Nolur akıl verin ya tek başıma karar veremiyorum?

Çocukluğumda istismara uğradım ve psikolojim çok bozukken 2 sene önce sevgilim oldu. Çok yanımda oldu allah var çok destek oldu ama Çok kısıtlayıcı ve güvensiz birisi. Sonra ayrıldık ve ben başkalarıyla konuştum gezdim. Sonra barıştık ve "sen başkalarıyla her k4sarligi yaptın" falan diyor. Uyurken falan telefonu bi yere sabitliyorum 7/24 izliyor. Telefonumda uygulama var ne adım atarsam atim izliyor. Yine de güvenmiyor. Üniversite için hazırlanıyordum. Kursa gidiyordum yine hayatıma girdi ve kursa gitme diyor. "Eğer gidersen beni sen bile isteye hayatından çıkartıyorsun sen bu yolu seçiyorsun" diyor ve vazgeçiyorum. Hayatında kalırsam eğer evden dışarı çıktığın anda 2 kurşun birini sana birini kendime sıkarım diyor. Onun yaptığı psikolojik baskılardan dolayı 1 kez kendimi 0ldurmeye kalktım. 7 gün yoğun bakımda yattım. O hastanede bile onu aldattığımı düşündü. Tam vazgeçicem hayatımdan çıkarıcam, vicdan azabı çekiyorum bu nasıl geçer?
Güncellemeler
+1 yıl
Ayrılırım, ayrılmak mesele değil sadece ayrılınca vicdan azabı çekiyorum fazlasıyla
Nolur akıl verin ya tek başıma karar veremiyorum?