+1 yılMerhaba, hayırlı olsun tesadüfen görüşüne denk geldim ve haliyle tebrik olsun Faslını geç ilettim 😅 bende geçen sene senin kadar yüksek bir sıralama ve iyi bir uniye gitmemiş olsam da bende tıp fakültesini kazandım 🙂 bölümünden ve okulundan memnun musun? Açıkçası ben konumumdan çok şikayetçiyim 😅
12 Yorumla- +1 yıl
Teşekkür ederim.:) Şu anlık pek memnun değilim. Çiğli tarafında kalıyor üniversitem. Ama üçüncü seneden itibaren İzmir Hatay kısmına geçiyoruz. Orası iyi, merkezi.. Onun harici hastanemiz çok eski ama köklü bir hastane. Senin üniversite neredeydi?
- +1 yıl
Yatay geçiş düşünebilirsin belki. Zor galiba ama bilemiyorum tabi. Ben ilk sene mezuna kalmıştım açıkçası. Hiçbir doğu ilini de yazmamıştım. Yapamayacağımı bildiğim için.. İzmirden başka bir yer görmemiştim.:d Kendini batıya atabilirsen at ya. Ortalamayı yüksek tut. Sildim şimdi görüş yorumunu da.:)
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(25-29)+1 yılHayırlı olsun hakkında umarım isteyerek tercih etmişsindir yoksa çekilecek dert değil. Eğer öyleyse 2. sinifta direkt muhendislige geçen tekrar yks gitmek isteyenler oluyor. Ama 1. 2 . sinif zorlamazdın 3. siniftan sonra hafif zorlanırsın artık dersler teorik değil pratik olmaya başlar yavaş yavaş. Ve 4. Sınıf stajyer doktor olursun laboratuvarları daha çok görmeye başlarsın ve intorn doktor olmana 2 yıl kalmıştır. 4. sinifta bu şekilde biter 5. sinif biraz daha doktor gibi hissedeceğiniz hedeflerin her gün değiştiği tus illetinin başına bela olduğunu hissederek hafif hüzün ve korkuyla geçer. Hocaların iyimser veya kotumse olması da okula bağlı bir durum azıcık da şans. Umarım azarlamayan hocalara denk gelirsin yoksa işin zor. Ve 6. Sinif artık doktor olduğunu hissettiğin o sinif yolun sonu koskoca 6 yıl geçiyor kolay değil. Oflayarak ağlayarak çalıştığın geçmek için uğraştığın o dersleri geçmişsin ama hala tam rahat değilsin tus var çünkü. Sinif geçme puanı 60 ve çoğu kişi de kalır. Ben tekrar eden bir sürü öğrenci gördüm. Tusa 2. siniftan başlayan öğrenci gördüm.
46 Yorumla- +1 yıl
Doktor musunuz acaba? Tavsiyeler için teşekkür ederimm
Cevap sahibi+1 yılOkudum bıraktım, rica ederim.😇
Cevap sahibi+1 yılTeşekkür ediyorum. 😊
- +1 yıl
Rica ederim :)
- +1 yıl
Ayt kamp kitabın adı mı kitap mı al demek istedin konuların adı mı ayt kamp @sılacevaplıyor
Mezuna kaldım bu yıl. Bir kere olsun mezunluğu tatmadan üniversiteye gitmeyeyim dedim jskssksmsms
Bende tıp okumak istiyorum. Seneye aynı sevinci bende sizinle paylaşırım inşallah 🥰31 Yorumla- +1 yıl
Umarımm🌸
Mesleğe hoş geldin. Linclenmeye insanların saygısız davranışlarına ve de yaptığın işin değerinin bilinmemesine rağmen hiç moralini bozma. Bu arada imkan varken mutlaka dil öğren ve de tıp fakültesinin yks den daha zor olduğunu unutma 😊
34 Yorumla- +1 yıl
Teşekkür ederimm :)
Ben de aynı düşünüyorum - +1 yıl
Rica ederim
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
147Cevap
- Eğitim & Kariyer konusunda 38,3b cevap paylaştı.
u +1 yılTebrikler
11 Yorumla- +1 yıl
Teşekkürler
- Eğitim & Kariyer konusunda 5,7b cevap paylaştı.
+1 yılHayırlı olsun bölüm hakkında merak ettiğin bir şey olursa bana sorabilirsin aynı üniversite değil ama işleyiş genelde aynı oluyor. 😊
31 Yorumla- +1 yıl
Teşekkür ederim ve ben de tebrik ederim seni :)
Gizli Üye(18-24)+1 yılBaşarılarının devamını dilerim, tebrik ederim. Sınava gireceğim, mezun olarak. Çok az kaldı. Hatta gözümü kapatıp açınca o gün gelecek. Ea'cıyım diğer derslerim iyi ama matematik beni bitirecek biraz psikolojim bozuldu, tyt ayt mat çalışmadım yine. Ama bir umut hala iyi geçmesini umuyorum. Hakettiğim değeri kendime hiç vermedim. Çok başarılıydım fakat şimdi bu durumdayım :(
13 Yorumla- +1 yıl
Çok teşekkür ederim.🩷
Tyt mat benim için de işkenceydi bu arada, özellikle süre konusunda. Ama şunu söyleyebilirim. Sınava iki hafta kala ayt fiziğin yarısı yanlış çıktığı için ağladığımı biliyorum. O iki haftada toplayıp 1 2 yanlışa düşürmüştüm. Umudunu kaybetme. Zor bir süreç ama yakında bitecek.
Cevap sahibi+1 yılRica ederim. Kalan 2 haftalık sürede ne kadar ilerlersem matematikte. Elimden gelenin fazlasını yapacağım. Teşekkür ederim yanıtın için 🖤
- +1 yıl
Ne demekk.🫶🏻
+1 yılAferin Sıla'cığım. Sen sen ol, sakın hastaya bir şeyin yok deyip yollama, onu baştan aşağı kontrol et olur mu? Yılmış doktorlardan olma. Ey vatandaş, sizde doktorları yıldırmayın.
31 Yorumla- +1 yıl
Çok teşekkür ederim🙏
+1 yılKatip çelebi gibi bir yeri kazanmak ne bileyim altı sanayi bir üst tekstil sitesi ortası soya fasulye kokusu gece çöp kokusu nasıl okunur bilmiyorum gelişmiş üniversitede değil ama hayırlısı olsun, Uluslararası ticaret ve lojistik benim
110 Yorumla- +1 yıl
2 sene sonra hastaneye yeşilyurt taraflarına geçiyormuşuz aslında
Ve teşekkürler🙏 - +1 yıl
Yeşilyurtta pek parlak sayılmaz teksas gibi ama hayırlısı olsun.
- +1 yıl
rica ederim
- +1 yıl
Yapacak bir şey yok artık egeye yatay geçiş deneyeceğim
- +1 yıl
👍🏻
- +1 yıl
Uyku sırası diyemedim, dokuz eylüle geç yatay geçişle daha rahat edersin iki arkadaşımda orada tıp bitirdi ege biraz problemli
- +1 yıl
eskiden siyasi olayları geçtim biraz taraflı şu an ki rektörü bile adam kayırma ihale vs kim gelse düzgün yürütemedi
- +1 yıl
Bunları bilmiyordum teşekkür ederim tavsiyeler için :)
- +1 yıl
Başka sorunların olursa belirt bana iyi bir bölüm kazanmışsın madem kimse seni yalnış yönlendirmesin dost tavsiyesi olarak aklında olsun esenlikler olasın.
- +1 yıl
Çok teşekkür ederimm🙏
seni heyecanlı şey. ilk önce asistanlık veya pratisyenlik yapta sonra daktır sıla sıfatıyla ziyarete geliriz seni ihtiyarlar olarak. Ne diyelim tertemiz delirmeden mezun olman dileği ile.
11 Yorumla- +1 yıl
Ahsjah teşekkür ederimm :)
- Eğitim & Kariyer konusunda 380 cevap paylaştı.
+1 yılBilgisayar programcılığı öncesinde grafik tasarım eğitimi aldım millet nedense bölümü beğenmiyor sana da tebrikler bu arada umarım eğitim hayatın ve sonrası iyi geçer
11 Yorumla- +1 yıl
Teşekkür ederim💕
+1 yılHayırlı olsun sevindim adına bende girdim üniversitesi sınavına İzmir'den yer gelmedi mesleğim var hem üniversite okumak isterdim öyle kötü bölüm de olsa ek tercih de gelir umarım
15 Yorumla- +1 yıl
Teşekkür ederim🙂
Umarım gelir olmazsa seneye tekrar denersin şansını - +1 yıl
Görev süresi bitmeden başka yere tayin olmadan bir iki yıllık bitireyim diye düşündüm çalışmadan girdim aslında temelim de yok öyle göreyim dedim çiğli de değil mi üniversite
- +1 yıl
Aynen
- +1 yıl
Hayırlısı olsun hakkında Allah'a emanetsin
- +1 yıl
Çok teşekkür ederim🙏🏻
Eğitim & Kariyer konusunda 803 cevap paylaştı. Hadi bakalim hayirli olsun.
Bir an once meslegini eline almak nasip olur insallah.
Bende Queen's Universitesi- Insaat Muhendisligi mezunuyum
11 Yorumla- +1 yıl
+1 yılEğer yanlış gördüysem beni düzelt lütfen 516 bin yazıyor 516 binle nasıl tıp kazanıyorsun bunu anlamadım? Benim bildiğim tıp bölümleri bu yıl 30 binle kapatmış?
13 Yorumla- +1 yıl
516 puan
- +1 yıl
He o puan mı oluyor ben onu sıralama zannettim. O zaman tebrik ederim 🥳
- +1 yıl
Sende fenomen Doktorlardan biri olursun artık Instagramda. Çekici dikkat çeken İlham veren :D
22 Yorumla- +1 yıl
Ajshwhf umarım🌸
- Eğitim & Kariyer konusunda 438 cevap paylaştı.
+1 yılBu sene herkes tıp kazanmis heralde yurtdisina gidenlerin yerini mi dolduracaklad acaba. Hayirli olsun
23 Yorumla- +1 yıl
Bir kısmı fake olabilir tabi
Teşekkür ederimm - +1 yıl
Burasi icin demiyorum benim cevremde de öyle
- +1 yıl
Anladım, kontenjanlar çok artmadı diye biliyorum tesadüf olabilir
Adına çok sevindim başarının devamını dilerim Allah nazardan saklasın derim çünkü gerçekten başarı budur..
13 Yorumla- 1 yıl
Çok teşekkür ederimm🙂
- 1 yıl
Umarım sağolun🌸
+1 yılYa ayakta alkışlıyorum tebrikler 👏🏻 peki nasıl çalıştında bu mükemmel puanı kazandın bi tüyo falan verir misin rica etsem?
14 Yorumla- +1 yıl
Teşekkür ederimm.🩷
Bir sene mezuna kaldım ben. Dikkat dağınıklığım olduğu için deneme çözüyordum sürekli. Günde iki, bir Tyt bir Ayt. Bir de danışmanım vardı, başımda bir otoriter görevi görüyordu aslında. Ayt’de konu, tyt’de soru (deneme) olarak gittim. - +1 yıl
Peki kütüphaneye falan gittin mi? Yoksa evde mi çalışıyordun bu arada umarım her şey gönlünce olur geleceğin doktor hanımı 😀
- +1 yıl
Ahahaha teşekkür ederimm.🫶🏻
Hafta sonları kütüphaneye gidiyordum arkadaşlarımla ders çalışmak için. Dershaneye falan gitmediğimden tüm gün evdeydim. İyice asosyal olmayayım diye danışmanım gönderiyordu aslında.:d - +1 yıl
Rica ederim 💖
+1 yılÇok sevindim senin adına arkadaşım da tıp için bu sene İzmir'e gitti ben koç psikoloji istiyorum hayırlısıyla
13 Yorumla- +1 yıl
Teşekkür ederim🙏🏻
İstediğin yerin gelmesi dileğiyle.. - +1 yıl
Bende teşekkür ederim ☺️
- +1 yıl
🌸💕
Çok güzel ve sevindirici bir haber gerçekten de umarım senin adına ve Ülkemiz adına hayırlı olur
11 Yorumla- +1 yıl
Çok teşekkür ederim, umarım..🙏🏻
+1 yılAnadolu üniversitesi açıköğretim fakültesi fotoğrafçılık ve kameramanlık bölümü okudum, tebrik ediyorum
17 Yorumla- +1 yıl
Teşekkür ediyorum🙏🏻
- +1 yıl
Benim örgün eğitim şansım olmadı
- +1 yıl
Ekonomik sebeplerden mi?
- +1 yıl
Bedensel engelliyim
- +1 yıl
Anladım, geçmiş olsun..
- +1 yıl
Teşekkür ederim doktor hanım
- +1 yıl
Takip ettim
Daha n'olsun, bir öğrencinin kazanacağı en iyi bölüm.
Bir Hacettepe tıp olmasa da, tıp olması yeter evlat.
Tebrikler
11 Yorumla- +1 yıl
Teşekkür ederimm🙏
- Eğitim & Kariyer konusunda 559 cevap paylaştı.
+1 yılAnadolu üniverstesi uluslararası ilişkiler mezunuyum. 2'nci üniversite için bir yer gelmedi ama:( Tebrik ederim 😊
13 Yorumla- +1 yıl
Teşekkür ederim :)
Sağlık olsun yine denersin - +1 yıl
Teşekkür ederim 😊
- +1 yıl
Rica ederimm
+1 yılHayırlı olsun çok sevindim başarılar diliyorum 🍀🧿🍀
21 Yorumla- +1 yıl
Teşekkür ederimm🌸💕
+1 yılGuzel bir hastane dekani benim hocamdi umarim basarili bir yil olmustur
110 Yorumla- +1 yıl
Yani çok başarılı diyemem, ortalama. Biz hastane tarafına geçmedik daha.
- +1 yıl
Hmmm cigli tarafinda mi tip bolumu de
- +1 yıl
Aynen.
- +1 yıl
Hmm dusuncelerin ne okul ortam falan
- +1 yıl
Konumu güzel değil. Karşıyaka, Mavişehir hariç gezecek yerler hep uzak. Ama fakülte başlı başına ortam yani, kalabalık olduğu için.
- +1 yıl
Hmm anladim... hedef umarim cerrahi falandir
- +1 yıl
Yani bilmiyorum şu an için, 5 sene içinde çok fazla fikrim değişir. Doğrudan TUS’a girmeyi de düşünmüyorum çünkü.
- +1 yıl
Hmm iyi bir doktor yetisecek sanirim ;)
- +1 yıl
Umarım.🙂
- +1 yıl
Mesaj atarsan muhabbet etmek isterim
+1 yılO zaman ben nasıl geçti ilk yılın diyeyim. Umdugunu bulabildin mi
19 Yorumla- +1 yıl
Yarısı evde geçti maalesef.
- +1 yıl
Eğitim de mahvoldu.. üniversiteni tavsşye edermsn yani ikçü tıp ı
- +1 yıl
Yani bence fena değil, evet.
- +1 yıl
Kaçtı ornın sıralamsı
- +1 yıl
Bilmiyorum, ben 8k ile girmiştim.
- +1 yıl
Güzel sıralamaymış tebrikler.. tekrar yazma imkanın olsaydı yine aynınyeri ve nbölümü mü yazardn. iyte nin mühendisliklerinin çok kaltile olduğunu duydum mesela
- +1 yıl
Teşekkürler, evet aynısını yazardım.
- +1 yıl
Rica ederim. iyi bak kendine başarılar
- +1 yıl
Çok teşekkür ederim.
+1 yılTebrikler, bu arada instagramda bir fenomen var melis özdemir. Ona benziyorsun. Biliyor muydun?
11 Yorumla- +1 yıl
Teşekkürler.
Baktım, çok benzetemedim kendime. Fotoğraf etkisi diyelim.
bu soru neden önüme çıktı bilmiyorum ama, okul nasıl gidiyor :)
17 Yorumla- +1 yıl
Fena değil, zor biraz.🙂
- +1 yıl
Buralıydım zaten..
- +1 yıl
Aynen.:)
- +1 yıl
Teşekkürler.🙏🏻
+1 yılOha be abi sende de ne kafa varmış maşallah nazar değmesin 516 puan nedir kljasdlkajsd :D
11 Yorumla- +1 yıl
Abfhsfsf çok teşekkür ederimm🙂🙏🏻
Eğitim & Kariyer konusunda 771 cevap paylaştı. Tebrik ederim üniveriste için
Bu arada yeni mi moderatör oldun?14 Yorumla- +1 yıl
Teşekkür ederimm
Evet daha dün akşam oldum. - +1 yıl
Teşekkür ederim.🙃
+1 yılTebrik eder, başarılarının devamını dilerim...
11 Yorumla- +1 yıl
Teşekkür ederimm
- Eğitim & Kariyer konusunda 641 cevap paylaştı.
+1 yılTebrikler doktor hanım. Bilgisayar mühendisliği mezunuyum
11 Yorumla- +1 yıl
Teşekkürlerr
+1 yılhayırlı olsun doktor hanım. iyi bir androlog olman dileğiyle.
11 Yorumla- +1 yıl
Teşekkür ederim, cerrahi bölümler tercihim olur muhtemelen
+1 yılTip sa iyi oku valla helal olsun doktor adayi:)
11 Yorumla- +1 yıl
Doktor hanım hele gel karnım ağrıyor antibiyotik yaz
11 Yorumla- +1 yıl
O konuya daha gelmedik ben okulun kayıt kısmındayım sjxbwhf
+1 yılTebrikleeer 🧿
Başarınız daim olsunn 🌺
11 Yorumla- +1 yıl
Teşekkür ederimm🌸
- Eğitim & Kariyer konusunda 373 cevap paylaştı.
+1 yılİzmir deyim bişeye ihtiyacın olursa haberim olsun ablacım çok sevindim
11 Yorumla- +1 yıl
Çok teşekkür ederim ailem de zaten İzmir'de ama düşünmeniz yeter🌸💕
- Eğitim & Kariyer konusunda 744 cevap paylaştı.
+1 yılMaşallah çok tebrik ediyorum Allah yolunu bahtını açık etsin
11 Yorumla- +1 yıl
Çok teşekkür ederim🙏
Daha en 6 sene var eğer hazırlık okumazsan. Alan seçimi ile 10 yıl ama eğitim bir ömür
12 Yorumla- +1 yıl
Yaş otuzu geçer muhtemelen
- Eğitim & Kariyer konusunda 1,4b cevap paylaştı.
+1 yılE bize geçmiş olsun kasap gibi kesersin artik milleti
14 Yorumla- +1 yıl
:dd
- +1 yıl
Sen o kadar inek miydin yaa
- +1 yıl
Tembel mi görünüyorum dışarıdan😅
- +1 yıl
Biz ne bilelim sıla mat fizik cevapliyor. Nys yapamadığım soruları atarim
+1 yılTebrikler zamanında başka bir bölümünü okuduğum üniydi gerçi o zaman yeni yapılmıştı daha
12 Yorumla- +1 yıl
Teşekkürlerr yeni bir okul sayılır
- +1 yıl
Evet
+1 yılYaaa tebrik ederim. Umarım okulunu en güzel şekilde bitirirsin 🌸🌸
11 Yorumla- +1 yıl
Çok teşekkür ederimm🌸🙏
+1 yılVayyyy tebrik ederim doktor hanım, şimdiden başarılar dilerim. 🥳
12 Yorumla- +1 yıl
Teşekkür ederimm🙏
- +1 yıl
Rica ediyorum
+1 yıltebrikler, umarım pişman olmazsın.
marmara endüstri müh. mezunuyum
11 Yorumla- +1 yıl
Teşekkür ederimm
way be KS de takılıpda tıp kazanan varmıydı bırde hacet tepe
115 Yorumla- +1 yıl
Hacettepe olmasa da😅
- +1 yıl
Sınav sonrası kayıt oldum hem ne var ki KS'de
- +1 yıl
Ben kazanmadım o yüzden dedim @sılacevaplıyor
- +1 yıl
Bana 2 yıllık bile çıkmadı 212 puana göre @sılacevaplıyor kaç puan ile kazandın
- +1 yıl
Ne doktoru olacağım belli değil 6 sene sonunda tus'a girip uzmanlık seçiyoruz
516 benim puanım - +1 yıl
Hangi bölümü seçicen 6 sene sonra @sılacevaplıyor birde nasıl çalıştın nasıl kazandın benim bilgisayar mühendisliği kazanmak için ne yapmam lazım
- +1 yıl
Günde kaç saat çalışmam lazım haftada toplam kaç saat çalışmam lazım @sılacevaplıyor
- +1 yıl
Aklımda şu an herhangi bir uzmanlık alanı yok bitince düşünürüm onu
Ben saat bazlı çalışan bir insan değildim o yüzden bir şey söyleyemem bu konuda ama benim tavsiyem tyt konularının bitmesini beklemeden tyt denemelerine başlaman örneğin şu sıra haftada bir çöz bu sırada bir yandan ayt'den bir kamp kitabı bitir 1 aya yayabilirsin tüm konuları şöyle bir gözden geçirmiş olursun Mart ayına kadar konu eksiği bırakma sosyal haricinde.. sonrasında full deneme gidersin ben son ay falan her gün 1 tyt 1 ayt denemesi çözüyordum - +1 yıl
- +1 yıl
Yaz bak internete ayt kamp diye tüm konuları baştan sona tekrar ettiriyor sallıyorum 2 hafta sürüyor
- Eğitim & Kariyer konusunda 451 cevap paylaştı.
+1 yılTebrik ediyorum👏👏👏
Ben açıköğretime bile yerleşemedim11 Yorumla- +1 yıl
Teşekkür ederimm
Sağlık olsun bir dahaki sefere artık
- Eğitim & Kariyer konusunda 755 cevap paylaştı.
+1 yılİkçü mü hahaha geçmiş olsun en kötü üniversiteye gittin :D
17 Yorumla- +1 yıl
İzmir diye yazdım ya😅 neden öyle dedin şimdi
- +1 yıl
@kaiagörb @sılacevaplıyor sistemi çok bozuk. Gidince anlayacaksınız. Bir de öyle üniversite havası pek beklemeyin. 😂
- +1 yıl
@kaiagörb dokuz Eylül güzel şöyle diyim yeni açılmış üniversiteleri tercih etmeyin çünkü çok sorunu oluyor. O atmosferde olmuyor. Dershaneye gider gibi oluyorsunuz. Eskiler daha iyi her zaman
- +1 yıl
@kaiagörb rica ederim
Hayırlı olsun :)
dumlupınar üniversitesi mezunuyum :)
11 Yorumla- +1 yıl
Teşekkür ederimm
+1 yılHayırlı olsun darısı başıma. 12ye geçtim bana verebileceğin tavsiye var mı? şu an tyt bitirmeye çalışıyorum gelecek hafta bitiyor ama tyt kimya ve tyt fizik ağırlıklı gidiyorum tyt mat ve tyt fizikte duruyorum sıfır. Ne yapmalıyım
17 Yorumla- +1 yıl
Teşekkür ediyorum.
Bence tyt mat’a dokunmamakla yanlış yapıyorsun. İstisnasız her gün tyt Türkçe çözmeye başlamışsındır diye düşünüyorum. Mat için de günlük çözebilirsin. Ben yapamıyordum her gün mesela, sıkılıyordum. Günaşırı da olabilir o sebeple. Fen ve sosyal için fazla detaya inmeden bitirip denemeye başlamalısın. Kısacası tyt için bol deneme. - +1 yıl
Tut Türkçe önceden istisnasızdı ama şimdi biraz kastı beni bıraktım biraz oldu. Tyt mata senin tavsiyenle yapmaya çalışacağım teşekkürler. Aslında benim kimya biyoloji çoktan bitecekti ama hep unuttum dedim başa sardım şimdi sarmıyorum devam ediyorum dediğin gibi deneme ağırlıklı gidersem aklıma gelir eksiğim varsa da kapatırım. Tyt fiziğim yarıma yakın gibi onu stres etmiyorum basitime geliyor.
- +1 yıl
En çok stres ettiğim şey şu ki ayt yetişmezse. Tatilde bol bol tyt denemesi çözsem ve ufaktan ayt başlasam nasıl olur?
- +1 yıl
Ben bir sene de mezuna kaldığım için şu yanlışı rahatlıkla söyleyebilirim. İlk sene çok fazla tyt çalışmıştım. Çünkü netler daha zor yükseliyordu. Mezun senemde tam tersini yaptım. Ağırlıklı ayt çalışmak gerekiyor. Tyt denemeyle halledilir. Ben tyt sosyale hiç çalışmamıştım mesela.:d Bol bol ayt kas.
- +1 yıl
Ayt ye önden başlasan daha iyi olur bence de. Tyt Türkçe ve matı bırakmadan..
- +1 yıl
Çok teşekkür ederim kendimi daha iyi hissediyorum şu an ben tytyi dört dörtlük yapmaya çalışıyordum açıkçası ama şimdi tyt için deneme ağırlık vereceğim. Bir an önce konu çalışmalarını bitirip denemeye geçeyim. Teşekkürler tekrardan mesajı görmemezlikten gelebilirdin aman bana ne diyebilirdin ama cevap verdin. Tavsiyelerin çok kıymetli benim için. Başarılar dilerim kendinize iyi bakın selametlee :)
- +1 yıl
Ne demekk.🫶🏻🫶🏻 Şimdiden başarılar diliyorum.
Gizli Üye(18-24)+1 yılÖncelikle tebrik ederimm bir sorum olcaktı sence hemşirelik mi mühendislik mi daha iyi? Veya diyetisyen?
13 Yorumla- +1 yıl
Teşekkür ederimm
Çok bilmiyorum açıkçası ama üniversiteye göre değişir iyi bir üni ise tercihim mühendislikten yana olurdu
Cevap sahibi+1 yılAnladımm çok teşekkür ederim ⭐😊
- +1 yıl
Ne demekk
+1 yılKick boks derslerine başla ileride çok dayak yiyeceksin
12 Yorumla- +1 yıl
Umarım öyle bir şey olmaz
- +1 yıl
Umarım
- Eğitim & Kariyer konusunda 470 cevap paylaştı.
+1 yılBiz hayat üniversitesi mezunlarıyız gibi havasız bir cümle söylemekle yetineceğim
30 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılÇok iyi
Hayırlı olsun
Başarılarının devamını dilerim.12 Yorumla- +1 yıl
Çok teşekkürler.
Cevap sahibi+1 yılRica ederim
Gizli Üye(25-29)+1 yılBende de tıp taze bitti.
Eğitim hayatında başarılar.11 Yorumla- +1 yıl
Teşekkür ederimm
Gizli Üye(18-24)+1 yılGünde kaç saat çalıştın ben bu yıl gireceğim de tavsiyelerin var mı?
13 Yorumla- +1 yıl
Tyt için bol bol deneme çözmeni tavsiye ederim konuların bitmesini bekleme ayt içinse düzenli konu çalış
Cevap sahibi+1 yılçok teşekkür ederim tebrikler bu arada ❤️
- +1 yıl
Ne demek
Ben de teşekkür ederim🌸
Gizli Üye(18-24)+1 yılAyy tebrik ederim Gazide hemşirelik okuyorum ben de
14 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılYakın arkadaşım da İKÇüde tıp okuyor
- +1 yıl
Teşekkür ederimmm
Hadi ya üst sınıftır tabi
Cevap sahibi+1 yılEvet 2. sınıf menun seviyor ama unisini
Cevap sahibi+1 yılMemnun*
Gizli Üye(30-35)+1 yılKendime yeni bir öğrenci bulma vakti gelmişti:)
13 Yorumla- +1 yıl
Nasıl yani anlayamadım
Cevap sahibi+1 yılÖnceki okuttuğum öğrenci mezun olduda. Gerçi onun ekonomisi iyi değildi. Neyse boş ver
- +1 yıl
Anladım bursa ihtiyacım yok ama yine de teşekkürler düşünceniz için
+1 yılÖncelikle tebrik ederim ayt matematiği nasıl çalıştın ne kadar vaktini aldı ve önerdiğin YouTube kanalı vr mi
23 Yorumla- +1 yıl
Teşekkür ederim🌸
Ayt matematikte soru bankası ve deneme gittim. Konu çalışması önemliydi benim için genel anlamda ayt için. Matematiğin Güler Yüzü’nü izliyordum x2 yapıp. - +1 yıl
Tip kazananlarin çoğu matematiğin güler yüzünü önerdi o yüzden benim bu yıl ki durak oldu sayenizde😂
- +1 yıl
Aksnszıwnhwp izle izle..
+1 yılSiralamamdan 200k 300k geride olan bölümleri yazdığım halde yerlesemedim ama sizin adiniza sevindim hayırlı olsun
23 Yorumla- +1 yıl
Teşekkür ederim umarım bir sonraki sene istediğin yer olur🙏
- +1 yıl
Ben de tesekkur ederim güzel dilegin icin
- +1 yıl
🌸
Hayırlı olsun kızım.
bu hesabını kapat ve buradan kurtul :D
12 Yorumla- +1 yıl
Öyle yapacağım😅
- +1 yıl
Ve teşekkür ederimm
+1 yılBen bunu yıllar önce yapmıştım hem da daha tümseğini
12 Yorumla- +1 yıl
Hangi üniversiteydi
- +1 yıl
Cerrahpaşa
Gel bakalım ikcü ile aramda 15 dakika var snsjj
Halka ilişkiler ve Reklamcılık mezunuyum 🤗10 Yorumla
+1 yılİtü uçak mühendisliği okuyorum. Bu sene kardeşim odtü endüstri mühendisliği kazandı. Tebrik ederim hayırlı olsun
12 Yorumla- +1 yıl
Teşekkür ederimm
Ben de sizi ve kardeşinizi tebrik ederim - +1 yıl
Teşekkür ederim :)
+1 yılHayırlı olsun. Lemonosov Moskova Devlet Üniversitesi mekanik mezunuyum
10 Yorumla- Devamını Gör (155)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem