Bence büyük bir hayvan figüründense daha ortalama boyutlarda 3 4 tane hayvan yapıp doğayla yapraklarla falan daha fazla bütünleştirsen daha hoş olabilir gibi. Ama eğer teslim tarihine yetişmeyecek gibiyse bu da fena değil.
0
6 Yorumla
Soran
+1 yıl
Birden fazla hayvan çizilir dert değil ancak onların konumu ve hayvan seçimi sıkıntılı Cuma günü teslim etmek zorundayım kararsız kalmış durumdayım
Öyleyse bunu renklendir gitsin. Ortadaki kaplan veya her neyse onun içine farklı hayvanlar ekleyebilirsin belki. Yani mesela gözünü bir leyleğin gövdesi gibi yapabilirsin veya boynuna fil gibi sevimli hayvanları küçük ekleyebilirsin. Bir de bence arka plana sarmaşık gibi şeyler koy hem hoş durur hem de hayvanları da ön plana çıkarır.
Alıngan değilim Harika olduğunu iddia etmiyorum zaten, etmiyorum ki soruyorum. Verilebilecek yanıt verilir ya da verilmez. Hemen güzel çirkin diye yorum yapıp karşıdakini demolarize ediyorsunuz, hoş değil. Sadece sergilenen bu tavır için kızıyorum.
@Sorusormayageldimben yağlı boya, akrilik boya, sulu boya gibi resim dallarında eskiz öyle detaylı yapılmaz. Sadece kabataslak çizersin ve boyarken kullandığın renkler, yaptığın tonlamalar çizimi güzelleştirir. Bu resmi yeniden çizmesi çok bir şeyi değiştirmez muhtemelen çünkü mükemmel olması için boyaması gerekiyor tekrar çizmesi değil