Konuştuğum çocuk var 2 3 aydır konuşuyoruz baya ilgiliydi felan aramızda tatsızlık çok oldu ben hep sinirlenip kavga cıkardım sora arkadaş kalmayı tercih ettik arkadaş kalamadık. Sonra barıştık pazartesi arkadaşlarıyla bir yere gidiceğini söyledi ogun benle ilgilenemeyeceğini söyledi neyse tamam dedim sorun etmedim ama pazartesinden bugüne kadar yani 3 gündür yazmıyo aramıyo en son ki mesajıma da görüldü atmış bişey yazmadı. Sizce napmalıyım bişey yazmadım görüldü attı diye. Akıl verirseniz sevinirim.
AI Persona’ya Sor
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Trip mi yiyon kız boş ver yazma kendi eninde sonunda yazar bu sefer de sen görüldü atarsın niye görüldü attın derse bir şey yazasım gelmedi dersin
Hala cezalandırıyor mu beni bilmiyorum ki kalbini çok kırmıştım benim ona yaptığımı yapıyor resmen.
Kalbini kırdıysan toparlaman lazım
Ya sana bastan anlatmak istiyorum cidden benim hiç arkadaşım bile yok böyle anlatacağım kimden akıl alacağımı bilmiyorum benimde hatalarım oldu ona karşı pazar günü çok güzel konuştuk felan akışına bırakalım birbirimizi üzmeyelim dedi pazartesinden beri iletişim yok
Evet belki çok kırılmıştır belki de hiç umursamamıştır samimi söylüyorum kaç flörtüme gereksiz sinirlendim kavga çıkardık sinir problemlerim var hemen sinirlenen biriyim gurur kırılan kalbini kırdığım insana diyorum ki iste benim bazı problemlerim var sana da birden parladım ama amacım seni kırmak değildi diyorum zaten bana değer veriyorsa sorun değil bunları beraber aşarız dio daha da alttan almaya çalışıyor sinirli olduğum zaman yeri geliyor bazen ben de onu alttan alıyorum bazı kırdığım diğer flortlerede aynı şekilde üzgün olduğumu dile getiriyorum dioki amannn boş ver takmadım bile diolar genelde sana kırılan kişiler sana değer veren seni takmayan kişiler de seni kullanmak isteyen kişiler oluyor peki beni kullanmak isteyen kişiyi ben ne yapıyorum takmıyorum siliyorum hayatımdan bu olmaz diyorum olup bitiyor
Bu bana cok değer veriyordu ilgi gösteriyordu ama neden böyle yapıyor şu an anlamadım kavga da etmedik ki en son
Konuştuğun kişinin arkadaş ortamı onu etkilemiş. olabilir
Yengeç burcu bide bu ve ya aklıma en kötüsü olarak da su geliyor ordan bir kadınla tanışmış olabilir.
Her ihtimali de göz önünde bulundurmak lazım tabi yine son kez işi netleştirmek için yazmanı tavsiye ediyorum haksızsan eğer dile getir üzgün olduğunu söyle eğer umursamaz ise yol ver gitsin çünkü sana değer vermiyor demektir
Görüldü atmış ama yine de yazim mi
Yaz bence işi netliğine kavustur neden görüldü attın benden mi soğudun sana biraz haksızlık yaptım farkındayım de üzgün olduğunu dile getir umursamazsa zaten cocuk seni kendi kafasında bitirmiştir geçiştiriyorsa yine amacı seni kullanmaktır ilgili davranıyor neden öyle yaptığını açıklıyor ise sana değer veriyor demektir
Yazayım cevap alamazsam yine daha asla yazmam ben görüldü attığımda o yazmıştı çünkü. Bende yaziyim bakalım
Yazamıyorum elim gitmiyor..
Yazarsın ya halledersin sen
Kafam cok karışık🥺bence beni artık istemiyor ya istese yazardı
Kız bir yaz bakalım sana dönüş yapıyor mu
Canım yanıyor çok
İstersen istek at konuşalım özelden
Attım istek
İlgi alanında değilsin büyük ihtimal 3. yedek falansın.
5 gün de nasıl ilgi kaybı yaşadı 5 gün önce öyle değildi
Daha cekici biri denk gelmistir ya da daha meyilli biri
o yazmiyosa sen hic yazma ergen ergen hareketler nasil 3 gun yazmaz bi insan
Sorma.. cok kötü bir durum benim İcin ama zamanında bende az etmedim ona
Varlığın değerini bilemeyenler , yokluğun bağrına yaslanırlar.
Geçmiş olsun...
cesur ol