Güncellemeler
+1 yıl
Mantıklı cevaplar bekliyorum
Güncellemeler
+1 yıl
Güncel
Aşk İlişkileri
Gündem
Güzellik & Bakım
Özel Gün & Sürprizler
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Hesabina göre yettiğine göre tek kalman daha iyi. Tanimadigin kisiyle uyum saglamak zordur. İleri donemde arkadaşlar edinip, birlikte ev tutmayi düsunebilirsin tabi;o daha sağliklı olur.
Nereden edinecegim spor salonu ndan dan haftada 3 4 gideceğim işten mı? Buradaki insanlar biraz geri düşünüyor bu konuda
tek çıktım ben bu sene, iki kişi arkadaşın bile olsa geçinmek zor ya bi yerden sonra batıyo
tabi kişiden kişiye değişir, hem işin ucu maddiyata dayanıyor ama aklında bulunsun diye söyledim tek rahattır her zaman
Ben 4 ay ayrı kaldım zamlardan önce 1500₺ ydi ev kirası faturalar vs herşeyim 2000₺ tutuyordu ve ailem ödedi !!! Bende sadexe mutfak tuvalet kağıdı vs işte onlara Max 1000₺ ödedim çalışıyordum işte , şimdide aynı şekilde haftanın 3 4 günü çalışacağım mesela asgari ücret 6000₺ düşün ayda 3000₺ m olacak aynı şekilde mutfak masrafıma 1000₺ veririm + ekstra 500 fatura ödemem gerekir kalır bana 1500₺ onunla da spor salonu ve kitaplarım için harcarim tam yeter yani param?
evet ya benim de 2 kişi kaldığımız yer 1130 liraydı 2700-2800 lira civarında şimdi, ev arkadaşımla da ayrıldık tek bir yer tuttum 1100 liraya denk geldi şansıma
ısınma vs yok ama eşyalı işte elektrik faturasına yüklenicem biraz bakalım nasıl kurtarıcaz kskdkdkdkd yine de tek kalmak paran yetiyorsa çok daha avantajlı bence
spor salonuna gitmene sevindim evet masrafları hesaplayıp ona göre bi plan yapıp karar vermen gerekiyor sen daha iyi bilirsin
1+1 mi 1100 e denk geldi hangi şehirde? Ben kızım ama bizim burada da 2500₺ altına 1+1 ler var ama bı kız kalamaz orada benim baktığım yerler güvenlikli doktor vs insanlarin yaşadığı yer 3000₺ eşyalı vs olanlar
Hatay'da buldum kampüste yani denk geldi açıkçası, bi yatak odası bi oturma odası bi de giriş kısmında ortak alan ve mutfak var. Çok geniş değil ama bir kişi için ideal bence gayet
evet güvenlik önemli ya ben erkek olduğum için daha rahat davrandım açıkçası, belki bütçen çok zorlanırsa 1+0 yerlere bakarsın uygun hoşuna giden yerler varsa
1+0 larda 1+1 lerle aynı fiyat 3000 ₺ anlamadım belki rica edince 2000 yapar mı ki
Sen ne okuyirsun yaşın kaç niye ev tuttun ki
Neden? Sonra sapıklık yapiyorlar
normal konuşuruz işte merak ettiklerini sorarsın
Resimdeki kız ne öyle 😒
canım istedi koydum çok önemli bir şey değil
Korktum 😔anlamine
ayy nesinden korkuyorsun online bi platform işte mesajdan sana atlayacak değilim ya, yardımcı olmak biraz da sohbet etmek istedim sadece
Kızma😔
kızmıyorum endişeni de anlıyorum ama bence biraz abartıyorsun o yüzden böyle söyledim
Yeterli bir miktar değil 2000
Çalış yani onu demek istedim
Üstteki yorumumu siler misin şimdi yazar dururlar. ben zaten haftanın 3 4 günü çalışacağım asgari ücret 6000₺ düşün 3000₺ maaşım olacak?
O zaman gayet rahat edersin
Ayrıca gizlisin kim nasıl yazabilir ki
Şöyle spor 500₺, her ay alacağım kitap vs eğitim harcamam 1000₺ , mutfak market masraflarım 1000₺ bu şekilde planladım tam yeter diye düşünüyorum 🤔 tabi spor salonu güncel fiyatlar ne kadar bilmiyorim şu an
Değişkenlik gösterir bunun faturaları var birde kışın doğalgaz özellikle
İki kişi kaldık geçtiğimiz kış ve sadece 2 odada kalorifer yandı Max 600₺ fatura geldi. şimdi kalırsam Max 500 gelse
Hesap et bunları da yani elektrik su İnternet telefon