Güncellemeler
+1 yıl
Üni. hazırlandığım doğru ama yaşımı yanlış söyledim. Geçmişte ben hastaydım pek ćalısamıyordum.2 yıllık bölüm tutuyordu ama ailem istemedi 2 yılıkta okumamı. Benim asıl istedigim meslek ögretmenlik.
Ben lise mezunuyum yaşım 26 işim bile yok. Geçen doktora gittim gitmeden önce annem sekreteri aradı benim yaşıma sordu annem 24 yaşında dedi. Doktora gittik 4 tane çürúk çıktı. Kanal tedavisi uygulancağını söyledi. Doktor yaşımı sordu 20 dedim. Ben yaşımı söylemeye utanıyorum. Çünkü üniversite mezunu değilim ben bu konuyu çok takıyorum. Ya doktor okuyor musun diye sorarsa dúşüncesi oluyor. Anestezi için sordu galiba. Ben yalan söyledim. Acı çok çektim galiba yaşımı 20 söyledigim için narkoz az gelmiş. Geçen bir cafeye gittik kuzenimle içeceği veren kişi bana ögretmene benziyorsun dedi. Öğretmen misin dedi yok dedim. Okuyorum dedim ne okuyorsun dedi üniversiteye hazırlanıyorum dedim. Geldiğime pişman oldum😞
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
10Cevap
Gir sınava açıktan bi yer yaz oku en azından 2 yıllık aşçılık oku açıktan o zaman en azından üni mezunuyum dersin ve işte bulabilirsin aşçılıktan
açıktan kıytırıkta olsa 2 yıllıkta olsa bi bölüm oku puanlar hiç yüksek değil kazanırsın merak etme
Ben uni. Sınavına girmiştim 2 yıllık bir bölümde tutuyordu ailem yüzúnden olmadı. Ailem iş olmayan bölümde okuma diyor. Aşçılıkta bana göre değil merakım yok yani aşçılıga
2 yıllık olarak iş bulabileceğin sağlık var aşçılık var başka bölüm de okuma zaten
Ne gerek var böyle şeylere, bu konuda bile yalan söylemen hiç hoş değil
Üni. sınavına hazırlandıgım dogru yaşımı yanlıs söyledim
Utanma üni okudum da ne oldu, insanın kendini iyi yetiştirmesi önemli.
Lise mezunu olduğun için bugün utanıyorsun 5 sene sonra da bugün için utanacaksın.
Oku madem.
herkes okumak zorunda değil kim olduğundan utanma. bu şekilde mutlu olamazsın
Okuyan zır cahil dolu ortalık. Üni eğitimi almamış cevher gibi işler yapıp kendini geliştirmiş insanlar da var
Yalanla gelecek mi planlanır, neyse onu söyle
Üniversite sınavına hazırlandıgım doğru ama yaşım yanlış
İnsanın kendini geliştirmesi karakteri önemli ne okuyanlar var bı bilsen..
Sende üni mezunuyum de çok takiyosan, ama senden başka buna takan olmaz bence
Okumanın yaşı yok, istersen tekrar okuyabilirsin. Şimdi olanaklar daha geniş
2 yıllık bölüm tutuyordu ama ailem yüzünden okumadım şimdi ise takıntı yapıyorum
Açıktan bile okuyabilirsin dört yıllık artık. Evde internet varsa deme keyfine
Herkes üniversite mezunu olacak diye bir kural yok
Ben de lise mezunuyum.
össye devam ede bilirsin utanma
Òss mi yks olmasın o?
yks evet
oku o zaman
bence utanmamalı kendini geliştirmelisin.
Sacmalama