Sitede yazan yaşım doğru değil bu sene sınava girdim hukuk ya da psikoloji gelir. Hukuk okunmaya değer bir bölüm mü?
psikoloji mi hukuk mu?
psikoloji mi hukuk mu?
psikoloji okumak en büyük hayalim değill ama en okumak istediğim bölüm küçüklüğümden beri hep psikolog olmak istemişimdir
Degerde bu devirde ne okusan bos gibi
Evet
Anlamadın sanırım dört yılda çap, açık bölümleri, uzaktan eğitim, ikinci lise kapsamı gibi bir kaç ekleme çıkarma ile 7 meslek bitirip hala ne yapacağım diyeceksen bilmiyorum valla ister vekalet ata tüm meslekleri yap istersen şirket kur kontrollerini sağlayarak yöneticileri olup hepsini yap dil ile birleştirip dünyaya açıl orası sana kalmış.
Farkın bu olsun ha kolay mı o kadar bölümü bitirmek 4 bilemedin 5 yılda kolay değil aşırı inek olman lazım artı bırak gerçeği sosyal hayatı sanalda bile yaşamayacak kadar uzak tutman lazım ki başarasın. Ondan sonrası kolunda o kadar bilezik olacak rakiplerine göre.
Bu arada yorumu senin bana yorumuna yazacakken başka kişiye atmışım senin sorunda ama zaten yine sana iletildikten sonra sorun yok
@aynadakiajan anladık demek istediğini
Çok sağol
Akıllı birisin belli
Herkes akıllıdır sadece doğru adımları atmıyoruz. Yoksa ne haddime sizlere karşı bilgiçlik taslamak. Benimkisi sadece yapamaz diye belkide. Sınavlara girenlere, öğrencileri ve aileleri yeterince bilgilendirmeyen rehber öğretmenlere bir sitem. İnsan güçlüdür siz gerekeni anlayın gerisi onlara kalmış.
@aynadakiajan rehber öğretmen bulamıyorum okulda gerisini sen düşüm
Cevap
4Cevap
hakkı adaleti korkmadan savunacaksan, yandaş olmayacaksan hukuk
kafayı sıyıranları dinleyip, kafayı sıyırmak için ise psikoloji
Of karar veremedim
Psikoloji daha iyi bence ve çok keyfli bir bölüm ilerisi içinde çok faydalı
Ayağa düştü artık okumaya değmez
Bu konularda bilgim çok tavsiye etmem
Hangi bölüm okusam
Çok fazla mezun var ya
Her bölümde
Orası doğru ama hukuk, hemşirelik gibi bir bölümleri bitirip boş kalmak kadar koymuyor ama diğer bölümler
:(((
Birde kendini neden bu iki bölümle sınırlıyorsun ki doğru adımları atarsan 4 yılda 1 değil 7 bölüm bitirme imkanın var. 7 mesleğin nesi kötü kısa zamanda.
Başka ne okuyacağım
Mühendisten bol ne var
Öğretmen olsam ataması yok va
Aynı şekilde şunu da ekleyim. Eğer dediğim gibi ben kendime güveniyorum yaparım o kadar bölüm okurum diyorsan kesinlikle hukuk sana yarayacak iş uluslararası hukuk konularında bilgin olması. Cahillere ağzının payını vermekle kalmaz yasadaki boşluklardan atını rahat koşturursun. Yasadaki boşluklar emsal kararlar olmadıkça yasal değil gibi düşünme onlar hayatın bugları kullanmak suç işliyorsun anlamına gelmez bu yüzden,
Hukuk burada lazım olacak ki önğne çıkan engelleri bilgin ile susturasın.
Bence psikoloji.
Kerane guzelı olcn
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar