8 ay özel şirkette çalıştım. Hep Mobbinge uğraşım. Fazladan iş verildi. Kötü davranıldık. Dışlandım. Yaptığım işler aşağılandı. Doğru ve iyi yapsam da hep eksik ve kusur arandı. Sistem hatasında bile bana suç atıldı. Her şeyi mail ve yazı ile kaydettim. 170 i aradım. Onlarla ihbar yolladım ettim. Yine pek bir şey fark etmedi. Yaptıkları illegal Sigorta ve kontratları da ihbar ettim diye işten atıldım. Ücretimi aldım ama denilen bonus vs asla verilmedi. Sonra avukata gittim o da bundan pek bi şey çıkmaz dedi. İlla 10 yıl filan çalışman yüzüne dosya fırlatılması lazım yaptı. Çok masraflı dava zaten böyle kötü umursamaz ve saygısız davranmaktan bi şey kazanamazsın dedi. Böyle mağdur oldum.
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Gizli Üye(25-29)+1 yılBen de buna benzer bir olay yaşadım geçişi süreli iş sözleşmesi imzalandığında hem işçi hem işveren çalışmaya son veremez kuralına rağmen.(k9 hariç) benlik bir problem olmadığı halde bana iftira atarak işten çıkardılar maaşımi da tazminatımı da birikmiş primlerimiden beş kuruş vermediler. Elimde kanıtlarla Avukata gittim özel hayatına dair tehdit de edilmistim onu da söyleyedim hicbir şeye yaramadi sen bu gibi sahtekarlarla baş edemezsin 5/10 bin lira para için %100 cebinden ödersin filan dediler..
Hatta bunların yanında en kötüsü caslitigim şirket aslında illegal şekilde para kazanıp sürekli emniyet tarafından baskına igruyormus biz çalışanlara söylenen her şey yalanmış benim gibi pek çok kişiyi mağdur ettiler ama nafile adalet sistemimiz bu duruma sessiz kalıyor, şimdi Allah kurtarmis beni Diyorum.
Antalya, Denizli, Ankara , İzmir, bursa, Sivas gibi şehirlerde sözde yardım amaçlı hizmet sunan çok dürüst vs. bir şirket olarak kendilerini tanımlıyorlar. merkezi Eskişehirde ama harabe bir otelde eğitim için insanları toplayıp tamamen yalan dolan bir kurgu ile ( vizdansizligin di boyu olduğu eğitim diye adlandırılan toplantıda nasıl yalan söylenir ikna edilirek para nasıl kazanılır aşk vicdandan insanliktan uzak bir ahlâk yoksunu olmayı öğretme çabasındalar. çok iyi algı yönetimi ile beraber dedikodu yasağı ile en ufak bir problemde hemen bizimle konuşun kimse arasında iletişim kurmasın filan diyerek gerçeklerin öğrenilmesinin önüne geçmeye casliyorlar) belki yasayan arkadaşlar bilir Gold Stamp ajans/Artemis Medya gibi isimlerle biliniyor. Kariyer. net sitesi üzerinden kurumsal satış danışmanı diye iş başvurulari başlamışlar Sakın ama sakın inanmayın arkadaşlar kendinize saygınız varsa bu şirket ile iletişime dahi geçmeyin.
Sana da Allah yardımcın olsun inşallah emeğinin karşılığını alırsın. Diye dua ediyorum canım.
Zehir zıkkım olsun bizlerin hem psikolojisini bozuyorlar hem emeğimiz üzerinden para kazanıyorlar üstelik yine biz suçlu oluyoruz...09 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılBöyle bir soru sorduğun için de sana ayrıca teşekkür ederim yaşadığım kötü şeyleri burada özgürce paylaşma şansı tanıyan @kızlarsoruyor platformuna da ayrıca minnettar olduğumu belirtmek isterim.
Soran+1 yılNe kadar tatlı ve ince birisin ya. Ben çok teşekkür ederim asıl sana.
Cevap sahibi+1 yılTeşekkür ederim, O senin naif kalbin 🧡
emeğinin karşılığını aldığın, hak ettiğin değeri hissettiren çok daha güzel bir iş bulman dileğiyle Her şey gönlünce olsun...
Soran+1 yılÇok geçmiş olsun çok üzüldüm yaşadıklarına. şu an Türkiye’de mobbing yaşamayan yok sanırım özellikle de kurumsal ve büyük yer değilse hep bir sıkıntı oluyor.
Soran+1 yılAynen avukat da bana bunu dedi yani 5-10 bin en fazla kazanırsın ama masrafın daha çok olur dedi.
Soran+1 yılÇok teşekkür ederim senin de aynı şekilde 🌺🙏🏻❤️
Cevap sahibi+1 yılMaalesef öyle, en kötüsü de bu durum düzelmek yerine daha kötü bir hâl almaya başladı.
Cevap sahibi+1 yılAmin 🤲🌺
Soran+1 yılEvet ülke de dünya da çok kötüye gidiyor.
En İyi Cevaplar
+1 yıldetayları okumadım ama kız kardeşim mobbinge uğruyordu son zamanlar iş yerinde Bursayı bilen bilir en elit zengin kısımın olan yerinde balatta çalışıyordu özel bir yerde kendisi estetisyen bir gün beni aradı ağlayarak abla ben bu kadına dayanamıcam artık diye
aynen şunları söyledim
hemen işi bırakıyorsun dilekçeni ver ve senin o kadının parasına ihtiyacın yok
o kadına de ki ben kendimi geliştirmek için çalışıyorum sizin üç kuruş paranıza ihtiyacım yok de ve çık al çantanı çık ordan mental sağlığını kaybedeceksin biz senin gözünün bebeğine bakarken elalemin kadını seni üzemez!
babama da anlattım durumu o da çık gel dedi
sonra kardeşim çıktı ordan 15 gün oldu sanırım şimdi gene Bursa da ultra lüks bir klinikte işe girdi 😀13 Yorumla
Soran+1 yılValla ben aileme aynı şeyi dediğimde bi şey olmaz herkes Mobbing yaşıyor. Dayan diyorlardı. Aynı şekilde tacize uğradığımda ya da sevgili olduğum arkadaş olduğum insanlar bok gibi davranınca da asla bana destek olmuyor tamtersi takmıyorlar ya da karlı tarafı savunuyorlardı. Allah sizinki gibi aile versin. Umarım ben de kaliteli insanlar ve iş bulurum ama şu an çevrem tamamen çöp.
- +1 yıl
ALLAH yar ve yardımcın olsun gerçekten.. sen kendin başka bir iş bulamaz mısın
Soran+1 yıl2 tane buldum ama bunun gibiydi reddettim patronlar hiç güven vermedi. Sapık heriflerdi. Gözüm tutmadı.
+1 yılİlk olarak elinde ki kanıtları bu işle gerçekten ilgilenen avukat ile görüşmelisin. İllegal sözleşmeden firmaya güzel ceza çıkar ama bu sözleşmeleri güzelce incelenmesi lazım onun içinde devletin müfettiş görevlendirmesi gerekiyor. Ve hakkını aramak içinde iyi bir avukat bulmalısın. Tazminat alabilir misin bunu bilememem çünkü bu çalışma sürenle vs alakalı ama en azından onlarla uğraşmış olursun. Ya da olanları unutup kendine yeni bir sayfa açabilirsin
02 Yorumla
Soran+1 yılİşte avukat çok ciddi almadı. İşte çok uğraşırsın çok para. boş ver sen ama illa istiyorsan açalım filan dedi ama çok isteksiz dedi ben de vazgeçtim.
- +1 yıl
Evet avukatın işi ciddiye almalı
AI Persona’ya Sor
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
3
Cevap
5Cevap
Allah yardımcınız olsun 🤲🤍Ihbar etmişsiniz yani intikamını aldınız varsayalım, onlara baş kdirmişsin hiç seni yanlarında tutarlar mi. Boş ver yeni bir iş bul enerjini oraya harca.
1110 Yorumla
Soran+1 yılAynen öyle oldu. Çünkğ asla beni aralarına almıyor hep dışlayıp berbat davranıyorlardı. Kimse sorularıma bile cevap vermiyordu. Ben de yetti artık deyip ihbar ettim. Ondan çıkardılar. Ama ihbar etmesem de artık hem psikolojik hem fiziksel tükenmiştim yani. Hergün patron ve diğerlerinin sataşması ve kötü davranmasından hasta oluyordum.
Soran+1 yılPsikoloğa gidiyordum aylardır o da biliyor ya da 170 de de dediler. Çok net Mobbing vs ve işte ihbar edin yoksa artarak devam eder dediler aynen de öyle. Patron ve diğerleri ile kaç kere güzelce konuşmayı denedim ama asla bir şey değişmedi. Hep berbat ve kötü davranıyorlardı.
Soran+1 yılHep böyle ezik ve köle mi olmak lazım anlamıyorum. Çalıştığım her yer böyle. Asla dedikleri parayı vermiyor. Zam yapmıyorlar. Fazladan çalıştırıyorlar şu bu. Biz halkımızı aratınca da kovuyorlar.
Soran+1 yılEvet bence de di mi. Benim yüzünden baya ceza aldılar mesela.
Soran+1 yılZaten beni hep atmakla tehdit ediyorlardı. Yani deli gibi iş yaptırıp sonra da kötü beceremiyorsun daha çok yap diyorlardı.
Soran+1 yılTamamen işkence zaten kime anlatsam aylar boyu yaptıklarını. Oga diyorlardı resmen sen istifa et git diye ellerinden gelen her şeyi yapmışlar. Hani insan çalışmak istemiyorsa da güzelce söyler. Bublar beni mesela başka birinin işini yapmaya zorladı. Ben de hayır niye yapıyorum o zaman ekstra para verin dedim diye kovdu.
Soran+1 yılAma işte sonuçta ben işsiz ve parasızım. Bu herifler yine deli gibi para kazanıyor.
Soran+1 yılOperasyon müdürüydüm
Soran+1 yılBen çok Zeki ve çalışkan biriyim ama piyasadaki işler ve patronlar iğrenç
Soran+1 yılŞimdi mesela ben yine başka teklifler aldım ama sözleşme ve maaşlar o kadar berbat ki
Soran+1 yılHiçbirini kabul etmedim. Herkes Köle arıyor çünkü
Soran+1 yılHani diyor istediğimiz kadar çalış şu bu sana 7-8 bin verelim
Soran+1 yılSözleşmede hiçbir yan hak yazmıyorlar. Yemek Sigorta maaş tarihi yol ücreti vs
Soran+1 yılBen de istemiyorum yani canımın çıkmasını üç kuruşa. Ben millet beni kullansın sömürsün diye okumadım 3 okul
Soran+1 yılNaapsam bilmiyorum
Soran+1 yılAyrıca o patron ve eski çalışma arkadaşlarıma şöyle sayıp dövmek bela okumak istiyorum ama yapmıyorum. Ama yapsam keşke
Soran+1 yılYok psikolog bedava da
Soran+1 yılAma yani kazandığım ancak zaten yaşamama yetiyor sonuçta ekstra bir para kazanmadım ki hayatımı yükselten.
Soran+1 yılYani cidden çalışmasam daha iyi. O kadar yorulup yıpranıylrsun üç kuruş için
Soran+1 yılBen işe aralıkta girdim 6.250 veriyorlardı sonra hep zam yapıcaz yapıcaz dediler yapmadılar ben hep kavga ediyordum. Diyorlardı ki yok işte performansın kötü performansın kötü. Ama hiçbir kanıt yok bi şey yok. Herif popon sıkıyor. Ben de dedim asgari ücret 5.500 oldu ben bu parayı kabul etmem.
Soran+1 yılBi de yabancı şirket. İngilizce çalışıyorum hayvan gibi iş yapıyorum. Çöpçü benden çok kazanıyor.
Soran+1 yılAdi pislikler.
- +1 yıl
Aynen hiç değmez.. Senden değerli mi ya bu iş? Seni eşek gibi çalıştıracaklar, üstüne paranı kisacaklar, sonra psikojini bozucaklar tüküreyim ben böyle işe.. Geçmişte bende yaşadım oradan biliyorum..2 ay işsiz kaldım sonra başka bir alanda çalışmaya başladım, çok rahatladım vallahi, kendinizi bir boktan iş için yıpratmaya değmez. Ne yaparsan yap aşk ile yap o işi yani🤍
Soran+1 yılEvet ben de katılıyorum ama benim şuana kadar mesela stajlarım iyiydi. Genelde büyük firmalarda ve mobbinge uğramadım sadece ikisinde taciz uğraşım. Müdürüm olan herifler bana yavşıyordu. Ama diğer 5 iş deneyimimde gel moving uğradın. Çok düşük ücretler verildi yok sayıldım dışlandım hakarete uğradım hep tehdit edildim. Zorla mesaiye bırakıldım birçok kötü muamele ve davranışa maruz kaldım. Maaşım eksik geç verildi ya da Sigortam yatmadı. Hepsini ihbar ettim kavga ettim. Çok yıldım ama. Nasıl iyi bir yer bulurum.
Soran+1 yılSen nasıl buldun iyi bi yer. Yani ben nereye gitsem kötü çünkü
Soran+1 yılGeöen bi yerle konuştum ettim herif bildiğin dolandırıcı çıktı. Sözleşmeyi çok farklı yaptı konuştuğumuzdan ben de imzalamadım iptal ettim.
Soran+1 yılYok ama bıktım ya. Hayattan bıktım. Bu kadar Zeki çalışkan düzgünüm ama herkes ve her şey çok kötü olduğu için hayatım bok gibi. Mesela karşıma çıkan erkrkler de. O kadar iğrenç şeefsiz yalancı kötü niyetli ki. Güzelim zekiyim kibarım. Bunlara güveniyor vakit geçiriyorum direk beni kullanmaya kalkıyorlar. Benden para veya bi şeyler kullanmak talep ediyorlar. Sonra zorla fiziksel şeyler yapmaya çalışıyorlar öpme dokunma gibi. Sexe zorluyorlar. Asla değer verme ve ilişki yok ama. Tamamen oh güzel tatlı kız * işimizi görelim keyiflenelim modunda davranıyorlar.
Soran+1 yılHepsini şikayet etmekten ihbar etmekten. Kovmaktan engellemekten ve ağzına sıçmaktan çok yoruldum. Bir tane de doğru düzgün namuslu iyi niyetli insan olmaz. Arkadaş diye kimle konuşsam yavşıyor ve kullanmaya çalışıyor.
Soran+1 yılHem iş hem erkekler berbat ötesi. Kadın arkadaş da bulamıyorum. Kadınlar çok soğuk kapalı ve asosyal. Hiç arkadaş ilişki kurmuyorlar.
- +1 yıl
Ne yalan söyleyeyim bir dönemden sonra namaz kılıp niyaz etmeye başladım. Sadaka vermeye başladım mahallemdeki fakir insanlara, hayır kazanmak için yardım ettim gücüm yettiği insanlara, kendimi geliştirmek için sertifika veren , iş beceri öğreten kurslara gittim, yeni alanda bilgilere becerilere sahib oldum. Yani demem o ki hayırlı işlerle bide kendimi geliştirmekle yırttım hamd olsun🤲
Soran+1 yılBen de öyle yapıyorum. Hayvanlara yaşlılara bakıyorum yardım ediyorum. Ayrıca hep kurs alıyorum sertifika alıyorum. Ama yok hep düzgün iyi dürüst insan olayım diye çalışıyorum ama bok çukurundayım. Her şekilde kirleniyorum.
Soran+1 yılYani bu iğrenç insanların elimde olsa hepsini öldürmek ve dünyayı temizlemek isterdim ama yapım böyle değil.
Soran+1 yılÇok tükendim yoruldum ve ümitsizim ama. Kendime moral veremiyorum artık. Çok tükendim. Bu kadar haksızlık adaletsizlik ve kötülerin kazanması çok rahatsız ediyor beni.
Soran+1 yılHiçbir bok yaramayan insanlar babasının amcasının torpili ile en iyi yerlere girip beni ezmeye hava atmaya çalışıyor. Kaldıramıyorum bunu. Yani benim yarım kadar eğitimi başarısı zekası olmayan insanların parası ve statüsü var diye kanka kalkıyor.
Soran+1 yılÖzelden de yazar mısın bana bi. Ofyinesıkıldım adım.
Soran+1 yılErkeklerin hepsi de sapık ve art niyetli hepsi kendine bedava güçsüz köle kadın arıyor. seks temizlik ve yemek için. Asla saygı sevgi yok. Hepsi insan gibi yaklaşıyor düzgün arkadaş ayağına sonra da senin zayıf anında böyle ona güvenip yakın olduğun direk kullanmaya çalışıyor şerefsizler. Hep böyle.
- +1 yıl
Kardeşim polislik zor bir meslektir, kadın için ağır ve yorucu , tacize , tecavüze çok rastlanan bir meslektir, gerek iş yerinde, gerekir mesaide. Aşçılık, dans hocası, spor alanında trainer, yaşam koçu, hemşirelik, kuafor, öğretmenlik bunlar daha kadın için uygun, sağlıklı işler. Onca erkekle çalışırsan normal yani bağırıp çağıran, agresif, küfürlü bir ortam. Zeki, okumuş kızsın kendine uygun bir meslek alan bulursun sen🤍
Soran+1 yılBen polis değilim ki zaten nerden çıktı. Ben evden çalıştım hep. İstatistik işletme ve pazarlama okudum. Online çalıştım.
Soran+1 yılEvet ama kesinlikle şuna katılıyorum. Spor yaşam koçu ve öğretmenlik kadın için çok iyi ve uygun. Özellikle kreş hocalığı filan. Böyle plazalarda da çünkü kadın çok yıpranıyor. Hep mobbing ve taciz durumu var. En güzeli öğretmen olmak.
Soran+1 yılHayır ya her sektörde operasyon var
Soran+1 yılTürkiye zaten bok gibi
Soran+1 yılKadına saygı yok. Rahat şort giyemiyorum. Herkes Abaza ayı gibi bakıyor
Soran+1 yılNişan yüzüğü takıyorum inanlar rahatsız etmesin diye. Yanında ailen erkek yok diye herkes yavşıyor.
Soran+1 yılSen yazsana bana ben yazamıyorum özelden
Soran+1 yılorada musun?
Soran+1 yılAbi bi yazsana çattık nereye kayboluyorsun
Soran+1 yılBenim de yetersiz. Neyse burdan yaz o zaman yapacak bi şey yok
Soran+1 yılİşte o da isyan ediyor üzülüyor abi. Diyor çok zekisin ve birçok güzel özelliğin var. İşte çok iyi şeyler hak ediyorsun. Umarım iyi şeyler seni bulsun hep dua ediyorum diyor. Ama olmuyor bi bok. Başıma gelen kötü şeyler ve kötü inşalara isyan ediyor kadın.
Soran+1 yılBenimle alakalı değil ki. İnsanlar sapık çevre kötü. Yani taksicisi kuryesi ya da işte bi ortama girdiğimde pislik abazan kim varsa bana geliyor ben de tersliyor kavga ediyorum. Yani güzelim çekiciyim yalnızım diye şanslarını deniyorlar.
Soran+1 yılÇirkin olsam bulaşmazlardı
Soran+1 yılDüzgün namuslu iyi niyetli biri çıkmaması da şanssızlık.
Soran+1 yılYani yok naapayım.
Soran+1 yılEvet o da artık öyle. O da diyor normalde benim böyle konuşmama. Yorum yapmama lazım ama artık seni o kadar sevdim ve tanıdım ki diyor. Kadın da ağlıyor resmen benle of ya diye.
Soran+1 yılDüzgün konuş bu arada. Nefret ederim terbiyesizlikten.
Soran+1 yılBana yetersiz kalıyorlar. Hiçbiri bir çözüm bulamıyor sadece beni seviyor destekliyor ve kolay gelsin vs iyi şanslar diyorlar. Çünkü yapacak bi bok yok.
Soran+1 yılİzliyorum onları ve başkalarını fa ama benim hayatımdaki sorunların benle alakası yok.
Soran+1 yılAbi o bi boka yaramıyor. İnsan ve ilişkilere ihtiyaç var. Kendini izole etmek sağlıklı değil.
Soran+1 yılArkadaşım ara verecek bi alanın yok. Para kazanmam lazım. Çalışmam ve bi şeyler yapmam lazım. Öyle aylarca tatil yapayım evde oturayım diyebileceğim bi lüksüm yok. Zaten insanlardan elimi eteğimi çektim. Önce yeni insanlarla tanışayım diye ortam ve gruplara gidiyordum baktım sadece zarar geliyor. Kimseye selam vermiyorum artık kafam rahat.
- +1 yıl
Seni kafan yalnız kaldığın için, mobinge uğradığın için bozulmuş, karışmış biraz.. Senin birinin desteğine ihtiyacın var, ailen iyi birileriyse onların yanına git, orada çalış yardım et onlara. Yalnizlik Allah'a mahsustur, insanın bazen yardım eline ihtiyacı vardır, sürekli yükleri tek, kendi başına kaldırırsan, sonunda böyle tükenmiş, hayattan zevk almayan birine dönüşürsün.
Soran+1 yılEvet aynen öyle ama sorun ailemin istememesi destek olmaması. Kendi sorunları ve bencillikleri. Ben işsiz mobbinge uğradığım tacize uğradığım şu bu her zaman beni yalnız ilgisiz ve sevgisiz bırakıyorlar. Eve geleyim diyorum yok gelme rahatımız bozulmasın istemiyoruz orada kal diyorlar. Böyle.
Soran+1 yılBen de isterdim normal beni seven destek olan bi ailem olsun ama hep bana pislik ve yük muamelesi yapıyorlar.
- +1 yıl
Sen aldırma ya. Habersiz git. Deki şubemiz kapandı, şehirde bana uygun bir iş yok, havası düşmedi bana, çok hastalandım gibisinden ajitasyon yap. Anne babadır onlar hem kızar hem sever. Kendini şehirde böyle kurban edeceğine, oradan oraya savrulacagina, ailenin içinde kira parasıydı , elektrik su doğal gaz faturasıydi diye düşünemezsin, işsiz adam hiç her şey para yazıyor yani. Yediğin önünde olur, kıyafetini yıkayan olur, en önemlisi de yanında olmaları bile bir cesaret ozguven eminlik hissi verir. Onlar ne bilsinler sen ne eziyetler çekiyorsun.
Soran+1 yılAbi her boku biliyorlar!!! Tacizlere uğradığımı kiramın ve hayatın ne kadar pahalı olduğunu ne kadar mutsuz sağlık sorunları olduğunu şu bu. Ben yurtdışında okurken de böyleydi. Gergin arıyordum gelmek için hep yok gelme kal dayan orada dur diyorlardı. Şimdi de kızıyorlar. Yok müsait değiliz. Bize demeden gelme diye kavga ediyorlar.
Soran+1 yılAynen böyle diyorlar.
Soran+1 yıl23 yaşından beri böyle sağlık iş para hiçbir konuda destek ve yardımları yok. Bize ne kendin bul git koca bul filan diyorlar
Soran+1 yılEvlerime gidince de burnumdan getiriyorlar. Bizim evimiz bizim evimiz diye. Asla öyle yemek yapan kıyafetlerimi yıkayan biri filan yok. Her boku ben yapıyorum bi de ağzına sıçıyorlar benim Çamardı makinemi kullanma gilan diye.
Soran+1 yılO ne demek ne diyorsun anlamadım
Soran+1 yılBen herkese bunları şikayet ediyorum ama bir bok olmuyor. Herkes tüh vah diyor geçiyor.
Soran+1 yılYok!
Soran+1 yılHangi pazarlığı
Soran+1 yılEvet de evi bana cehennem ediyprşar gideyim diye
Soran+1 yılHep kavga hakaret küfür.
Soran+1 yılPolise şikayet ediyorum polis diyor onların evi me yapayım
Soran+1 yılÖyle herkes aynı şeyi diyor zaten. Yani burada kalsam tek yalnız bunalıyorum ve anlamsız. Bu şerefsizlerin evine gitsem hep şiddete uğruyorum ve evden kovuluyorum. O da kötü. İkisi de kötü yani. Naapayım?
Soran+1 yılİşte bi yer var iş görüşmesinde beklediğim orası olmazsa basıp gideyim bari. Bir ay filan daha beklemeyim.
Soran+1 yılBoşuna para vermeye gerek yok
Soran+1 yılE yani öyle. İş yerleri iğrenç sonra sevgili oluyorsun ya da arkadaşın oluyor onla yaşıyor aynı eve çıkıyorsun. Tamam iyi olanlar da var ama çok az. Genel herkes çok bencil ve kötü. Sonuçta insan ailesine muhtaç kalıyor. Evlensen de muhtaçsın. Benim 45 yaşında ceo evli çocuklu kuzenlerim anaları babaları olmadan hiçbir bok yapamıyor.
Soran+1 yılŞimdi bi dönüş beklediğim şirket var. O olmazsa gayet bu hafta toplanıp araba bulup gideceğim. 4 katlı villa var abi tek oturacak hali yok o pislik annemin. Cimri bencil kadın.
Soran+1 yılÖyle maalesef. Mesela geberseler rahat ederim çünkğ malları bana kalır. O zaman hiç böyle para derdim olmaz. Boktan işlerde de yorulmam.
Soran+1 yılKimsenin ölmesini istemem ama bu kadar zorda beni yalnız bırakmaları hoşuma gitmiyor.
Soran+1 yılZorla istedikleri bölüm ve okulları okuttular.
Soran+1 yılEn azından ben seçsem sonra onlara kızmazdım. Derdim ben kendim seçtim ve yaşıyorum.
- +1 yıl
Anladım. Her zaman bir çıkış yolu vardır. Sizin başka alanda da sertifikanız , tecrübeniz var oraya odaklanın. Zafer Akıncının insanları tanıma, kötülerle çalışma videolarını izlemenizi tavsiye ederim. Bu hayatı musmutlu, problemsiz yaşama kılavuzu yok, ama sorunlarımızla baş etme yolları var. Deneme yanılma yoluyla bir gün doğru yeri, işi , kişiyi bulucaz. Hayat böyle bir şeydir işte.
Soran+1 yılDoğru. O kişiy hiç duymamıştım teşekkürşer bi inceleyim. Başka sertifikalarım var evet yönelebilirim o alanlara da.
Soran+1 yılİnşallah teşekkürler. Ama her defasında çalıştığım yer ve tecrübem daha iyiye gidiyor.
Gizli Üye(25-29)+1 yılBendede vardı mobbimg ve tecrğbesizdim sevinmiştim 5 yıl sonra işe girebildim diye ama çogu kişi kötü davranıyordu arkamdan konuşmalar ters ters cevap vermeler emir vermeler 2 hafta dayandım çıktım. Şimdi işe girmeye korkuyorum
16 Yorumla
Soran+1 yılHah işte benim de 5 iş deneyimim oldu 5 i de böyle ilk günden itibaren dedikodu dışlama. Hep kötülük. Ben de korkuyorum yani yeni işe girmeye. Çok ümitsizim.
Soran+1 yılBen yine çok iyi dayanmadım hepsine aylarca. Ben istifa edeyim dite neler neler yaptılar.
Soran+1 yılAma hep baktılar gitmiyorum kendileri kovdular.
Cevap sahibi+1 yılBen dayanamadım hiç 2 kez işe girdim 5 yılda ikisindende 1 ay dolmadan çıktım zaten tecrğbesizim bir şey bilmiyorum sinsi insanlarda olunca yapamıyorum yapamadım hiç.. yoksa bende istiyorum güzel bi işim olsun gidip geliyim paramı kazanıyım ama nerde...
Soran+1 yılNe okudun. Pozisyonlar neydi.
Cevap sahibi+1 yılSaglık meslek lisesinde okudum hemşirelik üniversiteye gitmedim zaten gitsemde puanım 2 bölğmşere yeterdi bende gitmedim ama keşke gitseydim diyorum yogun bakımda çalışmıştım çok zordu gerçekten millet ögretmek istemiyor ögretse bile 1 kez gösterşnce hemen sanki 10 yıldır aynı işi yapıyormuşum gibi performans bekliyordu
Eğitim & Kariyer konusunda 424 cevap paylaştı. yapacak bişey unutup yeni bir sayfa açacaksın, özel sektör de böyle devlette böyle.
15 Yorumla
Soran+1 yılDevlet de mi böyle? Her yerde yıpranıp sürünüp ölücez ve hep de onların yanına kalacak. Öyle mi?
Soran+1 yılHadi ya. Ben hiç duymadım. Tamtersi devlette hep yatıp rapor alıyorlar. Bok gibi de fazla maaş alıyorlar.
Soran+1 yılSeninkiler nerelerde
+1 yılİyide böyle şikayetçi isen, dil öğren yurtdışına başvur sende insan gibi yaşa.
04 Yorumla
Soran+1 yılDilim var yurtdışında da master yaptım ama iş bulamıyorum. Son çalıştığım yer de zaten yabancı şirketti ama Türkleri ezip sömürüyorlardı. Biliyoruz yani.
- +1 yıl
dil dediğin ingilizce ise ancak amerikada manası var.
ya rusca ğren rusyaya gel. ya da almanca öğren avrupaya çık. yapttıkkı biliyoruz
Soran+1 yılAlmanca çalışıyorum. Senin mesleğin ne.
- +1 yıl
Mühendisim ben inşaat sektöründe çalışıyorum
Cok takma hayatına bak
00 YorumlaOluyo böyle şeyler birçok yerde başka iş bakk
016 Yorumla
Soran+1 yılEvet hep oluyor. Çalışan arkadaşlarımın tüm hayatı iş ve ilaçla zorla gidiyor işe. Mutlu olmanın yolu yok mu?
Soran+1 yılAbi zaten ben de başka arıyorum aöa hepsi böyle ondan umutsuzum
Soran+1 yılYok imkanım ve tecrübem yok maalesef.
Soran+1 yılYani evet öyle yapıyorum zTen. Dijital pazarlama
Soran+1 yılYok ben çok rahat iş buluyorum zaten sma mesela 2 hafta oldu çıkalı. İki yer teklif yaptı ama uyduruk üç kuruş yerler. Ben de reddettim.
Soran+1 yılYani hepsi benzer bok maalesef.
Soran+1 yılZaten evet cidden önle kaybediyor çünkü benim kadar Zeki çalışkan iyi bulamazlar
Soran+1 yılSanane kardeşim
Soran+1 yılYa v şak
+1 yılkanıt varsa dava a.
01 Yorumla
Soran+1 yılKanıtım var ama avukat hiç doğru düzgün incelemeden boşverdi. Bi de ben tüm Nail ve yazışmaları tabii ki saklayamadım. Adamlar aldığı için işten ayrılırken tüm bilgisayar ve hesaplarını. İmha etmişlerdir. Bi de 2-3 yıl sürüyor ya bu davalar. Ondan herkes boş ver dedi.
Eğitim & Kariyer konusunda 2,4b cevap paylaştı. Canın sagolsun
10 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Eğitim & Kariyer > Sorular > Mobbinge uğradım ama herkes normal dediği için hakkımı alamadım, ne yapsam?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler