Bir iş mülakatında bunların sorulması normal mi?

Öğrenciyim liseyi yeni bitirdim bime başvurdum. İkinci gün aradılar görüşmeye çağırdılar. İşte bugün gittim. Bir form verdiler saçma sapan sorular var. Bana “seni kime soralım o kişinin adresi telini yaz vs” demişler. Neyse arkadaşlarımı yazdım sonra içeri çağırdılar. Müdür olan kadın bana direkt “bu numaralar kimin diye sordu” arkadaşlarım dedim. Onlar olmaz öğretmeninin komşunun numarasını ver onları arayıp soralım dediler. Öğretmenimi arayıp “öğrenciniz bimde kasiyer olacak sizce yapar mı mı diyecekler” neden çalıştığımı herkese duyurayım ki. Arkadaş çevrem pek yok herkes ikiyüzlü canım gibi dalga geçerler. Hayatımda bu kadar saçma bir soru duymadım. Çalışırım beğenmezsen kovarsın.
sonra da bana hiç çalışmadın mı niye çalışmadın hiç mi referansın yok vs dediler. 18 yaşına yeni girdim ve liseyi yeni bitirdim nasıl bir referansım olabilir?

sadece bu iki soruyu sordular sonra da biz seni değerlendiririz bu ön görüşmeydi yarın yine gel kararımızı belirticez dediler. Bence bunlar beni almak istemedi boşuna oyalıyor. Zaten çağırdıkları yer çok uzak oraya gidemem bir daha. Yarın gitmeyi düşünmüyoruö. Haksız mıyım sizce?

Bir iş mülakatında bunların sorulması normal mi?