4 yıllık üniversite mezunuyum, iyi bir işe girsem alacağım maaş maksimum 15 k olur.
Askerden sonra Mobil vinç aldık aylık 30 k dan aşağı düşmüyoruz, 45 k kazandığımız bile oldu.
Elektrikçi mesleğim var, o işi yapsam zaman içinde aylıl 20 k kazanırım. 4 yılımı geri verin.
Siz ne düşünüyorsunuz?
Askerden sonra Mobil vinç aldık aylık 30 k dan aşağı düşmüyoruz, 45 k kazandığımız bile oldu.
Elektrikçi mesleğim var, o işi yapsam zaman içinde aylıl 20 k kazanırım. 4 yılımı geri verin.
Siz ne düşünüyorsunuz?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Kpss ye girip kamu personeli olarak atanın en iyisi. Size uygun bir meslek bulun araştırın , lisans mezunu daha kolay atanır
Sen benim ne yazdığımı okudun mu?
Pardon yanlış anlamışım ben , süre elbette ki az değil ama siz ne istiyorsanız hangi işi istiyorsaniz onu yapın, ben de üniversite okuyup kendi işimi yapmayacağım eğer atanamazsam
Kendi işini yapmicaksan napcan?
Üniversite mezunlarinı daha kolay alıyorlar ataması yüksek , okumak vakit kaybı eğer ki alan dışından meslek düşünmüyor isek devlette atanma olarak o zaman vakit kaybı. Kime niyet kime kısmet. Madem kazanıyorsun çalış o zaman o işlerde , geç olsun güç olmasın , zaman gitti diye ağlamaya gerek yok. Her şeyde bir hayır vardır
Ayrıca sen neden okudun o zaman kendi işini yapmayacaksan diye sorarlar adama? Atama yapmayacaksan devlet dairelerinde alan dışı da olsa o zaman okumasaydin arkadaşım , bize mı sordun. Mahalle ağzıyla yazıyorsun bir de
Ne mezunusunuz
Uluslararası lojistik ve taşımacılık diye tırt bir bölüm
Mobil vinç işi nedir
Kamyon üstü vinçler var inşaatlarda ve fabrikalarda kullanılan, o işi yapıyoruz şu an