Malum Türkiye şartları Keşke başka bir bölüm seçseydim Sınıfımdakiler 3.5 üstü yapamazsam işsiz kalacağımı söyledi :/ (1. sınıftayım)
(İşsiz derken bölümümle alakalı ve tutunabileceğim bir iş bulamamak)
Malum Türkiye şartları Keşke başka bir bölüm seçseydim Sınıfımdakiler 3.5 üstü yapamazsam işsiz kalacağımı söyledi :/ (1. sınıftayım)
(İşsiz derken bölümümle alakalı ve tutunabileceğim bir iş bulamamak)
Gerçek hayatta iş bulmak, senin diploma notun ile alakalı değildir. Bunu söyleyenler bilgisiz tecrübesizler. Kulak asma sen onlara. Bölümün gayet güzel. Başarılı bir şekilde okulundan mezun olmaya bak sen. Başarılar.
Cevap
10Cevap
Hayatta kalmazsın bosch koç vb frimalar hava da kapar seni endüstüri mühendisi bir akrabam var o itü mezunu adam bosch dan bi başladı şu an koç da arge müdür yardımcısı
Şekerim en kaliteli ünilerden birinde okuyorsun o okulda okuyupta işsiz kalman çok düşük ihtimal takma kafana
İşsiz kalmak dediğim bölümümle alakalı bir iş
burada bir endüstrici var, ben :D boğaziçi endüstri okuyup bi de işsiz kalırsan sana ödül takdim edicem. haber var :D
Tamamdır :)
Kendini geliştirirsen iş bulursun. 🙂 Güzel ama güzellik derecesi altta ama sen yaparsın ya o kapasite var sende.
Nereden biliyorsun ki? :/ En kötü işimle alakasız bir şirkete girerim Bizim başka bölümden arkadaş elektrik elektronik mühendisi ama flo'da veri uzmanı ne alakaysa :)
O işi ben de yaparım. Ya sen çabala yine de. Bizim halimiz ne olacak o da var 😏 keşke tekrar sınava gitseydin. 🙂 Yazık ki ne yazık, büyükler ben ararım bulurum diyor şimdiden 😄 bunlar bana çektirir. İş iş iş diye. Bir an önce bir yerlere gelmeye bak. Sanayilerde vardır iş. Büyük Sanayilerde Organize derler. Bir de şu var. Küçük sanayi en iğrenci oraya düşme. Büyük sanayi de sıkıntı ama yine normal bir yer. Zaten Büyük sanayide iş var. Sen çalış da, daha yeni mobbing diye bir soru vardı benim yaşımda kıza bağırmış, yani iş başlar ama azar laf söz bitmez. Ben çok gördüm. 😏 Dünyaya bakışın değişir.
Aynen bi de mobbing illeti var Neyse teşekkürler
Önemli değil hanımefendi. 😎👋🙂
Kimse senin diploma notuna falan bakmaz sans bunları söyleyenler cahilin önde gideni.
Sağoooooooooooooooooooooooooool
Endüstri mühendisliği de gayet güzel bir bölüm. Ama ülkenin şartları belli ülkeyi batırdılar. Yani mevzunun diploma notuyla falan alakasi yok. Mevzu senin sahsi becerilerinle ve ülkenin durumuyla alakalı tamamen.
en kötü benim yalıda
bahçıvan olarak başlarsın
O da kabulüm :) İş teklifi için teşekkürler Not aldım
insanlık ölmedi hala
Kalırsın burası Türkiye
Boğaziçi'nin adı yeter
Eevet
Daha okul başlamadı nasıl 1. Sınıftasın.
1. sınıfım bitti anlamında pff :/
Okuma çalış
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?