Üniversitesi Araştırma Laboratuvarı (ÜniAr) tarafından 81 ildeki 126 devlet ve 73 vakıf olmak üzere 199 üniversitede öğrenim gören 47 bin 682 öğrenciden edinilen bilgilerle hazırlanan 'Öğrenci Dostu Üniversite Şehirleri Araştırması'nın [ÖDÜŞ] 2022 yılı sonuçları yayınlandı.
Çalışmaya göre, ülkemizde öğrenciler öğrenim gördükleri sadece 31 şehirden memnuniyet hissetmekte.
Sonucu değerlendiren ÜniAr ekibi şunları söyledi: En yüksek ve ciddi memnuniyetsizliğin yaşandığı şehirler sırasıyla Ağrı, Bitlis, Uşak, Kars, Iğdır, Yozgat, Şırnak, Bayburt, Muş, Kilis, Bingöl ve Hakkari. Bu şehirler gereken duyarlığa sahip değil.
Üniversite öğrencilerin en yüksek memnuniyet duyduğu şehirler sırasıyla Eskişehir, Ankara , Antalya, Çanakkale, Muğla, İstanbul, Aydın, Edirne ve Tekirdağ.

Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Ankara ya da İzmir gibi şehirler
Gençlik, laik ve Kemalist yetişiyor. Atatürk düşmanı dinci şehirlerde yapamazlar. Memnuniyetsizliğin içine, Konya 'yı da ekleyin.. Puanları, baya düşük.. Adana hukuk sonra kuruldu ama puanı, Konya' dan yüksek. Şaka gibi..
çok güzel yazmışsın, tebrik ederim.
bence her şehirde üniversite olmamalı. sadece büyük şehirlerde olmalı çünkü öğrencilik yılları bir daha geri gelmeyecek yıllar ve herkesin güzel deneyimler yaşamaya hakkı var. şimdi diyeceksiniz o zaman büyükşehir kazansaydilar fakat herkes üniversite de okumamali bence. ben eskisehirde veya antalya'da okumak isterim 🤍
Niye okumasın herkes çok mu büyük başarı sanki 🤣 okumak değil mezuniyetten sonra meslekte icraat yapabilmek önemli. Şu okul fetişiniz bitmedi gitti
boş yapma
Boş yaşıyorsunuz okula gitmek marifet değil heleki başkasının gitmesini istememek ezikliktir, rekabet korkusudur
Hacettepe çok iyi bir üniversite ❤️❤️😍😍🥰🥰
Sizce dokuz eylül ing öğretmenliği mi eskişehir anadolu ing öğretmenliği mi
Dokuz Eylül kesinlikle
Anladımm. Umarım tutar da giderim. Herkes sıralamalar düşücek diyo ama düşerse tutmaz.. ):
Eskişehir Anadoluda yazılım mühendisliği puanı çok yüksek mi
Bilmiyorum ki bakmadım hiç
Senin sıralaman ve istediğin okulun sıralaması kaç?
Arada yinede fazla fark bırakıp çok yüksek siralamali yerler ile tercihlerinizi doldurmayın inşallah istediğin yer olur çok fazla üzme kendini en hayırlısı ne ise o olsun diyerek rahatlat kendini.
Benim sıralamam 9158 dilde. Ama dokuz eylül ing öğretmenliği 9045 ve dokuz eylül mütercim tercümanlık 8198. Anadolu üniversitesi İngilizce öğretmenliği 9738. Ben dokuz eylül mütercim tercümanlık istiyorum. Gelir mi ki
Dokuz Eylül ile sıralaman baya var gelmesi zor ama imkansiz değil çünkü sıralamalar düşecek çok istiyorsan ilk sıraya onu yaz
Yinede her şekilde ilk sıraya yaz nihayetinde 24 tane tercih hakkın var
Tamam teşekkür ederim ((:
tercüman olunca masada dil çevirisi mi yapıyorsun
Her alanda çalışabilirsin. Sözlü çeviri de yaparsın kitap da çevirirsin tamamen sana kalmış
düzenli iş bulabilir misin
ev kirası falan ödeyebilir misin
konyaya onyargiyla yaklasiliyo fajat konyadakilerde sevisiyo ve herkes acik giyiniyo
Sevişmekle Ne Alakası Var Ya
İstanbul ile Ankara illaki best of ta herzaman olduğu gibi
Kesinlikle haklılar evet.
a plus ve a yazmak isterdim smxmskxk
Sevişebildikleri yeri tabii rahat sayarlar.
İstanbul
İzmir