Kirada 12 adet evin olsa bir işte çalışırmıydın?
Çalışırdım
Çalışmazdım
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Kirada 12 adet evin olsa bir işte çalışırmıydın?
Bir işte çalışmak veya işletmek kişisel tercihlere ve koşullara bağlıdır. Kirada 12 adet daireye sahip olmak, bir işletme veya mülk yönetimi işi gibi görülebilir. Bu durumda, kişinin işletme yetenekleri, zamanı ve mülkleri yönetme kabiliyeti önemlidir.
Bir işletmeyi yönetmek veya kirada daireleri işletmek, zaman, enerji ve kaynakların doğru şekilde yönetilmesini gerektirir. Bu süreç, işletme becerileri ve finansal planlama yetenekleri gerektirir. Ayrıca, kirada daireleri işletmek, kiracı ilişkileri yönetimi, bakım ve onarım işleri gibi çeşitli sorumlulukları da içerebilir.
Bu tür bir işletmeyi yönetmek, kârlı olabilir ancak aynı zamanda zaman alıcı ve bazen stresli olabilir. Bir kişinin bu tür bir işte çalışıp çalışmayacağına karar verirken, kişisel yeteneklerini, ilgi alanlarını, zamanını ve finansal durumunu dikkate alması önemlidir. Herkesin bu tür bir işte çalışma veya işletme deneyimine sahip olması uygun olmayabilir, bu nedenle kişisel hedeflere ve tercihlere uygun bir karar vermek önemlidir
bir iş veren olarak söylüyorum kirada 12 dairesi olan insan zeki insan değildir. bir ürüne bir mülke 4.000.000 tl 5.000.000 tl bağlayıp tanesine 20.000 tl almak mantıklı değil totalde 50-60 milyon tl sermayen var fakat kazancın 200.000 tl çok az. bir çogunu satarak dükkan iş yerine çevirirdim kira getirisi daha yüksek. ya da yurt dışından hane alırdım daha yüksek kira getirisi var. soruya gelirsek asla da çalışmazdım hammalmıyım ben
Kira gelirlerini almama izin verilen 8 daire 2 dükkan var, maaşlı bir işte çalışmıyorum ama babamların işleri ve social media marketing ile ilgileniyorum.
Bir işle uğraşmak psikolojiyi olumlu yönde etkiliyor.
Kiracılarda bedava oturuyorlar zam yapalım diyince dava açmakla tehdit ediyorlar, 5 yıl dolmadığı için çoğunun kira emsal tespit davası açamıyoruz ama Temmuz ayından sonra fişlerini çekeceğiz.
İhtar çekte tehdit neymiş görsün :D
@Hamza155 daireler bana ait değil babam ile dedemlerin, farklı ülkede çalıştıkları için denetimlerini ve gelirlerini bana bıraktılar.
İhtar çekelim dedik ama 5 yıl dolmadı henüz kira emsal tespit davası açamıyoruz.
Babam temmuzda %25'lik zam sınırı kalkarsa bir avukat yönlendireceğini söyledi o zam sınırı kalkarsa fişlerini çekeceğiz kiracıların, şu an bile çok stresli bir durum hepsini satıp kurtulası geliyor insanın.
Ay yok estağfurullah ne kusuru at hemen bakayım
Şimdi gördüm valla bayram telaşından sen kusura bakma🙏🏼
@Fearlesgirll sorun değil stres yaptım hemen gördüğüm moderatörlerden yardım istemeye başlamıştım, birtane hasta varda yıllardır sitede benimle uğraşıyor kafayı bana taktı ve dini değerlerle ailem ile bana kadar küfür etmeye falan başladı şikayet etmiştim ama kaldırmışlar hesaplarını şimdi gördüm Ramazan bayramınız kutlu olsun buarada
Biara eskiden bir moderatör şikayetlerinizi moderatörlere dilek iletebilirsiniz hızlı işlem için demişti şikayetlerim çok geç işleme alınıyor diye soruya cevap bildirdiğimde
Evet doğru söylemiş dilediğiniz zaman bana da atabilirsiniz
Teşekkür ederim size de iyi bayramlar 🌸
Çalışmazdım diyenler anlık düşünüyor. İnsan hipergamisi doymaz. O yüzden ben pasif gelir olacak bir iş yeri açardım. Ufak bile olsa başarı insanı motive eder. İş yeri işlerken ben de Bali ya da Tayland’da piyasa yapardım. 😂
Cevap
50Cevap
Niye çalışmayayım tabi ki çalışırım, çalışmak insanı dinç tutar zinde olursun aktif olursun, kısaca her şeye rağmen ayakta durursun...
Çalışırdım. Çalışmak meselesi sadece para kazanmak olarak değil psikolojik ve biyolojik bir ihtiyaç.
Çalışırdım evet
12 daire 10 binden ayda 120 bin eder bunun yarısını altına yatır bir de ordan Ekstra gelirler olur neden çalışayım ki iş kurar işçi çalıştırır ben kârıma bakardım. Gelen parayla Ek yatırımlar cocugumla gezip ilgilenmek yardıma muhtaç olanlara belli bütçe ile yardım yaparak günlerimi geçirir çocuğuma da güzel bir gelecek vadederdim.
11 dairenin gelirini yetimlere ve yardim ihtiyacı olanlara verirdim, digerinin kirasını kendime ayirirdim ve bunun yanında belki sevdiğim bir şey yapabilirdim ama öyle bir imkan varken sadece para icin calisarak kendimi çok hırpalamak istemezdim
Kiralık dairelerimle ilgilenirdim. Gelen kira gelirini nasıl değerlendiririm? Nerelere yatırım yaparım diye düşünürdüm. Yeni bir iş kurma fikrim varsa bir tanesini satar yeni bir girişim yapardım.
ortak olalımmm
@MUTSUZGENCCCC Bu hikayede 12 dairesi olan sen oluyorsun heralde. Ortaklık zor iştir hanımefendi herkesle olunmaz. Sen ne koyacaksın ortaya?
cüzdanda 10 tl var yeter mi
karım olarak ortak olacaksın heralde :)
Karın mı
çalışanın totosunu s... tanesi 8000-10000 tl arası kira olsa... ayda 120000 tl para yapar... her gün farklı konumda günü selamlardım... one time we came lıfe... yolo 👌 you only lıve ones god daammee nıgaa 😎 Birikim yapıp napcan mezara mı götürücen? belki evladın kokainci olucak kumarcı belki...100 yıllık emek = 1 gün de yiyicek o parayı belki... şans varken yeee ve çocuk yapmaa ölmeye yakın satarsın... onları da yersin.
Bir işte çalışmazdım, ama kendi meraklı olduğum konuda kendi işimi yapardım, o yüzden "Çalışırdım" seçeneğini seçtim.
( 12 dairem yok ama yine de kendi meraklı olduğum işi yapıyorum :)) )
Çalışırdım. İnsan çalışmadıkça pas tutuyor. Gez ye iç nereye kadar. Kendini geliştirme alanın merakın köreliyor bi yerden sonra. Sosyal olacağım keyif alacağım bir iş yapardım.
Çalışırdım ama daha rahat takılırdım, kahvemi yiyip, yemek siparişi ederken çekinmezdim. İş çıkışı ne yemek yapacam, temizlik yıkayacam derdim olmazdı.
Çalışırdım. Topladığım kira paralarımın büyük bir kısmını evlilik birikimine ayırırdım, geri kalanlarıyla araba modeli değiştirmek için biriktirirdim. 7 ayda bir 3-5 yaş yenisini alırdım.
off bi anlık düşüncesi bileee güzellll 😝 ne çalışccam kurs, atölye, seminer ne varsa çalışmaz onlara giderdim. maddi kaygılar olmadan stressiz bi hayat 🙂
Çalışmazdım belli bir yere bağlı kalarak başka işlerle uğraşırdım hobilerimle falan
O parayla borsa işine girerdim ve gezerdim bol bol kazanç üstüne kazanç
Zekisin
Teşekkürler 😄
😊👍
Ofis açar günlük öylesine zamn geçirirdim. Gelen kira paralarıyla nasıl yatırım yaparım onu kurardım
Hayır asla çalışmazdım evimin kadını kocamın prensesi oluşturdum 🤣 nasip olur mu beee 😂 nasip olur mu beee 😂
İşyerim var mı, mesleğim ne, bunlar önemli. 12 dairem olsa ya satar, ya kredi çeker kendi işimi kurarım
Çalışırdım. Çalışmayınca bunalıyorum. Eğer gelirim iyi olsaydı kendimi zorlamayacak bir işte çalışabilirdim ama kendi işimi yapardım.
12 dairede kiraya bırakmazdım ya ben. Yarısından çoğunu satar dükkan vs alırım daha cok kira getirisi olur bana🙂 ayrıca çalışmazdım
Evet çalışırdım, bunun parayla alakası yok insanlarla iletişim halinde olmak yeni insanlar tanımak güzel.
Calisirdim kendi markami yaratirdim ama sektor konusunda emin degilim ya yemek ya giyimle ilgili olurdu heralde
Aslinda tasarimla ilgili seyler de olabilir o zaman bakarim
Muğla’da bir kafe açar sıradan bir hayat sürerdim çalışmadan duramam ben isterse 100 tane dairem olsun
evet çalışmayan demir pas tutar. bir iş yeri açardım ve orayı işletirdim
Hayır çalışmam çalışmam için rahat kafama göre bir iş olması lazım
Çalışırdım oda part time çalışarak öğrenirsin çalışmayarak hazıra konarsın
Çalışırdım. Çünkü para kazanmak için değil gelişmek ve geliştirmek için çalışılır.
Home ofis çalışırdım internet üzerinden araba parçası satardım
10k gelse daire başı toplam 120k aylık gelirim olurdu çalışmazdım
Elbette çalışırım daha hafif ve zevk aldigim bir iste çalışırdım
Çalışırdım.
Ne kadar param olursa olsun, çalışmayı seviyorum. Boş duramıyorum genel olarak :D
e ticaret mağazası açardım ufakda bir depo açardım sadece internet üzeri sipariş verirdim
Kendi iş modelimi oluşturudum, yatırım yapardım.
Sosyalleşmek için çalışırdım ama ne zaman istersem gideceğim bir iş kurduktan sonra 😂
Yani hobi olarak belki çalışırdım Ama kesinlikle eğitimim için her şeyi yapardım
Çalışmazdım tabi ki 😃 Hele bu kiralarda geliri düşünce vur patlasın çal oynasın 🥳
Severek yapacağım çok zorlamayan bir iş kurardım..
skseler çalışmazdım tüm kiracılarıma bir iban adresi yollayıp dünya turuna çıkardım ne yapıcam buralarda durup
niye çalışıyım ki sürekli gezerdim altın falan da alırdım
Şaka gibi bı soru😅onca dairem olsa birinde ben otururum 11 i zaten bana bakar ye iç yat gez.. parada bollll
12 adet dayre alacak kadar vizyonsuz değilim çalışırdım yinede. Tek fark para için çalışmadım. Bu büyük bir lüks galiba.
Peki 12 dayren değil de 12 dairen olsaydı?
@agresifpanda69626 haaaa o zaman işte işler deyişirdi
Allah boş duranı sevmez düsturundan devam ederdim. İnsanlığa faydalı olabileceğim herhangi bir işte çalışırdım.
Yani sıkıntısız bir iş kurardım ama tamamen boş duramazdım muhtemelen patronluk oynardım yanı
Ne üzerine iş yeri açarsın
Çalışmayı seviyorum, parasından değil insanları iyileştirmeyi seviyorum
Doktormusunuz?
@Darbeli_Hilti :) evet
Aynı meslek.. Branş nedir?
@Darbeli_Hilti kalp damar cerrahı
Att yim bende
Devletmi
@Darbeli_Hilti evet
Allah kolaylık versin. Biz sağlıkçıların işi çok zor
@Darbeli_Hilti amin knk ne diyim 😂
Bayramda nöbettemisin?
@Darbeli_Hilti napican ziyaretime mi gelicen , Allah kurtarsın tez zamanda nobetin bite demeye sksmozksksd
Ramazan geçti nasıl olsa. Meslektaş olarak bir acı kahveni içmeye gelirim. Gerçi şimdi hazır kahve otomatları var bozuk para getiririm yanımda.
@Darbeli_Hilti ben herkesle kahve içmem yalnız, önce hak etmen lazim
Sınavlarım hep başarılı geçti şimdiye kadar başaracağıma inanıyorum
kendi işimse çalışırdım, maaşlı çalışan olmazdım
Ne güzel kendine istediğin kadar zam yapardın 12 maaş ikramiye verirdin ☺😅
Derdime ne yahu. Geçin git o parayla.
Ben açgözlüyüm o 12 neden 120 olmasın?😏
Para için mi çalışılıyor sadece
Ne çalışcam be deli miyim 😂
Daha yaratıcı ol
hobilerim ile ilgilenirdim.
Calisirim ama belki parttime yani 5 gun yerine 3
Calisirdim bos durmayi sevmem
Patronu döverdim 😂😂
Meslegimi devam ederdim tabiki
Çalışmazdım bol bol gezerdim
Çalışmazdım
Karavan alır ülkeyi gezerdim
Derdim ama hayır asla
E ticaret ile uğraşırdım
Çalışmazdım tabiki
Çalışırdım yine, işsiz adam boş adamdır
Tipik yükselen oğlak olarak ben yine çalışırdım 😅
Çalışırdım çünkü boş durmanın faydası yok.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?