Merhaba
Arkadaşlar ben ne bölümü okuyacağını tam kestiremedim. 2018 de mezun oldum o zamanlar kafamda BESYO vardı. Çünkü vücut geliştirme sporunu çok seviyordum bir hobim bu alanda gelişmek free bir şekilde çalışmak istiyrodum. Tabi o zamanlar lisans olmadığı için kazamak zordu. Sonra dedim sozelde en mantıklı bölüm nedir? Gastronomi diye düşündüm. Pratik bir şekilde gelişeceğim bir bölüm. El yetebegimin de olduğunu düşünüyorum bu yüzden istedim. Sozelde de en iyi bölüm bana göre çünkü matematik de hiç yapamıyorum. Tabi güzel sıralama yaptım o yıl bayağı da tercih ettim hiç bişey çıkmadı çünkü ciddi yüksek puan ile alan bir bölüm ve her yerde de yok. O zamanlar birde pandemi çıktı gitseydim 2 yılım pandemiye gidecekti. Ne anladım üniversiteden o zaman? Birde masraflı bir bolummmus o yüzden vazgeçtim. Hep çocukluktan beri istediğim böyle spor alanında gelişmek hemde para kazanmak (fitnes ) birde mimarlık çok isterdim cidden de. Ayt de matematik yapacağımı hiç zannetmiyorum. Tyt den ancak 15 tane hiç temelim yok çalışmayı düşünüyorum.
Birde kafamı şimdi kurcalayan 21 yaşındayım 4 yillik kazandım bitirince 25-26-27 yasinda olacağım kayıp yaşayacağım gibi geliyor bana. Bu yüzden iki yıllık da düşünüyorum. Seneye sınava gireceğim. Uçak teknikerligi olabilir mesela.
Onun haricinde diyorum okusan olmuyor okumasan da olmaz. Okumadım diyelim ne yapacağım? Adam akıllı çalışacağım gelişeceğim meslek yok. 4-5 tane iş başvurusu yaptım geri dönüş alamadım. Yaşadığım şehirde iş yok maalesef. Bu zamanda fakrli şehire de iş bulsan nasil gideceksin?
Hemde calsitim diyelim bir zaman sonra içimde ukte kalacak keşke okusaydim diyecektim. Köyde de yaşayan biriyim arkadaş , sosyal aktivite , çevre de yapmak istiyorum üniversite tam benlik bir yer. Arkadaşlar siz ne önerirsiniz?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer