Sevgilim plajda garsonluk yapicak orada her çeşit insan olucak plajları hepimiz biliyoruz sonuçta bilmiyorum oyle insanlari falan plajda gormesi onlarla sürekli muhattap olması fikrinde bile kıskanıyorum onu üzmekte istemiyorum para kazanmak zorunda bu yaz ne yapmalıyım
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Gizli Üye(25-29)+1 yılİçinde varsa eve kapatsan yine yapar. Evet orada birsürü kadın olacak gözünün önünde. bir bakmasa, iki bakmasa, üçüncüde illaki bakar nefis bu. icraata geçmesin sen ona dikkat et. Zor bir durum büyük sabır göstermen gerekiyor herkes idare edemez böyle bir durumu
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılÇalışacağı sektör iletişim merkezli bir yapıya sahip kıskanman doğal ama iradesine sahipse bir problem olmaz. Henry cavil gibi bir adam değilse merak etme kimse seninkinin peşinde koşmaz bakarsa kendi günahı ama oraya başka amacla gidiyorsa kafesede soksan karaktersizliğini yapar onun irade sınavı seninde sabır sınavın olucak bakalım kazanan kim olucak😅
03 Yorumla- +1 yıl
@kurumurad anladım ne alaka.
- +1 yıl
Anlamadım*
+1 yılBence o kadar büyütme kendi içinde. Çünkü güven varsa hiçbir şey olmaz emin ol. Ki iş bulduysa bırak çalışsın para kazansın sonuçta onun amacı orada kızlarla takılmak onlara bakmak falan değilmiş çocuk para kazanmak için giriyor işe. Bence gönlünü rahat tut ve destek ol ona 👊🏻🤍
00 Yorumla
+1 yılTedirgin ve endişeli olmanı anlıyorum. Çok normal. Yerinde bende olmuş olsam aynı şeyi hissederdim. Eğer bu durum seni gerçekten rahatsız ediyorsa bunu onunla konuşmalısın duygularını ona karşı açıkça dile getirmelisin. Duygular ifade edilmek için vardır.
00 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
98
Cevap
97Cevap
- Eğitim & Kariyer konusunda 38,3b cevap paylaştı.
u +1 yılGereksiz bir kıskançlık
00 Yorumla
+1 yılGidip de garsona bakmazdım ben olsam ama herkes ben değil. Bence hüsnükuruntu yapıyorsun. Ayrıca düşündüğün şeyleri okudum. "Sevgilime güveniyorum ama kızların sevgilime gözü kayarsa... "demişsin. Varsayalım sevgilin kızın g. tüne, memesine bakmaz. (Ki sanmıyorum. Her erkek bakar. Ben de bakarım. Bakılıyor yani. Bana da bakanlar oluyordur. Buna engel olamam, olamazsın. Allah, görelim diye bir göz vermiş.) Bakmakla bir şey olmaz. Önemli olan eyleme geçmek. Yani bu durumda sevgilime güven duyuyorum lafı havaya uçuyor. Sevgiline güveniyorsan ve sevgilin seni gerçekten seviyorsa zaten başka kızlara baksa bile sadece bakmakla kalır. Ancak öküzün trene baktığı gibi bakar sadece. Yani seni sevmeye devam eder.
310 Yorumla- +1 yıl
@cilginsey Aferinimi de aldım annemden. 😃Ne mutlu bana.
- +1 yıl
@cilginsey Teşekkür ederim anneciğim. 😊
- +1 yıl
@cilginsey Yalnız ders çalışacağımı kadar ders verecek konumdayım. 😂Anne, ben öğretmen oldum. Haberin yok mu? 😂
- +1 yıl
@cilginsey Öğretmenler anlata anlata, çalışa çalışa zaten aklına işliyor konular.
- +1 yıl
@cilginsey Dersin sen anlatıyorsun yerime? 😊Nasreddin Hoca, diyeni "Turşuyu sen mi satıyorsun? Ben mi satıyorum?"
Gizli Üye(30-35)+1 yılSevgilinin sadakatini ölçmek için çok güzel bir fırsat. Benimki de aslında fitness eğitmeniydi. Vücudunun güzelliğini, kaslarını sen düşün. Üstelik bi de cilveli olduğu ve ağzı güzel laf yaptığı için genellikle kızların bakacağı ve etkileneceği yakışıklı bir tipti. Daha önce bir tatil beldesine yaz boyunca cafede garsonluk yapmaya gitti. Ağzı güzel laf yaptığı için kızlar cafeye sırf onu görmeye gelirlerdi. Patrona çok iyi para kazandırmıştı. O yüzden patronu diğer senenin yazında yine bunu çalışmaya çağırmıştı ve sonra o kızlardan birini bana tercih etti... Böylelikle ben de aşktan ilk kazığımı yemiş olmuştum.
Biraz içimi döktüm uzun yazdım ama demek istediğim şey, eğer sadakatsiz biriyse başka yerde de yapar çapkınlığı, ruhun bile duymaz. Ama yok eğer sadakatli biriyse, yanında çok açık giyinen başka bir kız olsa yine yan gözle dönüp bakmaz. Karakter meselesi.
24 Yorumla
Soran+1 yılEvet haklisin yasadigin şeyi yaşamak istemem Tabi ki ama benim sorunum aslında aldatır değil orada ona bakicaklar falan bide plaj hani hepimizin gözü kayar istemsiz bunu düşünmek kiskandiriyo
Cevap sahibi+1 yılYaşadığım şeyi tabi ki yaşamazsın umarım. Hiç kimse yaşamasın böyle bir durum. Eğer senin ona karşı güvenin tam ise sorun olmaz merak etme😊 elbette plajda müşterilerle ilgilenicek, müşteriler onlarla konuşacak ve içlerinde güzel kızlar da olucak ama bunun bir iş olduğunu düşün. Para kazanması gerektiğini düşün. Dediğim gibi güven duygun tamsa içini ferah tut. Ve bence bu senin açından da iyi bir fırsat, sevgilinin sadakatini değerlendiriceksin bu şekilde. Bu yüzden kendi kendini kıskançlık krizine sokma😊
Soran+1 yılÇok güzel yorum yapmissin çok teşekkür ederim çok haklısın 🥰🥰
Cevap sahibi+1 yılNe demek rica ederim. Bi de aklıma geldi, çalışacağı yer senin yaşadığın şehre yakınsa sen de arada yanına gidersin sürpriz yaparsın, hem beraber vakit geçirmiş olursunuz orada da❤
+1 yılCanım k. b. ama biraz fazla abartıyorsun sonucta carsıya cıktığımızda bile herkes acık dekolteli giyiniyor sadece plajda değil o iş. Plajda evet bı tık daha acık ama yapmak isteyen heryerde yapar. Bence hiç kıskanclık yapma ordaki kızlarda olandan sendede var yanı 😂
12 Yorumla
Soran+1 yılYorumunu olurken sonda güldüm ama çok haklısın gerçekten abartmaya gerek yok çok doğru teşekkür ederiiimm
- +1 yıl
Haha canım benim gercekler böyle yani ☺️ sıkma o tatlı canını
Kıskanmak güzeldir dozunda. O kadar takma kafana bence karakter meselesi aldatakcaksa bir yolunu bulur ruhun duymaz. Seni gercekten seviyorsa aldatmaz. İllaki orada göz kayabilir gibi geliyor bana normal karşıladığımdan değil orada herkes yarı çıplak bikinili olacagi için bilemiyorum o kadarı abartı olur gibi.
20 Yorumla- Eğitim & Kariyer konusunda 392 cevap paylaştı.
+1 yılİstemiyorum derim ben eğer rahatsız olursam.. Kafam rahat etmiyorsa mutlaka sorun çıkarırım.. Konuşun başka yolu yok.. Eğer sizin fikrinize önem vermiyorsa da buna göre bir yol belirleyin derim.. İşini bilerek ilişkiye başladınız evet ama karşılıklı fedakarlık yapılabilir bazı olaylardan özellikle taraflardan biri durumdan şikayetçi ise.. Keyifli günler..
01 Yorumla
Soran+1 yılMecbur olmasa direkt istemiyorum derim o da tamam boş ver der ama mecbur. Yine de bu konuyu bana kendi açtı ve dedi ki ben plajda çalışmayı en sona bırakıp bi kaç yere daha gidicem bugün bunlarda olmazsa mecbur bakıcaz bi şeyler dedi
Bağlayabildiğine inanıyorsan sorun yok ama bağlı değilse size, üzgünüm çoğu erkek plajda kadına baktığı gibi çoğu kadın da fiziği iyi olan ve güzel olan adam ile yakınlaşır. Dikkatli olmasını söylemeniz güzel olabilir, arada sırada yanına gidip süpriz yapmanız içinizi rahatlatacaktır. Mutluluklar.
10 YorumlaÇok haklısın ben olsam ben de kıskanırdım çıplak kadınlarla dolu orası yani illa ki gözü kayar haydi ben ona güveniyorum desen bu seferde kadınlar rahat durmayacak erkekleri ayartmak için yapmayacakları şey yok yani keşke başka biryerde çalışma imkanı olsa 😐
10 Yorumla
+1 yılInsanin için de art niyet olduktan sonra bunun plaj olmasi hiç önemli değildir. Sanmaki plaja gelen bir hanim garsona bakar. onu asla görmezler bile. insanin içinde olacak saygi sevgi. sen de güvensizlik var. bu şekilde devam edemezsin. esine güvenmelisin tabiki oda sana ayni sekilde olmali.
10 Yorumla
+1 yılKritik bir durum açıkçası. Ama para kazanması gerekiyormuş gitme desen ilişkinizde sıkıntılar çıkabilir. İyisi mi rahat ol ona belli etme kıskandığını erkeklere ne kadar belli edersek o kadar üzerine gidiyorlar böyle konularda. Sonuçta bir şey yapacak olsa eninde sonunda belli oluyor.
Sen de ihmal etme kendini gezmenin tozmanı yap derim şıkkıdı şıkkıdı gez ;)00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılValla bacım kabul edeceksin yapacak bişi yok. Ya da ayrılacaksın. Çocuğun paraya ihtiyacı varsa kendi hayatı için bunu yapmak zorunda demek ki. Kimsenin hayatına karışamayız. Sevgilisi olmamız buna karışma hakkı vermez. Rahatsızlığın varsa ona göre davran. Ona güveniyorsan teslim olmak zorundasın. Güvenmiyorsan hemen şimdi ayrıl zaten.
00 Yorumlaastrolog ayağınıza geldi :D
Bacım sen bana dm ile doğum bilgilerini at bi gbt çıkaralım nasıl biriymiş , içimden geldi
28 Yorumla
Soran+1 yılYaa ne guzel olurdu seviyen uygun değil diyo mesaj atmak için:(
Soran+1 yılSize ulasabilicegim başka bi yer var mı acaba Instagram falan
- +1 yıl
Kız benimkini de bak
- +1 yıl
+1 yılhiç bir şey olmaz sen boştan yere pimpiriklenme çünkü belirli süreç sonrası artık basit ötesine kaçıyor sevgilin dağ veya ıssız yerde yaşamadı ya ilklerde biraz acaba demen normal ama gör sevgilin seni ğzecek hamle yapmayacaktır
00 Yorumla
+1 yılegerki marmaris taraflarında yapıyorsa sıkıntı büyük turistlerin statü takıntısı yoktur tatilde tanıştığı kat görevlisi ile evlenen bebek gibi ingilizler tanıyorum eger ki yerli turist agırlıklıysa kızlar yüzüne bakmaz sıkınıt yapma
00 Yorumla
+1 yılMerak etme, turizmdeki çapkınlık hikayelerinin yüzde 99'u yalan. Otel müdürlerinin vs küçük otellerde şansı olabilir fakat bir garsona kimse bakmaz. O yüzden için rahat olsun. Antalyalı'yım kesin bilgi 😉
06 Yorumla- +1 yıl
Barmenlik yaparken bir gün de 3 kızla birlikte olmuşluğum vardır. Ben de Manavgat'lıyım kesin bilgi 😉
- +1 yıl
@birvarmısbiryokmus07 🤣🤣🤣
- +1 yıl
Nooolduuuu 😂
- +1 yıl
@birvarmısbiryokmus07 bir yalancı daha 🤣🤣
- +1 yıl
Hasbam durup dururken neden yalan söyleyeyim ki
- +1 yıl
@birvarmısbiryokmus07 o kadar çekici biri olsan kendi fotonu atarsın siteye... ergen gibi po rn o fotoları koymazsın sana bol 31 ler
- Eğitim & Kariyer konusunda 622 cevap paylaştı.
+1 yılYaklaşık 1 sene önce de çok benzer soru sordu kızın birisi KS'de. Ah kızlar gereksiz kıskançlıkları ne zaman bırakacaksınız, relaka olun biraz, iş olacağına varır ki, sıkıntı yapacaksa hızlandırılmış olur. İleride olacağına şimdi olsun.
00 Yorumla benimde bir flörtüm var bodrumda otelde çalışmaya gidecek orada birsürü seksi kızlar aldatma oranı o kadar yüksek ki..
14 Yorumla
Soran+1 yıl1 yıla yakındır birlikteyiz aldatma olayına giricegini sanmıyorum benden önce 1 sevgilisi olmuş o da 3 yıl sürmüş ve ilişkisinde aldatılmış bunu bana yapmaz sevgisinden şüphem yok beni sinir eden şey orada öyle kadınları gorucek olması falan :((
- +1 yıl
Aldatılma riski yüzde 99
- Eğitim & Kariyer konusunda 699 cevap paylaştı.
+1 yılMaaşını sen ver. Veremiyorsan da kes sesini
40 Yorumla KS'nin soruya kapak resmi olarak seçtiği o fotoğrafa sokayım cidden kadını obje olarak kullanmaktadl üzerlerine yok
20 YorumlaYapacak olan her yerde yapar canım benim içini ferah tut ilgini eksik etme kıskançlıkla boğma yeterli
20 Yorumla
+1 yılBiraz rahat olun bu konuda. Kiskanmak nereye kadar ki? Aldatmak isterse her türlü her şekilde aldatir. Çalışıp para kazanmaya gidiyor bu kadar güvensiz olup mahvetmeyin aranizdaki ilişkiyi.
00 YorumlaBırak kendi haline yapicak bıse yok sende olduğun yerlerde erkeklere bakarsın kesinlikle bakacaktır kadınlara vücutlarına bence kasma o kadar yoksa ayrılık yaklaşır
00 Yorumla
+1 yılBunu tatlı bir şekilde söyle hoşuna gider. Sevgilin zaten senin rahatsız olacağın hareketler yapmaz. Sevmiyorsa burnunun dibinde aldatır ruhun duymaz.
00 YorumlaBende plajda çalıştım geçen yaz erkekler için hiç kolay değil sürekli açık sçık yarı çıplak kızların içindesin hiç istemesen bile tahrik oluyosun kaç defa 😂
00 Yorumla- Eğitim & Kariyer konusunda 2,1b cevap paylaştı.
+1 yıl@KızlarSoruyor Sorunun, kapak fotoğrafına neden böyle resimler koyuyorsunuz acaba? Açıklar mısınız lütfen?
02 Yorumla
Soran+1 yılCidden neden böyle anlamadim iyice paranoya olcam 😂😂
- +1 yıl
Bende anlam veremiyorum. İnşaallah açıklarlar.
Tam yerine gitmiş bir eli yağda bir eli balda olur sanada yoğunum diye pek cevap vermez geçmiş olsun
02 Yorumla
Soran+1 yılGerçekten içimi rahattiniz🙁
+1 yılHüsnü kuruntu yapma adam para kazanmak için gidiyor o olmasa birileri yapacak yani tek senin eşin ya da sevgilin o işi yapmıyor sonuç olarak
08 Yorumla
Soran+1 yılHaklısınız ama yorumlar iyice aklimi karistirdi
- +1 yıl
Sen yorumlara ne bakıyorsun zikri olmayana fikir sorulmaz arkadaşım sen rahat ol
Soran+1 yılEvet kesinlikle haklisiniz ben aldatır falan demiyorum yapmaz bunu biliyorum ama orada öyle kadınları gorucek ve muhatap olucak beni sınır eden bu biraz kiskancim
- +1 yıl
Ama yapacak bir şey yok canım benim o kişi sonuçta yani yanlış anlama ama... Mayolu bikinili kız ya da erkeklere hizmet edecek illaki göz bu yani kayar bakar bu aldatma olamaz unut bunu kendine gel germe arkadaşıda
Soran+1 yılOf haklisiniz onla bunu konuşucam güzelce dediginiz gibi çalışmaya gidiyo mecbur buna ve güveniyorum
- +1 yıl
Tamam o zaman işte kendini de daha fazla yıpratma olacak şeyleri söylüyorum ben sana güzel kız yapma üzme kendini
Soran+1 yılTeşekkür ederim vakit ayirdiginiz için iyi günler:)
- +1 yıl
Rica ederim iyi günler
çocuk hovardalığa gitmiyor çalışmaya gidiyor, bu kadar da kıskançlığı abartmayalım
30 Yorumla
+1 yılBı erkek gerçekten seviyorsa gözü başka hiçbir kadını görmez konuşsa bile karşı cinsle başka bi niyetle konusmaz
10 YorumlaEğitim & Kariyer konusunda 437 cevap paylaştı. Arkadaşımın sevgilisi otelde cankurtarandı Rus turistlerin boool gittiği bi otel kızın evde yemediği tırnağı kalmamıştı 😂
10 Yorumla
m +1 yılBende plajda çalışmak istiyorum ya. Deneyim olurdu pufff. Sende git çalış hemde takip edersin
10 YorumlaKıskanman gayet normal ama sevgilin seni seviyorsa asla onlara bakmaz bile emin ol yani sonuçta karakter meselesi
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılama biraz belli et delikanlıya ki o da keyfini çıkarsın kıskanılmanın... eğer düzgün biriyse bunu belli et... eğer erkeğiniz düzgünse bu şekild ekendinizi zayıf çaresiz konumda tutmanız her türlü faydanıza olacaktır
10 Yorumla- Eğitim & Kariyer konusunda 5,3b cevap paylaştı.
+1 yılO kadar yakışıklı varken seninki göze batmaz korkma! 😄
12 Yorumla
Soran+1 yılO da yakışıklı ama ya jkwosowoded
- +1 yıl
Bence sana yakışıklı geliyordur nxnxjx
Gizli Üye(30-35)+1 yılŞöyle sevgilin helal para jazanacak bir yerde çalışması daha uygun olurdu. Yani onu kızlardan dolayı orada çalışmasını istemiyorsun ama bence helal olmadıgı için asıl istememeliisin büyük ihtimal içkide servis edicek çünkü
09 Yorumla- +1 yıl
Global finans piyasasının yapısından ötürü, hiç kimsenin çalıtşığı iş helal değil. Geçiniz bu ortaçağdan kalma Arap prensiplerini
- +1 yıl
@Ragnar_Lodbrok araplarla ne ilgisi var bunun normal bir insanın bile kabul etmeyeceği bir şey bu yani içkinin topluma büyük zararları olduğu çok açık. Barlarda plajlaroa takılanların hallerine bakarsan anlarsın bunu iki saat konuşmaya gerek yok. Hem müslüman olmadığı halde bunlardan uzak duran insanlar da var. Olayı sadece araplara indirgemeyin yani.
- +1 yıl
@_Cemile_ İçkinin topluma bir zararı yok, hatta toplumun kendisinden daha eski. Onca senedir plaja giderim bu plajlarda, alkollü ortamlarda insanların yaptığı ne bu kadar zorunuza gidiyor anlamakta güçlük çekiyorum. Ne gördün plajda da topluma zarar addediyorsun?
Ortalama bir tarikat bir striptiz kulübünün elli katı zarar veriyor ülkeye mesela, ama hiç gıkınız çıkmaz
Neyi konuşmaya gerek yok bu arada size mi soracağız neyi konuşacağımızı? Noluyor içki içince hele bir anlat. İnsanların eğlenmesinden niye bu kadar huzursuz oluyorsunuz bre?
Cevap sahibi+1 yıl@Ragnar_Lodbrok kinin topluma zararı yok mu? Trafik kazalarının çogu alkollü sürücüler tarafından gerçekleşiyor..
- +1 yıl
İçkiden çok, yalan yanlış zırvalarla kara propaganda yapan yalancıların zararı var. Trafik kazalarında alkol sebepli kazaların oranı %4
Alkol alan adam direksiyon başına oturmaz. Oturanlar da içenlerin arasında küçük bir kısım. Trafik kazalarının ekseriyeti kavşaklarda geçiş üstünlüğüne uymayan embesiller yahut aşırı hızdan ötürü oluyor.
Ayrıca, bir insan alkol aldığı zaman direksiyon başına oturuyorsa bu onun hayvan evladı olduğunu gösterir. Alkolün kabahati değildir.
Tarikatlerde çocuk tecavüzleri, sapkınlığın türlüsü dönüyor ''İslam zararlıdır'' diyene ''Haklısın ya'' diyor musunuz?
Sizin argümanınızla düşüneceksek, mükemmel olan viskidir, viski içenler değil
Cevap sahibi+1 yıl@Ragnar_Lodbrok e bende sana islam kusursuzdur müslümanlar degildir derim. Alkolu bu kadar savunmayada gerek yok. İstatistiklere bak hep alkollü tarafından en büyük kazalar oluyor gereksiz savunmaya gerek yokrur yanii. Ki savunacak tarafıda yok. Alkol içtigi zaman bi insan beynini kullanamıyor zaten o an ne yapsa "alkollüymüş" diyoruzz. Demekki alkol insana yaptırıyor böyle şeyler kendi beynini kullanamadıgı için.
- +1 yıl
Muhtemelen hayatında hiç alkol almadın, mal mal konuşuyorsun. Beynini kullanamıyormuş, kime neye göre?
Alkolü de savunurum. Böyle davranırsanız, birileri ''İslam yasaklansın, imam hatipler kapatılsın'' falan dediğinde ağlamayacaksınız.
Ayrıca din, alkolden çok daha büyük beyin iptaline sebep oluyor. Savunmaya gerek yok
Cevap sahibi+1 yıl@Ragnar_Lodbrok islamı yasaklayamazsın kiii😅 imam hatiplerdemi yaşanıyor islam insanın kalbinde olan bir şeyy.. içkili insan açuyanınca sarhoşken ne yaptıgını bile hatırlamıyor be
- +1 yıl
Alkol almayınca işte anlamıyorsun bu işlerden.
Ayrıca İslam gayet sokakta yaşanıyor. İslam dediğin bir toplumsal kural ve kaideler bütünü. Onlar olmasa sanki ortada İslam olacak, insanların kalbindeymiş. Külahıma anlat
+1 yılKatiyen olmaz yaaa kıskançlıktan çatlarım beeen ama sevdiğim biri yok yani empati yapılınca olmazdı ya
01 Yorumla
+1 yılSeviyorsan güven. O da keyfi çalışmıyor. Birak o da yolunu çizsin. Şu zaman da iş bulmak bile zorken. Hayatını zorlaştırma sevdiğinin.. 😊
00 YorumlaAldatırsa da başka erkek bulursun demek ki onun karaktersizliği sen de onu deli edersin başka erkekle ;)
00 Yorumla- Eğitim & Kariyer konusunda 506 cevap paylaştı.
+1 yılAdam yakışıklıysa veya ağzı laf yapıyorsa evden bile bulur normal garsonlukta da bulur plaja gerek kalmaz. İnsanın içinde bitiyor
01 Yorumla- +1 yıl
Harika bir yorumm 😉
+1 yılSevgilin göre göre artık ona sıradan gelir
Ve normal yerdede garsonluk yapsa kız kaldırır zaten
00 YorumlaYa güven problemin var ya da "beni aldatırsa ben ne yaparım" düşüncen var
06 Yorumla
Soran+1 yılHayir ikisi de degil aslında ben insanların ona bakmasini istemiyorum kiskancligim o yönde ya da insanın gözü kayar hepimizin kayar kıskançlık sadece guevn değil
- +1 yıl
@emre505 bende her iki durum oluyor... hemde hiç sevgilim olmadığı halde ''acaba sevgilim olduğu zaman aldatırsa ne yaparım? boşa zamanımı mı harcadım şimdi? bütün erkekler aldatıyor vsvs'' diye düşünüyrum , bu yüzden de ne sevgilim oldu ne de olmasını istiyorum..
bu durumdan nasıl çıkarım/kurtulurum? - +1 yıl
@kimbilirr890 erkeklerden uzak durmak da bir yöntem. Ama şunu da unutmaman gerekir öyle biri çıkar ki karşına "iyi ki bu acıyla yüzleşmeyi göze almışım" dersin.
Ayrıca aldatılmak kötü bir şey tabii ama bununla baş edebilmek için özgüvenli olmak gerekir. Kendi ayaklarının üzerinde durmak "problem bende değil onun kendi zihninde" diyebilmek gerekir. Aldatılmayı insanlar kişisel yorumlar "galiba sorun bendeydi" diye. Hayır problem aldatan kişinin sevgiyi hayatının bir döneminde ölçüsüz almasında.
Sevgi ile problemi olmayan biri zaten ölene kadar birine bağlanır onunla yaşar. - +1 yıl
@kimbilirr890 hepimiz aynı durumlara farklı anlamlar yüklüyoruz kimisi aylarca yıllarca unutmaz aldatılmayı intikam planları yapar. Kimisi de (mantıklı olan budur) "problem onda ben onu sevdim ama karakteri buymuş ben hayatıma devam edeceğim, mutlaka iyi biri çıkar karşima her insan bir değildir" gibi düşünür. Ki gerçekten olan şey budur
- +1 yıl
teşekkür ederim..
- +1 yıl
@kimbilirr890 rica ederim
+1 yılEkmek parası bence karakterli biri başkasına bakmaz
10 Yorumla
+1 yılAldatması %80 ihtimal gerçekçi olalım
Dürüst kalması için iradeli bir insan olması lazım10 Yorumla
+1 yılMaaşını öde sana garsonluk yapsın qjskskdkflflg
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBir sürü iş varken neden böyle bir iş seçmiş onu da sorgulamak lazım. Kimseye koşulsuz şartsız güvenme. Yaşadım çünkü artık kimseye güvenmiyorum
10 Yorumla
+1 yılAkışına bırak hayatta hep iş olacak sonuçta
10 Yorumlakıskansan iyi edersin muhtemelen hızlı bi yaz geçirecek sevgilin :D
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılAllah korkusu olmayan ve sana saygısı olmayan herkes aldatır knk. İster plajda olsun ister ruhun duymadan evde olsun yani..
15 Yorumla
Soran+1 yılTabi ki öyle haklisin ama konu aldatmak değil gerçekten öyle biri değil ben kıskancım sadece hani ordaki kadınlarla kızlarla muhatap olucak falan gorucek edicek ayy paranoya oldum rezillik
Cevap sahibi+1 yılZaten öyle bir iş ortamına direkt razı olduysa bir erkek sana olan sevgisini sorgulamak lazım bence seven erkeğin ödü kopar yanlış anlaşılır mıyım benden uzaklaşır mı diye
Soran+1 yılİş belli değil aslında olucak mı olmayacak mı ve bu işe mecbur başka iş yok bundan önce plaj dışı işlere baktı ama olmadı mecbur kaldığı için açıkçası:(
Cevap sahibi+1 yılEmin misin başka iş olmadığına cidden😅 belki işine gelmediği için diğerlerini beğenmemiştir
Soran+1 yılYok hayır eminim 😂 çok fazla canını sıkıyodu ailesi iş bulamiyosan dön falan diyo buluşmamız için de paraya ihtiyacı var durum. bu
+1 yılPlajlarda an itibariyle 20-25 yaşlarında silah tutabilecek lakin ülkelerinden kaçarak karı kız kesmeye gelen suriler olduğu için çok da şey yapma.
00 YorumlaSabret, aldatan her yerde her şekilde aldatır. Sineye çek o işte çalışmasını.
00 YorumlaGarsona pek kimse bakmaz sadece arada yakisikliysa eğer öyle lafı geçer
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılkıskanmanı anlayabiliyorum emin ol insanların yüzde doksan dokuzu vesaire kıskanırdı bu yüzden kıskandığın için kendini de suçlama.
ama korktuğunu belli etme, onu da etkilersin. Çocuk demek ki korkulacak bir şey var psikolojisine girer. Aklına sokma yani. Tam tersi aşırı özgüvenli bir şekilde hareket et asla rahatsız olmamış gibi. Ara ara gidebiilrsen git plaja, göster kendini ona beraber vakit geçirin biraz. Eminim ki bir sıkıntı olmaz.
00 Yorumla
+1 yılGarson sen olsaydın o zaman biraz kıskanılırdı da işte diğer türlü çok kasmamak lazım.
00 YorumlaEkmek parası kardeşim.
Sevgiline güven.
Kıskanman da gayet normal.00 Yorumla- Eğitim & Kariyer konusunda 550 cevap paylaştı.
+1 yılHiçbişey olmuyo merak etme parti olmadıkça kolay kolay birşeyler yaşanmıyo
00 Yorumla yapacak bir şey yok. ben de kıskanırdım kjfscmş
00 Yorumla- Eğitim & Kariyer konusunda 375 cevap paylaştı.
+1 yılParasıyla ve servetiyle kandırmak isteyen çok olur dikkat 😂😀
00 Yorumla Kendine güven, iş gereği tabii ki iletişimde olacak
00 YorumlaLiseden çıktım bekar halime bi gezip havasını, suyunu alırdım (::
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılYa güvenecek ya da kendinle yaşamayı öğreneceksin.
Mecburuz birbirimize güvenmeye değil mi? İçinizi ferah tutun lütfen.
Yapmak isteyen illa yapar, karakterli insanlar yapmaz asla.
00 Yorumla- Devamını Gör (135)
Devamını Gör(180)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Eğitim & Kariyer > Sorular > Sevgilim plajda garsonluk yapacak ama kıskanıyorum. Ne yapmalıyım?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler