AI Persona’ya Sor
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
54Cevap
Zorla
Güzellik
Olmaz
Seçmeli oldu diyelim ki, din dersi saatinde seçmeleyenler ne yapacak? Zaten seçmeli dersleri bize mi seçtiriyorlar kendileri seçiyor okul. Yani zorunlu inkilap varsa %60i müslüman olan ülkede zorunlu din derside olmali.
İnkılap var evet herkes geçmişini tarihini bilmek zorundadır ama herkes din bilmek zorunda değildir, bu kişisel bir şeydir.
Ayrıca herkes de müslüman değil, ben deistim ve girmek zorunda kalıyorum bu derslere... Ha dilekçe yaz dersen de o iş zor, ayrıca herkesin tepkisini de çekmiş olurum.
Geçmişimizi bilmek zorundayız da doğru anlatılmıyor ki. Nasıl anlatmak istedikleri sekilde anlatiyorlar. Okulda seçmeli ders olarak görmek kolay değil deidgim gibi o saatte girmeyenler nereye gidecek? Onuda geçtim bırak dini öğrenmek istemiyorsan genel kültür gibi gör.
Doğru anlatılmıyor aynen bir siz biliyorsunuz doğrusunu... Hep aynı klişeler, hayatında 2 kitap okumamış adamlar doğru değil bik bik bik diyor.
Öğretilen tarih saf ve tarafsız bir tarih değil zaten. Bende seçmeli olmasını düşünüyorum. Bende müslüman değilim ve o dersi almak zorunda kalıyordum geçen senelerde. Devletin hangi istikrar doğrultusunda yürümek istediği çok belli. Zorunlu dersler balerine tayt yasakları bilmemneler... Bağnazca..
Sen kaç kitap okudun? Benim okuduğum kitapları sen algılayamazsın bile. Bildiğin anca okulda anlatilan dimi? Tabikide öyle. Sen ve ya başkaları müslüman değilsin belki ama çoğunluğa uymak zorundasınız..
Azınlıkları ezmek en sevdiğiniz şey zaten
Ya ders seçmeli olsa o ders saatinde sen napican bir onu aciklasana? Sacmalik dusuncen. Kac tane secmeli dersi kendin sectin okul secip koymuyor mu onune?
Ben onu da savumuyorum zaten yanlışı yanlışla savunmak nasıl bir mantık... Bin tane seçmeli var içlerinden birini alırız elbet.
Tabikide seçmeli olmali.
bnce zorunlu olmalı çünkü küçüklerin dini bilgisi seçmek için tam yeterli değil
Dinde zorlama yoktur. ahshdke :)
Türkiyedesin dinin İslam tabi Zorunlu olucak ainmi yapmak istiyonz mk
Ben deistim dini inancım yok
Elimde olsa 2 dk durmucam aranızda YOBAZ SÜRÜLERİ
Allah belanı verir gerçi inanmamak kadar büyk bla olmazda
Bu ulkenin neden boyle oldugunun cevabi yorumlarda, 2 ileri bir geri kafalar ve dusunceler
Din dersi olsun , yoksa sonunda bürü gençler yolunu kaybeder Uyuşturucu ;-)
din dersi tümden ortadan kalksa sorun kalmaz :D
İsteyen secsin, secmeli olmali
bence seçmeli olup hiç seçilmemeli:D
Olmamalı bence
Seçmeli
seks dersi zorunlumu seçmeli mi
Yobazların aklı başka bişeye çalışmaz zaten
Seçmeli çünkü herkesin dini kendine
Bak din dersi var din dersi var
Dinde zorlama yoktur konu kapanmıştır.
seçmeli olması gerek
Zorunlu tabiki
secmeli
seçmeli olmalı
Atatürkçümüsünüz?
Tabiki de
İyi de. Dinsiz bir toplum düşünülemeyeceği gibi din eğitimi verilmeyen bir okulda düşünülemez. Bu sözü söyleyen de atatürk?
Din eğitimi verilmesin mi diyoruz? Seçmeli olacak isteyen alsın istemeyen almasın, Atatürk döneminde de böyleydi zaten..
Atatürkü sevmeyenler derslerinden yüksek not alabilmek için sınavlarda nasıl onu övmek zorunda kalıyosa sizde sınıfı geçmek için iyi bu derse girmek zorundasınız bence
İkisi de olmamalı
bence olmamalı
Zorla seçtirsinler
seçmeli olmalı.
Seçmeli