Kendime bi yazılım şirketi kurup ofis tutmuştum bilişim vadisinde. Çalışırken ofisin olduğu binanın yanına inekler geldi çan sesinden dolayı işime odaklanamıyorum. Napıcam bunlarla ben?

Kendime bi yazılım şirketi kurup ofis tutmuştum bilişim vadisinde. Çalışırken ofisin olduğu binanın yanına inekler geldi çan sesinden dolayı işime odaklanamıyorum. Napıcam bunlarla ben?

Merhaba, yapmanız gereken şey bir kulak tıpası almak ya da bir kulaklıkla klasik bir müzik açıp dinleyebilirsiniz. Böylece hem bir nebze de olsa rahatlamış olursunuz, çan sesini de bir ölçüde kesmiş olur ve odaklanırsınız. Başarılar diliyorum. Her şeyin gönlünüzce olması dileğiyle...
Cevap
9Cevap
uzaklaştırmayı dene
Demek ki kendini yeteri kadar işine vermiyorsun. Çanı ineği bahane etme
İş yerinde sorumlusu olduğum bölümde 2 tane yazılımcı arkadas var ama eften püften sebeplerle odaklanamıyorum demiyorlar. Adamlar bazen seslendiğim halde benı duymuyorlar bro.
Kulaklik teknolojisini kullanmasini bilmiyorsunuz? dahada ilkel basit bir yöntem eczaneden kulak tipasi al, ses gelmez, hem inekler rahatca gezer, hem sen rahatsiz olmazsin.
Hayvanlar doğasında otluyor sen niye odaklanamiyorsun
Bence gayet tatlılar. Hem onlar da çalışıyor niye rahatsız oldun
Hayvanları biyere siğdirin ya yok şöyle yok böyle diye diye etrafımızda azaldilar bi rahat verin belkide onlar senden rahatsız oldu sen git
140 bine yakın para geziyor orada asıl sen ses etme rahatsiz etme onları
O zaman sen rahatsız etme onları tanesi ortalama 35 bin lira ediyor
Yeşil vadidir o tosun paşa da gelir şimdi 😂
Yerim ben onları 🥰❤️
Ne guzel bir yer😅😅
Iyiymis cidden😅
kndi hallerinde takiliyolar yazik odkunma
Allah kolaylık versin size
İnekli bakkalda mı çalışıyorsun
aman iki conk conk etsinler ne olacak yani inek bu
tamam ses yapmayız bir daha abartma
mööö