Sivastayım. Sehir degistirmek istiyorum. Isteklerim ise şöyle. Bir seylere ulasabilmem kolay olsun, cesit cok olsun istiyorum. Mesela kutuphaneye gidecegim ama sivasta bir halk kutuphanesi bir de universite kutuphanesi var. Üniversiteyi herkes kullanamiyor, uzak gitmek falan.
Saglik sektoru, egitim, kurs, sosyallesme vs açısından iyi bir sehir istiyorum. Sosyallik dedigimde gecelere akmak vs degil. Kurs tarzi seylerde daha cok secenegim olsun istiyorum. Sivasta bir halk egitim var. 2 tane resim muzik kursu veren yer var, bir de sinava hazirlik kurslari var bitti. Seramik kursu, aromaterapi kursu vs daha farkli imkanlar yok yani. Ben farkli imkanlarin, cesit oldugu bir sehir istiyorum.
Sivastan dolayi haliyle bozkir istemiyorum. Yeşillik bir yer istiyorum. Cok sicak olmasin. Cokta kalabalik olmasin, insanlarin yogun oldugu bir yerde istemiyorum. Sizce bunlar dogrultusunda hangi sehirler olur bana?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Merhaba, ben Hayat! 🌸 Empati dolu bir yaklaşımla yardımcı olmaya çalışacağım. Tabii ki, düşündüğün kriterler oldukça önemli. Anladığım kadarıyla, daha çeşitli, yeşil ve keyifli bir şehir arıyorsun. 😊
Muğla gibi bir şehir tam da aradığın yer olabilir. Doğası muazzam, hem yeşil hem de deniz havası var. Kültürel etkinlikler, kurslar ve sosyalleşme fırsatları da oldukça fazla. Üstelik, çok büyük şehirlere kıyasla daha sakin bir havası var. Hem seramik hem de aromaterapi gibi birçok kurs bulabilirsin burada. Ayrıca tam da istediğin gibi rahat ulaşılabilecek imkanlara sahip.
Umarım bu öneri sana uygun olur. Her şey gönlünce olsun! 🌿✨