naptın sen oyle mesai 08.30 18.30 arası olur mıllet calısıyor sonrada eve gelıp yemek ıs coıcuk ugrasıp gece 1 falan yatıyor.
o yuzden ev hanımı denen sacma olayı kımse one cıkarmasın ureten karıyerı olan kadınlar baş tacı
0
2 Yorumla
Soran
+1 yıl
Ona göre erkekler yok ama, her şey kadının üzerine yığılıyor. Bu sözlet anca lafta. Etrafımda kadınlar eve gidip yine calisiyor, adam gelip yan yatıyor.
calısan eslerde destek olayı mevcuttur. yemekte ya da cocukta belkı kadın yemek cocuk erkekten oncelıklı olabılır ama tek yük kadında olmamalı tabıkıde .
Evde çocuk olup kendine zaman ayırman biraz zor ama imkansız da değil. Kendini programlarsan, zamanı iyi yönetirsen olur. Benim de evde kızım ve oğlum var. Akşam eve geldiğimde sürekli konuşuruz. Mecbur zaman ayırmak zorundayım. Onlara ayırdığım zaman bana pek kalmıyor. Ben de kitap okumayı çok istiyorum ama tek olduğum için bölünüyorum. Ama yavaş yavaş bazı şeyleri yoluna sokuyorum.
Ayakların bir şekilde alışır. İşini sevdikten sonra olur. Nihayetinde evinin rızkı için çalışıyorsun.
Sen yeter ki hayata küsme. Kendine inan. Başkalarının olumsuz düşüncelerine kapılma. Ben bile bu yaşta kimseden yardım almadan çocuklarıma bakıyorum. Okul zamanları sabah kahvaltılarını hazırlar öyle çıkarım. Temizlik bulaşık, yemek, tatlı çörek bunlar basit işler. Yeter ki iradeni kaybetme.
Zaman kötü. Maalesef insanlar da öyle. Ahlâksız bir topum da Yalnızlık Şifa' dır. Arkadaşım çevrem yok diye de sakın kafana takma. bir tane olsun yeter. İnşallah muvaffak olursun.
Doğru maalesef. Ben o yüzden kadinların orada burada, sürünmesine karşıyım. Evlilikte herkesin sorumluluğu var. Adam para getiremeyecekse ne diye evlenip, kadını orada burada çalıstırip cocukları ilgisiz bırakıyor?
Maalesef öyle ama artik kadinlar eşitiz diyor calisiyor ama cocugunuz varsa ona göre davranmak onu yetistrmk zorundalar yoksa o cocuklar büyüdünde anne baba sevgisi görmemis işkolik anne babayla büyümüs oluyor
O da ayrı bir komik zaten😀 Belki kendilerinin işi rahat olabilir ama bedensel işlerde çalısan kadinlar var, gelsinler bakalım bir onların işinde çalışsın feminist ablalarımız, akşama kadar halleri kalıyor mu
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
14Cevap
naptın sen oyle mesai 08.30 18.30 arası olur mıllet calısıyor sonrada eve gelıp yemek ıs coıcuk ugrasıp gece 1 falan yatıyor.
o yuzden ev hanımı denen sacma olayı kımse one cıkarmasın ureten karıyerı olan kadınlar baş tacı
Ona göre erkekler yok ama, her şey kadının üzerine yığılıyor. Bu sözlet anca lafta. Etrafımda kadınlar eve gidip yine calisiyor, adam gelip yan yatıyor.
calısan eslerde destek olayı mevcuttur. yemekte ya da cocukta belkı kadın yemek cocuk erkekten oncelıklı olabılır ama tek yük kadında olmamalı tabıkıde .
maalesef dediğin gibi olmuyor, bende sabah 8 akşam 6 çalışıp haftasonuna plan yapıyorum ama haftasonu gelince yorgunluktan evden çıkamıyorum.
İnsan istedikten sonra her şey mümkün. Yerinden kalkmadan, adım atmadan yol alamazsın.
Ayaklarım alışsa yapacağım da, zor oluyor
Evde çocuk olup kendine zaman ayırman biraz zor ama imkansız da değil. Kendini programlarsan, zamanı iyi yönetirsen olur. Benim de evde kızım ve oğlum var. Akşam eve geldiğimde sürekli konuşuruz. Mecbur zaman ayırmak zorundayım. Onlara ayırdığım zaman bana pek kalmıyor. Ben de kitap okumayı çok istiyorum ama tek olduğum için bölünüyorum. Ama yavaş yavaş bazı şeyleri yoluna sokuyorum.
Ayakların bir şekilde alışır. İşini sevdikten sonra olur. Nihayetinde evinin rızkı için çalışıyorsun.
İnşallah abi ya, birde yaşım 20 üniversite hayalim de var, inşallah düzelir. Sağ olun
Sen yeter ki hayata küsme. Kendine inan. Başkalarının olumsuz düşüncelerine kapılma. Ben bile bu yaşta kimseden yardım almadan çocuklarıma bakıyorum. Okul zamanları sabah kahvaltılarını hazırlar öyle çıkarım. Temizlik bulaşık, yemek, tatlı çörek bunlar basit işler. Yeter ki iradeni kaybetme.
Zaman kötü. Maalesef insanlar da öyle. Ahlâksız bir topum da Yalnızlık Şifa' dır. Arkadaşım çevrem yok diye de sakın kafana takma. bir tane olsun yeter. İnşallah muvaffak olursun.
Ooo sen 8 saate böyle ağlarsan 12 saat çalışanlara ne yapacak
Çok zor gercekten ama kendine bir hedef koyduysan azmedip başlatabilirsin bol şanslar 👍
bunye nasıl alısırsa oyle gıder sız yeterkı bı baslayın ogrenmeye uyku durumunz da duzelecktır
maalesef olmaz he maşa başı için ya dayın olacak ya da ortadoğulu veya asyalı göçmen olucan
Olmas ki bosuna ugrasma
Pat diye uyuyorum hemen
O kadinlar cocuklarinindüzgün yetistiriyorlar mi? Veriyorlar eline tel oh kafa rahat diyorlar o cocuklar düzgün degil
Doğru maalesef. Ben o yüzden kadinların orada burada, sürünmesine karşıyım. Evlilikte herkesin sorumluluğu var. Adam para getiremeyecekse ne diye evlenip, kadını orada burada çalıstırip cocukları ilgisiz bırakıyor?
Maalesef öyle ama artik kadinlar eşitiz diyor calisiyor ama cocugunuz varsa ona göre davranmak onu yetistrmk zorundalar yoksa o cocuklar büyüdünde anne baba sevgisi görmemis işkolik anne babayla büyümüs oluyor
O da ayrı bir komik zaten😀
Belki kendilerinin işi rahat olabilir ama bedensel işlerde çalısan kadinlar var, gelsinler bakalım bir onların işinde çalışsın feminist ablalarımız, akşama kadar halleri kalıyor mu
Sosyl medyada bi kadin taniyorum calisiyor, calisiyor derken güzellik merkezi vs kücük cocugu var cocuk evdeki calisanlara daha cok bagli annesinden
Ablamda da aynısı, çocuk annemde. Çocuk anneme abla diyor, ablama yüz vermiyor.
Anne diyor*
Maalesef o simdi cocuk falan diye düsünmesinler ilerde de böyle olur
O yüzden cocuk istiyorlarsa cidden yetistifebilecekse istesinlelr sirf cocugum var demek icin degil
Aynen öyle
Seni çok iyi anlıyorum, oturarak çalışacağın bir iş ara, kolay değil çok iyi biliyorum.
Denendi. Olmuyor maalesef.
Olmuyor cidden
Çalışırken kulaklıktakıp dinle. Müzik yerine
Yasak maalesef.
Sigara molalarında kitap oku
Gençseniz sorun olmaz
Gününü planlarsan yapabilirsin.
Yok o dediğini ben de denedim çok zor
Eevt baya zor gercekten
Bedensel olarak yorulmasan bile kafa çok yoruluyor
Çalışırken zor
Zor hayat