Öğretmen olan meslektaşlarım varsa sizinde yorumlarınızı beklerim 🙃😅
AI Persona’ya Sor
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
9Cevap
Mebden ziyade kkö daha uygun hep kadınlar hep çocuklar var
Kardeşm tartışma şunlarla
Haklsn.. 🤦🤦
Burada azınlığız maalesef
Laik olmayan, kendi sapkın inançlarını yeni kuşaklara aktaranlar gitsin arap alfabesi ögretsin.
Allahın siz anlayasınız diye indirdiği kitabı arapça okumazsan hatim olmaz diye kuran kurslarinda ögretsinler.
Sen laiksinde ne olmuş gram beynin yok. Laik olan. Beyinsizdir net. Bunu inkar etmiyorsan sorun yok kardeşim
Laik olan neden beyinsizdir?
Beyin akletme organı olmadığı için böyle düşünmen normal.
@carsngirls Yusuf kaplan dinle YouTube... Laiklik ile ilgli cvbni alırsın.. şu an senle tartışmaya giremem
Kendi cümlelerinle anlat, elin adamını dinlemem ben.
Ağzı olan konuşuyor gördüğün gibi.
Laikliğe beyinsizlik diyorsan neden bu ülkede bir yerlere girebilmek için bir yerlerini yırtıyorsun?
Arabistan'a göçmeyi denesene.
@carsngirls senin niyyetin farklı o zamn... Selametle. Sen sorunun cvbni değil benle uğraşmak istiyorsun. Güle güle kardeşim
Sen umrumda değilsin, ben laiklikle ilgili cevabını merak ediyorum.
@carsngirls ya git işine kimi nerden kovuyorsun 😅 olgun ol laik beyinsiz aklinizla konusmayin
Laiklik nedir tanımlar mısın önce?
@carsngirls kardeşim laiklik ile övünme surda yazık vallahi yazık sana kendine gel şu laiklik adı altında neler oluyor araştır herşeyi oldgu gibi basma kalıp olarak o beyninize almayın ha alıyorsanız da beyinsizsnzdr o zaman. Net. K bakma laiklik = dinsiz demk
@carsngirls anlatamazsın, bunların ağzı bozuktur çünkü din kendini kapatmak zorundadır cevap veremez. Dediği herifi biliyorum sokratese canım diyen biri, uğraşma.
Laiklik dinsizlik demek değildir, laiklik din ve devlet işlerinin birbirinden ayrılmasıdır.
Devlet işleri ayrıdır, herkes dinini istediği gibi yaşar.
Türkiye laik bir devlet, batıyorsa sağ alttaki kapılara yönel.
@CatsDream okusa anlayacak da okuyamıyor işte. ;P
@carsngirls laiklik = dinsiz... Demk bitti. Hadi güle güle ve laiklik dediğiniz şey de bir gün kalkicak !!!
@catsdream ayn öyle kardeşim sen zeka fışkıryorsun zaten laiksin ya zeka fışkıryor o beyninden 😅 yazık kk
Kurana göre kalp düşünen organ, senin kalbin kapanmış millete canım demek yerine dön bir kendine bak.
@catsdream tamam bakarım. Teşekkürler nasihat için bay laik beyinsiz beyfndi
Ama kalpte düşünen bir organ değil buna da bir bak.
@catsdream off çok zekisin ya tm bkcam kesin süpersin
Carşaflı Tanrına yakın resmini değiştirmişsin, çarşafa zarar gelmesin diye sanırım. Dinde hoşgörü yoktur sözünün baş rol oyuncususun. İnsanlara kendine istemediğin sözler söyleyebilecek kadar nefsinin altında bir beşersin.
Burasi bir forum... Her eleştiriyi duyabilirm açıkçası umursamıyorm sorun yok kardeşim
Ben eğitimciyim ama Muhafazakar olup normal davrananlara sözüm yok ama at gözlüğü ile bakanlara karşı nefret doluyum
Gerçekten muhafazakar ise ikisinde de çalışılması uygun değildir çünkü her ikisi de tağut sistemin mecralarıdır.
Ben kursta çalıştım 3 yıl MEB atanamadım
Hmm
Öyşe işte
Niye atanamdnki calsmyormusn
Yok çalışmıyorum ev hanımıyım şu an puan yetmedi diyeyim her seferinde bende bıraktım istemedim
Atanırsan uygun tabi.
Atanmak bnim işim ;)
:) torpillimisin
Deilim... Emek verince gerçekleşmeyen bişey görmedim ben. İstersem yaparım Allah'ın izniyle zor değil .
Sevindim böyle düşünmene. İnş. kazanır ve atanırsın. Başarılar diliyorum
İsteyen istediği yerde çalışır
Hadi ya bilmiyordum...
Çünkü kafan kalın
Evet çok kalın sennki gbi herşeyi geçirmiyor.
Bellli
😅😅😅👍👍 akıllı seni
Seviyeli insanları severim
Bende oyket kardeşim
İkisi de olur yani neden olmasın
MEB.
ne kuran kursusu ya
Kur'an kursu öğretmeni
Kur'an Kursu
Uygundur