Yks hazirlanmaya çalışıyorum (okulum 1 yıl geç bitti ilkokula 1 yıl geç başladım yani ) ailemle aynı evde asla kalamam geçerli önemli sebeplerim var sormayın ! 1+1 e tek mi çıkıyım en uygun fiyat aidatiyla 3000₺ şu an yoksa 2+1 aidatiyla 3500₺_4000₺ arası yanıma hiç tanımadığım birini bulup onunla çıksam daha az mı tutar masraflarım? Bu şehirde arkadaşım yok yeni tasindik. İki seçenekten hangisi nedeniyle birlikte yazarsanız sevinirim.(ailem 2000₺ verecek her ay !)
Güncellemeler
+1 yıl
Mantıklı cevaplar bekliyorum
Güncellemeler
+1 yıl
Güncel
Ayrı eve çıkacağım 20 yaşındayım sizce hangisini tercih etmeliyim?
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
1
Cevap
2
Cevap
Gizli Üye
(36-45)
+1 yıl
Hesabina göre yettiğine göre tek kalman daha iyi. Tanimadigin kisiyle uyum saglamak zordur. İleri donemde arkadaşlar edinip, birlikte ev tutmayi düsunebilirsin tabi;o daha sağliklı olur.
0
1 Yorumla
Soran
+1 yıl
Nereden edinecegim spor salonu ndan dan haftada 3 4 gideceğim işten mı? Buradaki insanlar biraz geri düşünüyor bu konuda
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
tek çıktım ben bu sene, iki kişi arkadaşın bile olsa geçinmek zor ya bi yerden sonra batıyo
0
18 Yorumla
Cevap sahibi
+1 yıl
tabi kişiden kişiye değişir, hem işin ucu maddiyata dayanıyor ama aklında bulunsun diye söyledim tek rahattır her zaman
Ben 4 ay ayrı kaldım zamlardan önce 1500₺ ydi ev kirası faturalar vs herşeyim 2000₺ tutuyordu ve ailem ödedi !!! Bende sadexe mutfak tuvalet kağıdı vs işte onlara Max 1000₺ ödedim çalışıyordum işte , şimdide aynı şekilde haftanın 3 4 günü çalışacağım mesela asgari ücret 6000₺ düşün ayda 3000₺ m olacak aynı şekilde mutfak masrafıma 1000₺ veririm + ekstra 500 fatura ödemem gerekir kalır bana 1500₺ onunla da spor salonu ve kitaplarım için harcarim tam yeter yani param?
evet ya benim de 2 kişi kaldığımız yer 1130 liraydı 2700-2800 lira civarında şimdi, ev arkadaşımla da ayrıldık tek bir yer tuttum 1100 liraya denk geldi şansıma
ısınma vs yok ama eşyalı işte elektrik faturasına yüklenicem biraz bakalım nasıl kurtarıcaz kskdkdkdkd yine de tek kalmak paran yetiyorsa çok daha avantajlı bence
1+1 mi 1100 e denk geldi hangi şehirde? Ben kızım ama bizim burada da 2500₺ altına 1+1 ler var ama bı kız kalamaz orada benim baktığım yerler güvenlikli doktor vs insanlarin yaşadığı yer 3000₺ eşyalı vs olanlar
Hatay'da buldum kampüste yani denk geldi açıkçası, bi yatak odası bi oturma odası bi de giriş kısmında ortak alan ve mutfak var. Çok geniş değil ama bir kişi için ideal bence gayet
evet güvenlik önemli ya ben erkek olduğum için daha rahat davrandım açıkçası, belki bütçen çok zorlanırsa 1+0 yerlere bakarsın uygun hoşuna giden yerler varsa
Şöyle spor 500₺, her ay alacağım kitap vs eğitim harcamam 1000₺ , mutfak market masraflarım 1000₺ bu şekilde planladım tam yeter diye düşünüyorum 🤔 tabi spor salonu güncel fiyatlar ne kadar bilmiyorim şu an
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Hesabina göre yettiğine göre tek kalman daha iyi. Tanimadigin kisiyle uyum saglamak zordur. İleri donemde arkadaşlar edinip, birlikte ev tutmayi düsunebilirsin tabi;o daha sağliklı olur.
Nereden edinecegim spor salonu ndan dan haftada 3 4 gideceğim işten mı? Buradaki insanlar biraz geri düşünüyor bu konuda
tek çıktım ben bu sene, iki kişi arkadaşın bile olsa geçinmek zor ya bi yerden sonra batıyo
tabi kişiden kişiye değişir, hem işin ucu maddiyata dayanıyor ama aklında bulunsun diye söyledim tek rahattır her zaman
Ben 4 ay ayrı kaldım zamlardan önce 1500₺ ydi ev kirası faturalar vs herşeyim 2000₺ tutuyordu ve ailem ödedi !!! Bende sadexe mutfak tuvalet kağıdı vs işte onlara Max 1000₺ ödedim çalışıyordum işte , şimdide aynı şekilde haftanın 3 4 günü çalışacağım mesela asgari ücret 6000₺ düşün ayda 3000₺ m olacak aynı şekilde mutfak masrafıma 1000₺ veririm + ekstra 500 fatura ödemem gerekir kalır bana 1500₺ onunla da spor salonu ve kitaplarım için harcarim tam yeter yani param?
evet ya benim de 2 kişi kaldığımız yer 1130 liraydı 2700-2800 lira civarında şimdi, ev arkadaşımla da ayrıldık tek bir yer tuttum 1100 liraya denk geldi şansıma
ısınma vs yok ama eşyalı işte elektrik faturasına yüklenicem biraz bakalım nasıl kurtarıcaz kskdkdkdkd yine de tek kalmak paran yetiyorsa çok daha avantajlı bence
spor salonuna gitmene sevindim evet masrafları hesaplayıp ona göre bi plan yapıp karar vermen gerekiyor sen daha iyi bilirsin
1+1 mi 1100 e denk geldi hangi şehirde? Ben kızım ama bizim burada da 2500₺ altına 1+1 ler var ama bı kız kalamaz orada benim baktığım yerler güvenlikli doktor vs insanlarin yaşadığı yer 3000₺ eşyalı vs olanlar
Hatay'da buldum kampüste yani denk geldi açıkçası, bi yatak odası bi oturma odası bi de giriş kısmında ortak alan ve mutfak var. Çok geniş değil ama bir kişi için ideal bence gayet
evet güvenlik önemli ya ben erkek olduğum için daha rahat davrandım açıkçası, belki bütçen çok zorlanırsa 1+0 yerlere bakarsın uygun hoşuna giden yerler varsa
1+0 larda 1+1 lerle aynı fiyat 3000 ₺ anlamadım belki rica edince 2000 yapar mı ki
Sen ne okuyirsun yaşın kaç niye ev tuttun ki
Neden? Sonra sapıklık yapiyorlar
normal konuşuruz işte merak ettiklerini sorarsın
Resimdeki kız ne öyle 😒
canım istedi koydum çok önemli bir şey değil
Korktum 😔anlamine
ayy nesinden korkuyorsun online bi platform işte mesajdan sana atlayacak değilim ya, yardımcı olmak biraz da sohbet etmek istedim sadece
Kızma😔
kızmıyorum endişeni de anlıyorum ama bence biraz abartıyorsun o yüzden böyle söyledim
Yeterli bir miktar değil 2000
Çalış yani onu demek istedim
Üstteki yorumumu siler misin şimdi yazar dururlar. ben zaten haftanın 3 4 günü çalışacağım asgari ücret 6000₺ düşün 3000₺ maaşım olacak?
O zaman gayet rahat edersin
Ayrıca gizlisin kim nasıl yazabilir ki
Şöyle spor 500₺, her ay alacağım kitap vs eğitim harcamam 1000₺ , mutfak market masraflarım 1000₺ bu şekilde planladım tam yeter diye düşünüyorum 🤔 tabi spor salonu güncel fiyatlar ne kadar bilmiyorim şu an
Değişkenlik gösterir bunun faturaları var birde kışın doğalgaz özellikle
İki kişi kaldık geçtiğimiz kış ve sadece 2 odada kalorifer yandı Max 600₺ fatura geldi. şimdi kalırsam Max 500 gelse
Hesap et bunları da yani elektrik su İnternet telefon