Tesettürlü kadın asker olmak?

müslümanım ve tesettürlüyüm (yıllardır tesettürlüyüm kendi isteğimle tesettüre girdim baskı vs olmadı) aynı zamanda istediğim okul askeri üniversite olan milli savunma üniversitesi kara harp okulu. Kendimi yalnızca askerliğe adadım. Askerlik hakkında filmler kitaplar Yazılar okudum. gelmiş geçmiş Türk yabancı en iyi komutanların hayatlarını okudum. Türkiye’ye düşman olan örgütlerin (pkk pyd ypg vs) amaçlarını ne olduklarını nasıl oluştuklarını, Türk tarihini ve yabancıların tarihini araştırdım. Ülkeye faydalı biri olabilmek için ve düşmanımı tanımak için onların dillerini öğrendim (Arapça ve ermenice öğrendim şu an farsça öğreniyorum farsça öğrenme sebebim kuzey Irak’taki kişilerin çoğu Farsça konuşuyor) kendimi spor konusunda da geliştirdim. İnsanlara hedefimi yani asker olmak istediğimi söylediğimde olmamalısın, kadınsın ve müslümansın başka mesleğe yönel diyorlar. Ailem asla karışmıyor karışanlar akrabalar arkadaşlarım vs. Benim ilgim bu yöndeyken yani askerliğe tarihe yönelikken başka meslek yapacağımı düşünmüyorum. Gerçekten tesettürlü kadın asker olmak saçma mı? Neden bi ön yargı var? Müslümanım diye kesinlikle Arap seviciliği yapacak biri değilim. Kendi tarihimi kendi ırkımı benimserim kimseyi yüceltmem. Ama insanlar bunu hep yanlış anlıyor. Atatürk’ten nefret ettiğimizi düşünüyorlar. Ben bu ön yargı yüzünden kendimi çok kötü hissediyorum. Ne yapacağımı bilmiyorum..
Tesettürlü kadın asker olmak?