Eğitim & Kariyer Gayrimenkul danışmanları ne kadar kazanır? pumpkink Takip Et Xper 5 Yaş: 30 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 11 Yapay Zekaya Sor Gecen birisi 50000 vs diyordu küçük bi şehirde ne kadar kazanır ve işlerinin işleyişi nasıldır bilgisi olan var mı? Gayrimenkul danışmanları ne kadar kazanır? Cevapla İş Soruları Nasıl Soruları Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
met96 Takip Et Master Yaş: 30 , eic 96% +1 yıl Eğitim & Kariyer konusunda 520 cevap paylaştı. Sermayesi varsa gayet güzel kazanır emlak sektöründe kelepir acil satılık evler, arsalar çıkıyor nakit parası olan emlakcı kendi üzerine alır daha sonra satar çok da güzel kazanır 1 2 Yorumla pumpkink +1 yıl Mesela cebine giren ne kadardır Yorumla met96 +1 yıl Yerine göre değişir işinde iyiyise 10 ile 30 bin arası kazanır çok iyiyse 50 bin üzeri kazanır her ay Yorumla
Realhopes Takip Et Xper 6 Yaş: 49 +1 yıl Emlakçı olmuş danışman, ne kadar iyi yalan söylerse okadar çok kazanir 0 0 Yorumla
IAmarPresterAen Takip Et Mentor Yaş: 34 , eic 52% +1 yıl Eğitim & Kariyer konusunda 4,5b cevap paylaştı. Çok kazanır 0 0 Yorumla
En İyi Cevaplar