cevap sahibi+1 yılHaklısın ya bir yandan diyorum kütüphaneye gideyim
Gizli Üye(30-35)+1 yılHayırlı olsun, bu sene başla, notları yüksek tutup geçiş yapacağını söyle. Belki süreç içerisinde onlar da orada kalmana ikna olur, veya notların çok iyidir ve okul degsiikligu yapabilirsin kendi şehrine
10 Yorumla
+1 yılMadem istemiyorlardı niye yazmana izzin verdiler orayı
20 Yorumlayapman gereken şey açık felsefe yaz ailen ömrünün sonuna kadar sana baksın
10 YorumlaAilene şöyle ikna et
1 yıl orada okurum
Sonra memlekete geçiş yaparim de ikna etmeye çalış10 Yorumla
+1 yılYazık ya ne biçim ebeveynlerin var kendi evlerini bile taşıyabilirler senin için
10 YorumlaTamam da neden senin adına karar veriyorlar? Onlar mi okuyacak sen mi okuyacaksın?
10 YorumlaOnlari dinleyen akrabalarini devreye sok
Hayalini de yaşa bir şekilde.10 YorumlaTebrikler oku ailene gider gelirsin millet yurt dışı okuyor onları örnekle
10 YorumlaKitle kendini odaya kimseyle konuşma ağla ağla mecbur kalıcaklar.
11 YorumlaKesinlikte onları ikna etmen lazım benide uzak diye göndermediler çok pişman oldum
10 Yorumla- Eğitim & Kariyer konusunda 674 cevap paylaştı.
+1 yılAilen de deli mi tıp kazanmışsın göndermiyor
10 Yorumla
+1 yılManyakmi senin ailen, tipi kazanmişsin neresi olursa olsun yani
10 Yorumla
+1 yılNeyse en azından tıp kazanabiliyormuşsun onu öğrenmiş oldun.
10 Yorumla
+1 yılUzak ama mecbur yani ne yapacaksın benim okuduğum şehir 9 saat uzaklıktaydı
10 Yorumla- Eğitim & Kariyer konusunda 1,5b cevap paylaştı.
+1 yılAileni ikna et bir daha gelmeyebilir öyle kolqy degil
10 Yorumla - Devamını Gör (126)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne