YKS2026 Yardim lütfen? Yks tercihlerini yapmazsam kafayı yerim? kızsoruyorelif Takip Et Bilge Yaş: 26 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Yapay Zekaya Sor Arkadaşlar bu puanla nereye yerlesebilirim yardımcı olabilir misiniz? Yardim lütfen? Yks tercihlerini yapmazsam kafayı yerim? Cevapla YKS Soruları Puan Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
BayanSissy Takip Et Bilge Yaş: 30 , eic 98% +1 yıl Zor be knk… ama pp deki sensen saç rengine bayıldım… 0 7 Yorumla kızsoruyorelif +1 yıl Offf yaa offf evet ppdeki de benim Yorumla BayanSissy +1 yıl Bence bidaha hazırlan yaa yaparsın.. bende feminen bir erkeğim eski kız arkadşaım bana çok etek giydirirdi saç rengini ona benzettim de Yorumla kızsoruyorelif +1 yıl Bir daha hazirlanamam bu sene kesinlikle gitmem gerek Yorumla BayanSissy +1 yıl Özel üni olur anca Yorumla kızsoruyorelif +1 yıl Özel üniversiteye gidemem maddi olarak destekcim yok Yorumla BayanSissy +1 yıl Niye bir sene daha hazırlanamazsın Yorumla kızsoruyorelif +1 yıl Bir senem daha yok Yorumla
Acılıkoala Takip Et FenomenMaster Yaş: 27 +1 yıl YKS2026 konusunda 5,7b cevap paylaştı. Tıbbi sekreterlik tercih edebilirsiniz. 0 2 Yorumla kızsoruyorelif +1 yıl Onu istemiyorum ki Yorumla Acılıkoala +1 yıl Önlisans Sağlık Bölümleri ve Atama Puanları ↗Burdan bölümlerin taban sırasına bakabilirsiniz. Yorumla
Kübrabne Takip Et Xper 4 Yaş: 21 +1 yıl Valla kuzum aynı durumdayım ve bilmiyorum nasıl tercih verebileceğini? Yani ne bölümler tutuyor nasıl bakıyoruz vs 0 1 Yorumla kızsoruyorelif +1 yıl Bende bilmiyorum valla delirecem ya 🙁 Yorumla
STSe_asigim Takip Et Xper 6 Yaş: 25 , eic 100% +1 yıl Kolsuz mu girdin sınava çocuğum ya. 1 1 Yorumla kızsoruyorelif +1 yıl Ne alaka ya Yorumla
97Kerim97 Takip Et Master Yaş: 29 , eic 97% +1 yıl YKS2026 konusunda 1,1b cevap paylaştı. yugoslavya yazılır 0 0 Yorumla
Ogulmurat57 Takip Et Yoda Yaş: 31 +1 yıl Askım bu ne oyunmu 0 1 Yorumla poşmankedii +1 yıl 😂😂 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Zor be knk… ama pp deki sensen saç rengine bayıldım…
Offf yaa offf evet ppdeki de benim
Bence bidaha hazırlan yaa yaparsın.. bende feminen bir erkeğim eski kız arkadşaım bana çok etek giydirirdi saç rengini ona benzettim de
Bir daha hazirlanamam bu sene kesinlikle gitmem gerek
Özel üni olur anca
Özel üniversiteye gidemem maddi olarak destekcim yok
Niye bir sene daha hazırlanamazsın
Bir senem daha yok
Tıbbi sekreterlik tercih edebilirsiniz.
Onu istemiyorum ki
Önlisans Sağlık Bölümleri ve Atama Puanları ↗
Burdan bölümlerin taban sırasına bakabilirsiniz.
Valla kuzum aynı durumdayım ve bilmiyorum nasıl tercih verebileceğini? Yani ne bölümler tutuyor nasıl bakıyoruz vs
Bende bilmiyorum valla delirecem ya 🙁
Kolsuz mu girdin sınava çocuğum ya.
Ne alaka ya
Bu puanla garson bile olamazsın 😄
Herkes okuycak diye bir sey yok
hiçbir yere
kocaeli uni
yugoslavya yazılır
Askım bu ne oyunmu
😂😂