Bütün arkadaşlarım rahatlarken ben tekrar derse dönüyorum?

Mezuna kalacağımı bilerek girdim sınava. Çalışmıştım ama istediğim netlere ulaşamadım. Son ay çalışamadım artık. Psikolojim mahvoldu. Sıralama iyi kötü bir yere tutar, açıkta kalmam ama ben beş bin civarı istiyorum o yüzden kalacağım. Şimdi bakıyorum bütün akranlarım, arkadaşlarım gezip tozuyor, tatil yapıyor, hepsi rahatlamış. İnstagramda görüyorum hep. Konuştuğum kişiler artık streslerini atmış, kafası rahat insanlar oluyor. En yakın arkadaşım sonuçlar açıklandıktan sonraki planlarını anlatıyor, üniversite gezeceğiz diyor. Bense yarın tekrardan aynı tempoda ders çalışmaya başlıyorum. Çok ezik hissediyorum. Hepsi başardı ama ben başaramadım. Tek grzkl benmişim. Bir de elalem ne der diye geriliyorum. Baba tarafım çok dedikoducu, fesat insanlar. Anne tarafım iyi neyse ki ama dedem bizim başarımıza çok takıntılı, mezuna kalacağım diyince nasıl tepki verecek bilmiyorum, adam derece yaparım umuduyla geçirdi tüm seneyi. Abim altı bin sıralama yapınca bile üzülmüştü. Abimden de geri kaldım zaten o da var. Çok üzülüyorum. Ne olacak böyle? Bu sene de yapamazsam? İçimi dökmek istedim kimse okumaz zaten eminim.

Bütün arkadaşlarım rahatlarken ben tekrar derse dönüyorum?