Doğru söyle, 5 tane evin olsa çalışır mısın yoksa full yatış mı kirayla geçinerek?

Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Doğru söyle, 5 tane evin olsa çalışır mısın yoksa full yatış mı kirayla geçinerek?

Net olarak gider evimde eşimle ilgilenirim çünkü 5 evin kirasıyşa herşeyi yaparsın bi helikopterle seyahat etmezsin herşşeyi yaparsın ama doyumsuz aç insan olsam 5 eve 5 ev daja eklemeye çalışırım bu benim en sevmedigim insan tipidir paracı aç köpekler
Gelen aylık "Güzel para" denilecek kıvamda mı?
Eğer öyleyse ve çalıştığım iş kendime ait değilse "hobi" olarak yapmayı sevdiğim bir şeyi işe dönüştürürüm. Koşturmasından zevk alacağım işler yaparım.
Fakat full yatış ne kadar para olursa olsun, yine de olmaz.
Ailemin 6 evi falan var hala çalışıyorlar hahah Sanırım çocuğun olunca oturup sadece harcamaya cesaret edemiyorsun, hala para kazanmaya devam etmek istiyorsun, bırakacağın miras büyümeye devam etsin diye.
Cevap
82Cevap
Çalışırım tabii. Sıkılırım yoksa. 5 gün çalışmazsam haftasonun bir anlamı olmaz. Bu arada 5 ev yaşam standardımı tutturmaya yetmez zaten.
Keyif için çalışırdım
Öncelikle 5 ev almam. Kışlık ve yazlık olsa yeterli. Geri kalan parayla da gezer, hayatımı yaşarım. Ve evet çalışırım.
Niye çalışayım ki zaten 5 evin derdi olacak
Kesin biri kira yatırmaz
Biri eve bakmaz
Biri sorunlu çıkar
Diğeri dolandırıcı
Diğeri de Allaha emanet
Onlarla uğraşırım
Şu an çalışmıyorum o zaman hiç çalışmam.
Çalışmamazlıktan kastım bir yere bağlı olmak istemem. Yine yatırım, girişim vs koştururum. Yoksa hazıra dağ dayanmaz.
Beş değil on beş evim olsa da çalışırım. Hayallerim çalışmadan erişilebilecek düzeyde değil.
Sadece para için çalışmıyorum.. Aktif olmak hoşuma gidiyor.. İnsanın hayatta boş boş yatmak dışında bir amacı olmalı.. Keyifli günler..
3 var çalışıyorum.
O ayrı işin yeri ayrı
Çalışmadan duramam her zaman olmasa bile ara sıra çalışabileceğim bir işim olmalı gez gez nereye kadar
Gelir elde etmeyle calismak bambaska seyler. Öyle olsa koç sabancı veliahtları çalışmakz 10 evimde olsa yine calisirim
Çalışırım dünya benim olsa bile. Amacım; kendimi gerçekleştirmek, üretmek ve içsel huzurumu bulmaktır. Bu ise inanç ve çalışmayla olur.
Çalışırım tabii ki, kiradaki evler yıpranır zaten bir süre sonra.
İşim yok ama 5 evim varsa dördünü satar parasıyla da bir iş kurarım.
5 eviniz nereden olacak
cebinizde 5 liranız yok
o mantıkla
koç-sabancı vb. adam tüm gün evde yatar dururdu değil mi?
daha çok çalışırım çünkü o zaman insanların fantezileri peşinde koşmak yerine kendi istediğim işleri yparım
yahu ev var ev var. 10 bin tl kiralı 5 ev olsa tabiki çalışmam. 3 bin tl kiralı 5 ev bir işe yaramaz.
şu an ki işim gayet iyi, 5 tanede evim olsa çok iyi olur çünkü çalıştığım yerin yatırdığı sigorta ücretini kiralar ile karşılayamam hahaha
Yine çalışırdım. Hayatta başımıza ne geleceğinin garantisi yok.
Ev paralarını faize atıp faiz geliri yerim, kiracılarlamı uğraşacağım birde.
Çalışmam altına yatırım takip bozar senede bir kullanırım istersem rahat hayat sürerim 😂😅
Çalışırım. Çalışmazsam ruh sağlığım bozuluyor benim.
4’ünü kiraya veririm birinde otururum ne çalışıcam amaaan
Belki çalısmam ama hep yatmaktanda sıkılırım kafayı baska işlere çalıstırırıdm belki : )
3 evim var çalışıyorum birde müstakil bahçem ne var ki
Çalışmak demek her zaman para kazanmak demek değildir.
Evlerin ne getirdiğine bağlı. 👍 herbirinin ayda 10 bin getirmesi lazım.
Çalışırdım ama her gün işe gidip geleceğim bir iş olmazdı büyük ihtimal
4ünu satar parayı bankaya yatırır ölene kadar çalışmam
Çalışmam ne gerek var erkenden kalkmaya, gezer tozarim... Keyfime rahatıma düşkünüm...
0 stresli bi iş bulur çalışırım zaman geçsin maksat
çalışırım ama kafama göre kendimce çok zaman ayırmazdım
Çalışmam🤣 fakat kendime uğraş bulurum yatmaya mı geldik dünyayaa🤣
belki inanmayacaksınız ama 4 tane evimiz var. hepsi de Ankara da lüks bir sitede en ucuzu 1 milyon 750 bin lira ve ben çalışıyorum yine de :)
Hayalim 12 bin TL kira gelirine ulaşınca çalışmamak
Çalışırım hocam hayallerim olmadan ne yapayım 5 evi
Dünya benim olsa yine çalışırım hiç bir şeyim olmasa yine çalışırım. Çünkü çalışmazsan çabuk tahtalı köyü boylarsın mutlaka birşeylerle meşgul olmalısın ama mutlaka beden ve zihin sağlığı açısından
Ev kiralari 1 insanin 1 ayda aldığı maaşı geçtiği yerler var! Bu sebepten müteakip neden çalışayım ki?
Hazıra dağ dayanmaz durumun ne kadar iyi olursa olsun her zaman çalışacaksın üreteceksin taş üstüne taş koyacaksın yoksa sıkıntı gözümüzün önünde sayısız örnek var
Çalışırım ya hayalim olan kafe işletmeciliğini yapardım zararına olsa bile sjydtdvsvxh
illa bişilerle uğraşırım bak valla doğru söyluyorum
Maddi durumumuz çok iyi ama çalışmayı düşünüyorum her şey para değil
Tabiikide çalışırım kullanmadığım evi kiraya veririm ve böylelikle hem oradan gelir kazanırım hem de daha çok birikim yapmaya çalışırım
Calismak insani dinc tutuyor yaa, calismayan insan paslaniyor, hobiler vs bi yere kadar
Çalışırım çünkü zengin olmayı sürdürmek devamlı çalışmayı gerektireceğini düşünüyorum ve etrafımdakileri gözlemleyerek bu kanıya vardım
Çalışmak insana huzur verir dinç ve her zaman hazır tutar.
Ailemin bundan kat kat serveti var ama yinede çalışmak zorundayım...
Aynen..
Dükkan, evler lüks araçlar.. şu an bana kalsa hepsi yine de bırakmam çalışmayı.. Çalışmak sadece zenginlik değil statü getirir
Ailemde öyle.
Bir yandan güzel bir yandan değil bence... Çünkü bunlarda emeğim yok ve hazır olarak kullanmak beni rahatsız ediyor zaten.. Ikincisi ailem serttir eğer bu şekilde hazır kullanırsam üzerimde otorite kuracaklardır.. senin de öyle mi bilmiyorum ama kadınlara daha çok baskı olduğınu düşünerek öyle varsayıyorum
çalışmadan olmuyor, monotonluk adamı daha da yoruyor.
Home’dan sevdiğim işleri yapardım
O 5 evin konumu ya da konumları önemli
kendi işimi kurardım ya da evden çalışırdım
Çalışırım, boş duramam enerjik biriyim
2 evim olsun yine çalışmam
Benim adam çalışır valla 🤦
Çalışmam. Hobilerim ile ilgilenirim sürekli.
Çalışmadan duramam
Çalışmam ya az buçuk bir şeyler yaparım
Çalışmam. Ufak tefek işler yaparım
Kesinlikle çalışırım.
Meşgul olacak bir işle uğraşırım
Keyfime göre iş yaparım
Evler kirada ve hala çalışıyoruz
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?