Siz olsanız hangi teklifi seçerdiniz?

Selam yksye girdim ve koç endüstri geliyor. Aynı zaman da italyada okumayı çok istiyorum bu yüzden sınavlara girdim ve kazandım. Ablam amerika da üniversite 2. Sınıfı okuyor. Benden 3 yaş büyük. Babam da italya ya gitmemi nedense istemiyor. Bana dedi ki eğer koç ya da türkiye de iyi bir üniversite de okursan sana 2. Sınıfta istediğin model arabayı ve sana tercihler açıklanırsa sana o yerden güzel yeni 2+1 apartman ya da eğer köpek sahipleneceksen bahçeli bir ev tutarım cebine harcaman için de rahat geçinebileceğin bir para veririm dedi. Eğer italyada tercih yaparsam bana 1200-1500 arası para verecek ev içinde. Kendime harcamam için de 900e yakın bir para kalacak. Arabam filan tabiki olmayacak. Sizce hangisi? Türkiye de okumak istemiyorum bu ekonomide bu ülkede. Ama babam da böyle bir teklif yaptı. Ablama da aynı teklifi yaptı ama ablam amerika da burslu kazanınca babam ona araba mustang aldı geçen sene. Ben paralı kazandım bu yüzden arabayı mezun alınca alacakmış italya da. Sizce hangisi

Siz olsanız hangi teklifi seçerdiniz?