21 yaşındayım 4 yıldır mezunda duruyorum. Köyde tarımla uğraşıyorum. Ne okuyacağım bilmiyorum ki. Sporu seviyorum yüzme ve fitnes ve el becerisi var sanatsal zekaya sahip biriyim. Fitnes antrenörü olmak isterdim ama bunun için de besyo okumaya gerek yok. BESYOnun ciddi mezunu var. Mimarlık isterdim. De matematik hiç yapamıyorum. Gastronomi denedim olmadı olsa nasıl okumayacagim çok masraflı bölüm diyorlar.
Köydeyim artık gözüm açılsın çevrem genislesin özgüven gelişsin istiyorum.
Bıktım artık okumak istiyorum. Başka çarem yok.
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
0Cevap
Ciddi mezuna bakmıyor istiyorsan okuyacaksın. Çalışacaksın, çabalayacaksın. Herkes bu zehirlenmeleri yaşıyor
Ne yapacağım şaşırdım bıktım usandım
Kendi işini kurabilirsin.
Kolay değil ki
Madem köydesin tarımla falan uğraşıyorsanız araziniz varsa ziraat yoksa hayvancılık yapıyorsanız veterinerlik oku kendi işini yaparsın kar elde edeceğin bir yatırım olur üni okumak
Tarimla uğraşıyoruz ama bu ana gelir olmaz maalesef. Yorucu ve tek kişi ile yapılacak iş değil. Mal arazi ufak. Ciddi gelir gelmiyor. Ana bir gelir kaynağı olup tarımla uğraşıp ek gelir elde etmek güzel.
Hayvancılık da güzel de yapmıyoruz biz
Şöyle yapabilirsin öğretmenlik yazarak memurluklardan daha fazla boş vakit yaratırsın okuması da kolay matematik yazarsan özel derslerle vs ciddi gelir elde edebilirsin
Matematigim hiç iyi değil ki
Sözelden hazırlanıp okul öncesi özel eğitim düşünür müsün peki
Hiç sevmem öyle diyeyim 🤣
Sözelden gastronomi istiyordum oda olmadı maalesef
Hmm kamu yönetim maliye okumayı düşünür müydün
Sosyal hizmetler falan
Havali da bir iş isterdim. O bölümlerin mezunu çok var.
Coğrafya dersini çok severim. Coğrafya okumak isterim de ya bunlar iş bulamıyor ki. Sporu çok seviyorum. Ha diyeceğim besyo okuyayım çok aşırı mezunu var bitirince kpss var öğretmen zaten düşünmem. Ne yapacağım şaşırdım.21 de yaşındayım hala okuyamadım canım çok sıkılıyor
Şöyle yap bütün meslekleri listele tek tek tanıtımlarına bak
Biri hoşuna gider elbet ona yönelik çalışırsın
Tamam
Açıktan boktan bı bölüm okuyorum yankisikla yazdım. 150 k sozel 500 k ea 1.1 m tyt var. Myp ile yatay geçiş yapacağım ya açık ya örgün örgün gelmez gibi geliyor. Açıktan mecbur okumam lazım yoksa askere giderim. seneye sınava gireceğim
Açıktan devam et boş oturacağına bir diploman olur koca bir sene var önünde sözelden hazırlan madem matın yok sözelden hazırlan yüksek lisans yapar araştırma görevlisi olmaya çalışırsın madem havalı olsun istiyosun
Sozelde bölüm yok ki 😄
Ders işleri sınav bunlar benim canımı çok sıkıyor ben pratikte yapacak biriyim. Geçen yıl 340 sözel 90 k sıralama yaptim. Gastronomi gelmedi maalesef.
Sen ne okuyorsun
Mimarlıktayım ben ama matematiğim yok diyosun mecburen sözelden yazman gerek onu yapmam bunu yapmam diye inatlaşmamalısın
Ohh süper bölümdesin ya ya inan gerçekten hiç temelim yok matematik de
O zaman sözelden hazırlanacaksın her şeye burun kıvırmayacaksın ki okuyabilesin
Ya abla sozelde düzgün bölüm var mı
Matematiğin var mı?
Bölüm seçecek net yaptın mı?
Sen şu an seçme şansı olan biri değilsin üstüne hiçbir şeyi beğenmiyosun sanki sınavda birinci olmuşsun gibi davranıyosun
Ayakların yere bassın hayalperest olma bu kadar
Vana mesaj atsana
Lütfen
Olur mu