AI Persona’ya Sor
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
98Cevap
Bu durumda sevgilinin sadakati ölçülmüş olacak. Eğer bir parça şerefi varsa zaten seni aldatmaz.
İyi ya işte sana sadakatini test etmiş olursun 😆😇🥰
Plajlar sap kız dolu. Fakat en güzeli fiti de en şişmanı da kendini aynı seksi'lik kesefine koyacak kadar kitapsız bu sap'lar. Bedenine bakım gösteriyorsa boş kalmaz sevgilin.
hayatımda gördüğüm en boş yorum
Kendi kendine atarlanmış bide kitapsız filan :)
Oof be ben de garson olsam keşke şöyle lüks bi plajda.
Senin ki yapmazsa başka birisi yapacak o işi o zaman kimse çalışmasın
Bence sikinti ruslar falan dolu hepside bikinili ister istemez gözü kayar hadi diyelim kendine sahib olabiliyor o kadinlarin sulanmiyacagi ne malum dedigim gibi sikintili
sonuçta işi yani
bence boşuna kıskanıyorusun aldatıcak olan evden çalışsa yine aldatır
Ohhh ne guzel karilari goturur sende aglarsin burada 🤣
Ee adama güvenmiyorsan niye niye sevgili oldun madem?
Cebine parasini koyabilcekmisin? Koyamicaksan karisma adam parasini kazansin.
Plajda benim gibi kaslı ve çekici erkekler varken, senin garson sevgilini kimse iplemez.
Senin egona sokayım
para kazanmak kolay mı sigortasını yap maaşını ver sana garsonluk yapsın
Müsterih ol, çalışmaktan zaten çapkınlık yapmak aklına gelmez. Gözü illaki kayabilir.
Hayatı kurtuldu. Her gün yeni bir tane düşürür. Şanslı pitch
Gereksiz yere geriliyorsun bence. Güvenmiyorsan ona neden berabersin
Canim benim korkma neden dersen zaten o sıcağın altında bütün gün delidunya caliscak yorulcak sonra eve kendisini atcak dus yemekti dogru yatağa cunku sicak insanı pert eder yorulur
Merak etme plajdaki kizlar garsona bakmaz yakışıklı ve seksi değilse hiç sorun etme
Turkiyede kizlar tipsiz ve abaza. Tipini begensinler yeter. Ne iş yaptığına bakmadan altına yatarlar
O orada çalişacak ya merak etme hem erkeği boyle ortamlara salmazsan nasıl biri oldugunu nerden anlayacan bırak ya hem k9nuyu açıp aklına sokma
en fazla 2 rusa çakacak bir kaç kere... rusyaya gidecek hali yok... dönüp dolaşıp sana gelecek bence dert edecek bir durum yok
Genişlikte dünya markasısın
@Player489
gerçekçi olmak lazım... görme duyma anlama en mutlu sensin
Brom gerçekçi olmak gerekirse gerçekten seven bir insanın aldatmayacağını bilmen lazım. Görmez duymaz anlamazsan en mutlu sen olmazsın en çok kullanılan sen olursun benden sana tavsiye :)
@Player489
sen erkeksin böyle bir şeyin erkekler için palavra olduğunu bilmen gerekiyor... erkek ne kadar aşık olursa olsun fırsatını buldu mu yapar... erkeklerin genetiği böyle
Erkeğim ve erkek olduğum için biliyorum zaten. Bir erkek gerçekten seviyorsa aldatmaz en amcı olanı da buna dahildir. Aynı şekilde bu kadınlar için de geçerlidir
@Player489
hem erkek hem de kadınlar için geçerli olan hiçbir şey yoktur... canım bunun erkeği kadını mı var diye başlayan cümleler içinde noktasından virgülüne kadar yanlış olmayan tek bir cümle bile bugüne kadar kurulmamıştır, kurulabilmesi de mümkün değildir... elbette ki hiçbir istisna sö konusu olmasızın her konuda kadınlar ve erkekler tamamen farklıdır
Her konuda farklı olması hiç ortak noktalar olmayacağı anlamına gelmez. Aldatmayı ve aldatılmayı "olur öyle ya herkes yapar" diyerek normalleştirmek çok saçma. Hele ki fırsatını buldu mu yapar demek daha ironik. Her erkeğin istediği her zaman aldatmak için fırsatı var çünkü.
@Player489
Hayır... fırsatın olsa da yakalanma riskin var... o riski düşünürsün bir de senle tek gecelik yatacak hatun da öyle yakıp kavuracak bir afet mi? Kaçamak yapacaksın, dünya kadar para harcayacaksın falan filan. Attığın taş ürküttüğün kurbağaya değecek mi?
Erkeklerde seks isteğiyle sevgi arasında bir bağ yoktur. Kim var derse yalan söyler... sen de burada ya meriçlik peşindesin ya da trolsün
Parayı basar kerhaneye gidersin nerde ne yakalanma riskinden bahsediyorsun? Amaç sadece seks ise ordaki peofesyonellerden daha iyi kim olabilir? Ya da bunca insan evliliğini nasıl sürdürebilir.
Bunun niye trolünü yapayım ya da durduk yere niye meriçlik taslayayım. Muhtemelen hayatında adam gibi sevilmedin ya da çevrendeki amcılardan görüp duyduğun mitlersen erkekleri tanıdığını zannediyorsun. Erkeklerde seks isteği ile sevgi arasında çok ilginç bir bağ vardır.
Erkekler aşık olmasa da güzel ya da yeterli bir kızla seksi çok rahat arzulayabilirler. Ama erkek bir kadına ne kadar aşıksa ve ne kadar saygı duyuyorsa o kadar çekinir dokunmaktan ama bir o kadar da çok arzular. Ve muhtemelen inanmazsın ama o kadını arzularken başkasıyla işi olmaz. (Sadece mastürbasyon yaparken genelde farklı kişileri düşünür çünkü bu bize çok basit bir eylem gibi gelir.) Bu gerçekten aşık olma ise erkeklerde bir defa olur. O da kalp kırıklığıyla bittiği için çoğunun sonraki ilişkilerinde gözü rahatça dışarı kayar. Azı ise bu olayı aşar ve diğer sağlıklı ilişkilerinde yine sadık olmayı seçer. Çevremde hiçbir istisnaya rastlamadım. Sen ise bütün bu anlattıklarımı bilmeyip dışardan yaşadıkların ile ilgili hüküm verebiliyorsun. Hayatın boyunca gerçekten sevilmediğin için üzüldüm bro
Kerhane mi kaldı yahu... hepsi internette... hem dünya para hem de karın aradı diyelim napaxaksın? karısını seven qdam aldattığı zaman yakalanmadan korkar belki o sebeple yapmaz ama yakalanma riski sıfır ise, bedavaya güzel bir hatunla cinsellik yaşama fırsatını hiçbir erkek kaçırmaz
Dünya para dediğin şeyde Türk erkeklerinin %70'i ilk defa öyle milli oluyor ne saçmalıyorsun sen. Bir seks yapıp çıkman ne kadar zamanını alacak sanki maksimum 3 hadi olsun 4. Aldatmak isteyen adam bahane bulup sıyrılır işin içinden. Senin mantığın ile gidersek her erkek aldatıyordur sadece eşinin öğrenmesinden korkanlar aldatamıyordur gibi bir sonuç çıkıyor. O zaman bu normalse kadınlar aldatılınca niye boşanıyor? Başkası ile evlense o da aldatacak, senin mantığına göre öyle olması lazım çünkü bütün erkekler fırsat kolluyor. Bedavaya güzel bir hatunla cinsellik yaşama fırsatını hiçbir erkek kaçırmaz doğru. Ama bedavaya güzel bir kadınla cinsellik yaşama fırsatını sevgilisini gerçekten seven bir adam kesinlikle reddeder. Ayrıca para para diyip durma nerdeyse tüm erkekler için para kadından sonra gelir. Bütçesi varsa erkek bir kadını elde etmek için parasını harcamaktan hiç çekinmez.
Garsonlari oraya gidenler hizmetci görüyor, kaygisiz ol, müthis yakisikli degilse, kimse yüzüne bakmaz.
Bende yaptım o işi 6 yıllık sevgiliyi unutturdular bana 🍑🍑😂
Demek ki sevmiyomuşsun ve bağlılığın yokmuş
Ne yaptılar da 6 yılını verdiğin sevgilini unuttun çok merak ettim?
Ya unuttum dediğim hala sevgiliyiz de ben otelin plajındaydım Ruslara gözüm kaymadı değil
Hııı öyle desene. Sonuçta insanız ve duygularımız var, bu kadarına her insanın hakkı var ama nefsi tutup ihanet etmediysen sıkıntı yok
Oda italyan erkeklerine gözü kayarsa ne dersin acaba😂
@pinkpanther6 flower ablamızın bana verdiği cevabın içinde senin sorunun cevabı da var önce oku sonra bana salla
Ben gayet normal bir soru sordum marifet gibi anlatmışsın aynısı size yapılsa bir yerleriniz tutuşuyor onun için öyle dedim 😬
Bir yerlerim tutuşmuyor benim başıma gelse o da insan olabilir derim senin gibi kapısız mağaradan çıkmadık çok şükür
Ha öyle doğal karşılayacaksan zaten sıkıntı yokda niye söylediğim şey bir yerlerine batmış gibi laf ettin komik djsnkx kim mağaradan çıkmış belli
Çünkü bir yerlerine batmış gibi bana sallamak istedin normal bir soru değildi seninki
Olay marifermiş gibi anlatmanda bide şeftali emojisi koymuşsun şahsen sevgilin de bu yorumunu görse aynı tepkiyi verirdi
Heeeh işte şöyle açık ol olayın en başına takılmışsın sen 😂 evet yorum yanlış olabilir çok normal herkes hata yapabilir
Sevgilin girişken, ağzı laf yapan , sosyal birisi mi
Öncelikle " muhatap " olması gerekiyor, teşekkürler 🤭 ve sonra çalışması gerekiyor ve başka seçenek yoksa kıskanmamaya gayret göstermelisin veyahut sen de tepesinde dur hep baskı yap 😂
Ksarin birisi yoldan çıkarmadığı sürece birsey olmaz
Bence bu Allah'ın sana verdiği bi sınav kiskanma dayan belki bu gayretin için Allah sevgiline işine hayır getirir erkenden işi bırakır daha iyi maaş i olan bi kafetaryada falan işe başlar
Lan hangi kafeterya bir plaj garsonundan daha iyi maaş verir?
Belki lüks bir kafe veya başka bi yer aklıma sadef kafeterya geldi
Sen restoranın alkolsüzüne kafeterya diyorsun o beni bağlamaz
Şimdi sen bu yazıyı okurken o plajda yanan Rus kızlarının üstüne köpük sıkarak serinletiyordur.
ayyy çok kötü ya bende çok kıskanırdım. yapacak bir şey yok artık
yaz asklari herzman olur bu gecici biseynormal yani tek gecelik oluyor genlde
Bu karakter meselesi, bakmak istese plaja gitmesine bile gerek yok telefondan bile yapabilir. Ona güveniyorsan gerisi önemli değil
Güveniyorsan sorun yok ama güvenin yoksa her nerede olursa olsun sıkıntı
Bırak ekmeğini kazansın kıskançlığın anlamı yok zaten seviyorsa aldatmaz seni aldatıyorsa ver yolu gitsin...
Sevgilin seni adam gibi seviyorsa emin ol oradaki hiç kimse umurunda olmaz. Tek derdim çalışıp para kazanmam der.
Kıskanılacak bir şey yok. Sonuçta ekmeğinin peşinde. Çalışmada ıssız biri olarak hayatına devam etse terk edersin ama.
Seviyorsa gözü senden başkasını görmeyecektir. Ben güven konusunda çok sorun yaşıyorum mesela ama sen güveniyorsan bırak çalışsın parasını kazansın.
Ekmek parası ne de olsa. Sen çalıştığı yerden şimdiden kıskanıyorsan işin zor.
Öyle maalesef :(
Pardon da bu tavırı o yapsa ayrılırsın bile yani bırakta çalışsın kolay değil çalışmak hem seviyorsa senden başkasına bakacağını hiç sanmam
Sevgilinde Brad Pitt sanki tüm kızlar hasta
😂😂
Öyle deme çirkin erkekler de aldatabiliyor. Ama adam sadık ise Brad Pitt bile olsa aldatmaz.
@sudesiyahseven içinde varsa seni ayakta bile uyutur zaten. Bunun plajı fabrikası pazarcısı yok. Aldatma dış görünüşe bakmaz karaktere bakar.
Evet öyle kesinlikle. Sadece önünde çok güzel kızlar varken durmak, sadakati yeterince olmayanları zorlar. Tıpkı diyette olan birinin pastaci da çalişmasi gibi. Kafaya koyduysa yemez ama önünde çeşit çeşit pasta varken kendisini tutmayı da herkes beceremez. Gerçekten çok sadık biriyse yapmaz o ayrı. Niyet önemli 🙂
Hiç sorma, tatile gelen kızlar da tipsiz bir garson bulsam da seks yapsam diye geliyorlar zaten 🤣
Ama 45 yasindaki gobekli adamlar da aldatabiliyor. Sadece tas gibiler aldatmiyor ki? Olabilir yani. Niyeti varsa yapabilir.
İçinde varsa zaten her yerde yapar tutamazsın sen içini rahat tut kiskandiğinı çok da belli etme
Sevgiline güveniyorsan bir sorun olmaz bence hiç arıza çıkarmayıp aksine daha da iyi anlaşın bnce
Aman ne dert bırakın bu işleri be biraz kitap okuyun
bakacak olan bakar yapacak olan bir yolunu bulur yapar mekan farketmez biraz salın ipleri kizlarr
Turkiyede kizlar tipsiz ve kiskanc
@Gojos türkiye de erkekler diye de başlamak istemedim cümleme
Başlasan nolacak
@Gojos değişen hiç bir şey :)
O zaman başlamayalım : )
Kajdjkdldkdl rahat ol o ortamda garsona yürüyecek beyinsiz bir kız olmaz kdjjdkd
Kiskanmays gerek yok bence adı üstünfe işiyle ilgilenicek çokda abartılacak bi kino değil
Kadını obje olarak kullanmışsınız resmen görsele bak cinsel bir varlık değildir kadın..
Psikoloğa git özgüven için yardım al. Aldaticaksa zaten aldaticaktir salla gitsin
Aldatılmanın özgüvenle ne alâkası var ki aldatacak kadar karaktersiz olan biri dünya güzelini bile aldatır siz niden kendinizde kabahat arıyorsunuz sizin güzelliğinizde bi eksiklik yok hatta giderker çirkin biriyle bile aldatırlar bu konularda kabahati kendinde aramak çok mantıksız bence
Onu bagirta, bagirta götürür zilliler haberin olsun.
Karışırsan aradaki samimiyeti bozarsın, düşünmemeye çalış.
kıskan kıskanmak güezl ama brıak işinide yapsın
güven biraz
Sen gönlünü ferah tut. Seni seviyorsa gözü başkalarına kaymaz.
kayarsa da tutamaz
Ayhh boynuz show yakındaaa arkadaşlaar
sjkfhjjhj😁😂
Onun işi o ama Dikkat et bi tanıdığım alkollu mekanda çalışıyor evli eşi defalarca aldattığını yakaladı 😶
Vücudu tipi iyiyse sen onu unut canım
Tipi iyi daha doğrusu bi havası var yani ama boyu vücudu aşırı öyle iyi degil
Hemen stres olma girsin bak bir yeri kalkarsa seni umursamaz sa zaten hissederdin bu bahaneyle yollarsın
Haklisin aynen öyle teşekkür ederim :)
Rica ederim 😀
çaresiz yapacak bir şey yok. paraya ihtiyacı var
Aynen öyle zaten iş bulamadı o yüzden plaja geldi konu o da belli değil de ihtimal yüksek
yani risk elbet. ama güven burada devreye giriyor
Milfler, Housewifelar birakmaz peşini artık 😃
Süpermiş gercekten
😃😃
oo cıbıl hatunların yanında olacak sürekli :d
Tesekkur ederim iyice paranoya olucam
Kıskanmakta çok haklısın 😂
Valla o gitti bacım 😀
Seni seviyorsa sadık sa öyle bişey yapmaz
sende çok takma ya iş bu
yapacak olan bağlasanda yapar asko