Ben Çukurova üniversitesi endüstri mühendisliği okuyorum. Henüz 19 yaşında 2. Sınıfa gidiyordum. Gerçekten üniversitede dersler çok boş! Bişey öğretmiyorlar ve sıkıcı 😑
Bende sosyal medya hesabımda influencerlık yapıyorum ona yogunlaşıyorum. Trendyol ve farmasi firmalariyla anlasmam var 🤗 endustri muhendisi olsa 5/1 ini kazanamayacağımı adım gibi biliyorum!
Bu gorseldeki sadece Trendyol 26 günlük kazancım. 2 gün sonra da farmasiden 9k civarı yatacak. Yani okusam ne değişecek? Gerçek ten okumak zaman kaybı gibi geliyor!
Herkes oku oku oku! Diyor ama sonunda işsiz olacağımı söylemiyor! Ben açıkçası bu boş bölümü okumak istemiyorum.
1,78m boyum var 8 aydır spor yapiyorum 1kg daha yağ kaybedince mankenlik ajansına kaydolmayı planlıyorum. En kötü manken 15000tl kazaniyor. Hemde insan gibi muamele görüyor ezilmiyor.
Çok bilinçlisin gerçekten gözlerim doldu okurken çünkü eğitime o kadar fazla inancım vardı ki zamanında bir sürü okula değişik sebeplerden gittim ve hiçbir faidesini görmedim. Şimdi işsizim yaşamak için günde elli lira kazançla evde yufka yapıyorum o da her zaman olmuyor. Kutluyorum seni kim ne derse desin yaşamın tek bir kaynağı var para! Sana her şeyi sağlıyor özellikle saygınlık...
Parayı dert eden biri değildim hep hayallerim için yaşadım öyle değilmiş gerçek çok geç öğrendim hele ki dün akşam ilk okul arkadaşımdan inşaatında amelelik işi var mı diye sorarken ki bu arkadaşım ben 4 yıllık fakülte kazanımdım diye ailesinden laf yemişti hayat işte. Instagram adresini paylaşsaydin reklamın olurdu 😎
Pişman olmazsın! Bende inşaat mühendisliğini bıraktım! Hiçte pişman değilim. Trendyol ve avon ürünleri için tanıtım yapiyorum senin gibi. Trendyoldan ben 1 ayda senden daha fazla kazanıyorum avondan max 8k inşaat mühendisi olsam o kadar emek vereceğim güneşte çalışacağım alacağım para asgari ücret. 2 yıl sonra ise max 1.5 asgari ücret onun için ben okumak istemedim kısacası değmez okumaya!
Bfhfhdhd bu yaptığınız işler geçici hem kim demiş asgari ücret kazanıyor mühendisler öyle Bir şey yok benim tanıdıklarım hepsi zengin oldu ki ben de bu bölümü okuyorum
@cjjcjxjxjx insaat mühendisliğinden para kazanmak için İstanbul İzmir ya da Ankara'da olmak lazım geri kalan illerde parayı vermeyi gectim işe bile almıyorlar! Ben geçen sene okuldayken 3 yıllık mezunlar geliyordu. 3 yıldır kalıcı bir iş bulamamışlar! Hemde senin dediğin kişiler yüksek ihtimalle en az 10-15 senelik kişilerdir. Onlarda 11-14 bin tl arası kazanan kişilerdir ve o miktar insanı zengin yapmaz! Bu ülkede yoksulluk sınırı 20000tlnin üzerinde!
Birincisi İstanbul'da okuyorum ikincisi benim dediğim kişiler kimsenin boyunduruğu altında maaşla çalışmıyor kendi çabalarıyla ofis açıp işi kendileri alıp yapıyor ince işlerde dahil yoksa benim okumamış babamda mermerci o da en kotu 15-20 k kazanıyor yani
Valla cidden bu kararı vermekle doğru yapar mısın bilmiyorum ama bakış açın ve düşüncelerin o kadar mantıklı geliyor ki.. bunu lisede okul birincisi ve üniv. de iyi bir derece ve iyi bir bölümden mezun olup yaşayan biri olarak söylüyorum.. şimdiki aklım olsa senin gibi düşünürdüm heralde
yani kadınsın sonuçta bedenin para kazandırır, erkeklerde böyle şans yok maalesef.
0
4 Yorumla
Soran
+1 yıl
Bir sürü model erkek var. Ajansa gittim ben erkekler için seçme varmış. 18 tane erkek alınacak diye duydum 1900den fazla başvuru var. Erkeklerde iyi para kazanıyor.